![]() |
|
Lik trolla, ukoliko već nije dovoljno očito...
Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
a ovo šta mamutarka piše,normalno da neće bit takva,kao prvo ea već ima sličnu igru sa tematikom svemira jel tako,stars wars battlefront i onda nevidim razlog zašto bi bio svemir u battlefield,ali ako bude nema veze najviše se bojim jer imam samo bakar i najslabiju brzinu a već su ovi sa optikom tu u prednosti i onda neću moć igrat kako se spada,hardver uvijek možeš nadogradit ali vezu nemožeš šta se tiče sp kampanje to bi mogli skroz izbacit i ne trošit vrijeme,novac itd. na razvijanje iste jer je skoro nitko ne igra,mogli bi barem u nečemu slušat igrače |
Citiraj:
1. Star Wars nema veze sa BF-om 2. -.- 3. bakar i (najslabija) brzina nisu bitni kod igranja, već kvaliteta veze, odnosno ping, imaš li dropane pakete, itd. 90% nas je još uvijek na "bakru" pa igramo normalno. Brzina ti ne treba jer ne prebacuješ gigabajte podataka u sekundi dok igraš BF već par desetaka/stotina KB/s. 4. 3. 5. istina, vezu "nadograđuje" HT, odnosno vlasnik telekomunikacijske infrastrukture. |
Citiraj:
|
mamutarka nigdje nije pisao da ce biti futuristički bf
samo da se nadam da neće |
Citiraj:
|
i ja ću onda, što drugo
aj sad nećemo više spamat |
Citiraj:
Citiraj:
|
Mda, isto su tako hypeali BF4, doslovno na isti način, "you won't believe it, amazing, etc." i šta je na kraju ispalo...
|
Citiraj:
|
Bilo bi dobro da radnja bude u sadasnjem vremenu, a naknadni dlc-ovi budu rasporedjeni po odredjenoj tematici i vremenu. Npr: 2 svj. rat, vietnam, neka bliza buducnost itd.
|
Citiraj:
Ukratko pouzdanih informacija nema niti će ih biti prije petka za kad je najavljen taj live stream |
Citiraj:
|
Mislim da je to ekvivalentno pametno kao da pitamo njega:
http://mojtv.hr/userfiles/image/gordan/milan2.jpg :D |
Meni nije jedna stvar jasna pa možda neke propuštam, al koji je razlog za preorder neke igre?
|
Citiraj:
Kupe te tako da dobiješ prijevremeni ulaz u closed Betu, koja se nakon par dana otvori i bude dostupna svima :D + naravno ako uzmeš premium dobiješ još okusa dominacije nad drugima. |
A valjda je to to :)
Ja sam se osjećal ko idiot kad sam nakon izlaska kupil bf4 na temelju gameplay videa kad sam videl u kojem je stanju netcode. Ovaj bf kupujem samo u slučaju da mi više relevantnih izvora potvrdi da je netcode isti ili bolji od netcodea trenutne igre. I naravno ak nije tematika svemirska :) P.S. naravno majstori iz EA nebi dali dan-dva besplatnog testiranja |
zadnji dobar battlefield --- battlefield 2:goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my ONE E1003 using Tapatalk |
Citiraj:
„Želimo svoju igru podići na razinu Activisionovih i DICE-ovih igara, a kako bismo u tome uspjeli moramo se fokusirati na kvalitetu. To košta.“ |
Ma tko zna, saznat cemo sve za par dana. :D
|
Tematika nije svemirska, radnja je smjestena u birtiju na perifiriji
|
Citiraj:
|
evo nešto,ww1
https://www.reddit.com/r/Battlefield..._guys_its_wwi/ |
Stvarno pouzdan izvor.
|
evo tizera cure
|
Izgleda nice, ono graficki gledano. Mada moja kanta se i s 4 mucila, ovo je jednostavno, van mog domasaja.
|
očekujem bar 3 stranice texta da na temelju kragne vojnika,smjestite igru u vremensko razdoblje
ajmoooooo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:42. |