![]() |
Citiraj:
|
Znam da nisu, zato sam i pitao dal je tko imao iskustva.
Uglavnom, prošlo sve super. Nisu pravili nikakav problem, a i kupljeno je karticom tak da eto. Stvarno sve 5 s njihove strane. |
Firma u blokadi, zatvorene neke trgovine
http://www.index.hr/vijesti/clanak/t...na/948182.aspx |
zasluženi crni petak :P
morao sam |
U Rijeci zatvorena i u Tuš-u i u Konzumu poslovnica.
S time da najprije ulože u Konzumu u prostor na najboljoj lokaciji ali nikada nisam vidio da itko išta kupuje. Nakon mjesec dana se preselili u prostor niže, na puno goroj lokaciji ali valjda jeftinijom (opet preurediti prostor) Cijene televizora i sitnica dosta skupo, skuplje za 20% od Abrakadabre, Linksa itd. Baš sam prije koji tjedan tražio radio budilicu, gledam u Technomarketu skupe, ružne, od 200kn na dalje. A u samom Konzumu za 150kn Grunding budilica s ogromnim brojkama a uz to ima i senzor za osvjetljenje pa po noći ne svijetli slabije- uz 20% kupon kupio duplo jeftinije nego u Smartu. |
Pa obzirom da su od Elipsa skuplji cca 15-30%, ne čudi me. SanDisk usb 3.0 stick 32GB kod njih 92 kune, u Elipsu identičan 70 kuna.
E jebajga. |
kad su skupi.....
sad treba vidjeti kaj će biti robom koja je ostala |
Citiraj:
odlično :) jedino sad moram vidjeti tko je serviser telke koju sam kupio od njih na blekija |
Citiraj:
http://i.imgur.com/BGEquUdm.jpg Bilo bi dobro da imaju rasprodaju od 50% povodom zatvaranja. Taman bi bili 10-20% jeftiniji nego na nabavi :D |
Ja sam prije par dana bio u Splitu i svratio sam i Mall od Split i u Jokera.
Njihova trgovina u MoS-u je kao grad duhova - troje prodavača unutra, ogromni prostor prazan, jedino dvije bočne police doslovno nabacane sa torbama za laptope i ostalima glupostima, po normalnim cijenama. U Jokera situacija slična. |
To ti je kad gazdama zine dupe na pare i onda se krenu minusi zbog autiju, plovila, žena, kuraba i đece, probati namirivati laganim povećanjem cijena.
I nakon toliko primjera zadnjih godina "kako RAZJEBAT veliki lanac trgovina", svaki novi nadobudni buđovan napravi isto. Well done boys. |
Ja samo cekam kad ce links po vodu, prodaju ves masine vec godinu + dana
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Citiraj:
|
ista priča u konzum radnička ;)
|
Koliko sam čuo, novi vlasnik je BiH lanac Tehno Mag
|
Citiraj:
|
Danas viđeni u Rijeci da prazne što je preostalo unutra.
Sumnjam da će nastaviti s radom. |
Jesi pratio kombi kamo ide sa tom robom?
|
Negdje sam pročitao da je i u Srbiji ista priča s tom firmom.
|
Pa tehnomarket nije HR nego bugarska firma...stoga kad krene nizbrdo zatvara se sve...tak je bilo prije 6 godina sa Merkurom u HR i bosni i srbji...
Koji su razlozi tesko je rec...mozda kao i kod pevfca - ne placanje dobavljacima |
Nije li Technomarket imao neku Supergaranciju od 5g. koja se extra plaćala? Sada je i to pushing.
|
Bez politike i komentara koji nemaju veze s temom.
|
Citiraj:
|
Kako stvari stoje, treba izbjegevati firme sa "Techno" u imenu :D
|
tehnomax je imao garanciju preko "sebe" koja je naravno umrla skupa sa firmom, tehnomarket je imao, kao i elipso, preko osiguravajuće kuće ako se ne varam što je druga priča.
|
Nisam je koristio, pa ne znam, ali ako je preko osiguranja, onda nije bačena lova. Doduše, trebalo bi to provjeriti sa osiguravajućom kućom.
|
weiner je bio u igri ako se dobro sjećam.
|
I dalje nema nekih novosti, poslovnice u Rijeci skroz ispražnjene, kao i ostatku gradova prema fejsu. Ne vraćaju ljudima proizvode koji su poslali na servis, ne odgovaranja na email niti telefon.
Jedina promjena jest u sudskom registru, matica iz Bugarske se obrisala kao osnivač/član; Citiraj:
|
|
Meni ostali blender i pegla u jamstvu... ajoj kajbumve ako riknu... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:15. |