![]() |
sta je ovo, u subotu se nalaze samo spammeri, nista onda ne idem u subotu nikuda... :D :D
|
ja sam zutra tam :)
|
pas mačku!:fuming: :D
a kad ko od vas ide sutra? a da se prebaci sa subote na sutra?:) |
Citiraj:
|
Ovako, Eddie, Srky i ja idemo sutra. Za njih dvojicu ne znam, al ja sutra idem jer tako faks organizira i krećem u 6 h ujutro iz Osijeka.
|
Ja bi jedino mogao sutra poslije 3
|
Očito se onda ide u subotu tooooo supeeer. Vidim niko se nejavlja da bi se promijenilo.
|
Ja idem u subotu, a samnom dofuravam Paske-a i VGA-KILLERA
|
Ideš na info ili i na meeting :D
Nego, ništa ne javljaš....kakav je Windows Vista, jel ide kak spada.....? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vista mi nije nikad ni došla, ali pošto je izašao noviji build bete1 koji je neusporedivo bolji od starije verzije, pa te onda nisam htio gnjaviti |
Citiraj:
Tak da niš od mene :( |
Pa dođeš kasnije.
|
Evo ja ziher dolazim u subotu. Koji smo spameri napunili smo 3 strane a nemremo se dogovorit ko ce ic jedna grupa ide u petak a druga u subotu i to je riješeno jer nema šanse da svi mogu u petak ili subotu.
:beer: :beer: |
Onda kad obiđete info(otprilike 1h) bi se mogli nać negdje na cugi:beer:
|
Citiraj:
|
ovak ja nikak ne stignem u 12 ispred ine jer su došle neke obaveze pa ono mogu kasnije doć a sad...
mrki: ja sam za... di bi se išlo na kavicu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
malko sam iscrpljen pa aj malo pomoći:D do kad mislite tam biti (od koliko do koliko) otprilike? |
Citiraj:
Al sad za stvarno mogli bi u 10-ku: baad : il u johny b. good pa neki bilijar nabacit |
Citiraj:
ja sam za jonija tamo je skroz ok i bome i bit će dosta stolova za sve nas..:D |
Ja sam za:beer:
|
Sutra idem na put i ne vraćam se do 14 ili 15:mad:
Budem se čuo sa nekim pa ću vidjet ako stignem |
meni je nest iskrsulo nemrem sutra prije 14 h doc na velesajam,ak neko ce ic u to vrijeme nak javi ....
|
PAs m :rambo: :rambo:
Zgleda da i ja idem na put pa nebum mogo doc |
Ajde ko još može ić ima brdo zagrepčana ajde možete vi to
|
Ja ove godine odustao od Infa nakon toliko loših komentara ,20 kn se može i bolje potrošiti...
|
ma da hebes info...
sutra ovak i onak imam posla moram si postavit rotor i moram umrezit se s braticem.... fino van subotom uzet 2 L i malo se zabavit s curicama.... sa 20 kn se da dobro izac subotom hehe:beer: :beer: : cheers2 |
Pa sa curicam mozeš na vecer ici tj. poslije infa. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:36. |