![]() |
Idem...11.11 ... dolaze jos neki frendovi taj dan...pa idem i ja :)
|
e Zagrepčani koji tramvaj vozi do sajma?
ne sjećam se više... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo ti cijela karta ZETa http://www.zet.hr/Linije_i_vozni_redovi/preckomreza.gif |
pas mater i zagreb, koliki je, ne snalazim se na ovoj karti. aj cu biti na tresnjevci taj dan, nemam pojma kako do velesajma, lutati cu...ako tko vidi bijeli golf1 nema mahne i pokaze mi pravi put. :beer:
rekli su mi da je i links negdje na tresnjevci pa cu tamo malo traziti da si kupim tipkovnicu neku...c c....kako je rijeka jednostavan grad, dvije ceste kroz centar, jedna u jednom pravcu druga u drugom... :) :D |
Ufff ako trazis links namucit ces ja sa kartom pred sobom sam se mučil trešnjevka ti je malo sjebana mislim i cijeli zagreb. Btw ta zetova karta je komplicirana za svakoga ko nepoznaje zagreb trebašga dosta dobro poznavat ja sam ju tek skužil od kad sam sam počeo lutat zagrebom.
|
|
Citiraj:
|
bas si prostak buljo! :D
nego sad ozbiljno. ovisno kada budem stigao do zagreba, josh ne znam kad krecem. sto se mene tice ja mogu i u 7, danas sam se probudio 15minuta prije sata za budjenje, a cura je ta koja spava tako da mozda i krenemo tek oko 11, a sa golfom1 treba dojahati do zagreba... :D ;) |
Citiraj:
niš reci curi u 9 da je požar i da se mora spremit u roku 10min...:clap: |
nakon dva protekla posjeta infou koji su bili BEZVEZE, ove godien sumnjam d idem. Imam boljih načina za utrošiti 20kn.
|
ma iću vjerojatno sa trga bana j.j.
mislim da trebam četrnajesticu, ak se dobro sjećam el tako? |
Citiraj:
|
hvala :beer:
sad sve znam, nadam se da će ovaj biti iznimka i neće biti lošiji od predhodnog |
Pogledajte malo www.playbox.hr paviljon će biti uređen kao ratno bojište joooj jedva čekam ako bude dobro kao što govore nejdem kući ostat ću ztamo do slijedeće godine. JOOOOJ jedva čekam da vidim štand od tegamadi jooooj kak bi ga zapalio nadam se da će tamo moći isprobati ADSL2
|
E imam jedno pitanje dal se može nosit fotić ili je zabranjeno slikanje
|
Citiraj:
|
Info - NE
Interliber - DA Zderonje - ?? : nuts : |
Doci cu neznam kada ali cu doci :)
|
kad je to uopce...?? nemam pojma, ali cu se zaletiti...ipak imam besplatan upad...:smoke:
|
Jeste čuli da će u gooooooogle imat štand.
|
Citiraj:
|
ajd nek neko stavi link s mapom kako doći do linksa. znam da je to već bilo al ne mogu nać da ga jebeš:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Info......... ak nisam propustio ni jednu godinu necu ni sada.
|
I onda gdje se sastajemo sutra pred velesajmom, i u koliko sati?
|
Citiraj:
|
I.. jel' tko bio na infu? Ima kaj zanimljvio osim kokoska. :D
|
Info 2005 - Crack The Box
Tijekom trajanja sajma Info 2005. postavili smo na jedno računalo SuSE 10.0 Linux i pokrenuli natjecanje. Cilj je jednostavan - preko bežične mreže ili sa Crack The Box računala u paviljonu 11 treba "provaliti" na SuSE računalo i ostaviti odgovarajući trag na disku, i naravno - znati objasniti postupak provale na računalo. Trojica najbržih hackera bit će nagrađena prigodnim nagradama. Mi, naravno, očekujemo da do provale neće doći do kraja sajma, ali nikad se ne zna... Pravila natjecanja i detalje o nagradama možete pronaći na web stranicama SuSE Linux servera. Kako do njih doći? Pa... neka igre počnu! http://www.opsus.hr/index.php?folder=69&article=87 Da li je tko od kolega probao provali? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |