![]() |
Ja sam sa 12 godina još živel na drvetu. Sad kad sam star i nemočan samo sjedim na stolcu i lupam po lođiteku i blejim u ELĐI monitor slušo bi malo mjuzu al mi je kreatif kontroler daleko pa bi moro ispružit ruku, a onda me boli križa... Ma watever. Daj lokajete ovo LOL :D
|
Ja čitam [logiteh]
|
Citiraj:
:D |
Dobro ajde možete zaključat. Ja sam isto bil na drvetu no ne sa 12 nego sa 7 godina a poslije mi se više nije dalo.
|
Citiraj:
Hocu internet generacija? |
Muhahaha how funny
ako vas baš zanima ja sam se već nekoliko puta obrijao(brkovi) ;) tako da i to kako si ti protumačio moj post stoji :D :beer: |
Citiraj:
Daj zapalite ovaj topic.....ovo postaje bolesno..... |
Citiraj:
Koje brkove?!??:confused: ... one koje si s flomasterom nacrtal? |
ako sam se ja brijao u 8 razredu, zasto on nebi u 6/7....? :beer:
|
da se vratimo na temu......
pa kaj se ne čita kak se piše Logitech- Logitech?:confused: :p inače tema je mrak zato kaj je zlatni ključ sve bliže.....:cool: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ljudi u vezi brkova je za sve kriva PILETINA i ta leteća gamad nemojte to jesti od toga se dobiju BRKOVI :D
|
Čemu lockat ovu temu baš se da nasmijat... :D
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
makar mislim da će se to sad promijeniti... :) |
Citiraj:
ja ti neću prigovorit.;) |
Strašni ste :clap: :clap: :clap:
Mali sniper je šaljivac, al mislim da mu je krajnje vrijeme da nađe curu :D Onda će biti BIG BOY :D |
Najbolje je reći lođdžčćšitek. Nebreš fulati. :D
|
Citiraj:
Btw! Želim nagradu najvećeg spamera i najluđeg membera ovog foruma i ne predajem se!! :D |
Citiraj:
SniperWolf 1798 (11.55 posts per day):eek: :D |
HAHAHA!!!
Windows narrator kaze: logidić, nesto slicno LOL! Inace se kaze lodžitek. Po svim mogucim pravilima engleskog jezika je to najispravnije... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
da nekažemo koliko si još foruma natrpao smećem :D:D:D |
@SniperWolf
Ako se potrudiš možda te koja antispam firma uzme za testera za svoje proizvod(e). Para ko u priči, a i delal buš ono kaj voliš.:D |
Citiraj:
|
upravo sam pitao curu koja je iz kanade kako se čita logitech.
i ona kaže (doslovno napisano9 - LOĐITEK, uglavnom tako! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |