PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Info (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27404)

MadBoY 02.11.2005. 17:33

Idem...11.11 ... dolaze jos neki frendovi taj dan...pa idem i ja :)

Air Force 02.11.2005. 19:49

e Zagrepčani koji tramvaj vozi do sajma?
ne sjećam se više...

buljo 02.11.2005. 20:34

Citiraj:

Originally posted by Air Force
ne sjećam se više...

reci točno di si pa će tako biti lakše jer mi imamo puuuno tramvaja, puno brojeva (redovnih linija)

Dawar 02.11.2005. 20:52

Citiraj:

ne sjećam se više...

Neznam od kuda do kuda mislis ali recimo do velesajma ti jedino voze četrnajstice i sedmice.
Evo ti cijela karta ZETa
http://www.zet.hr/Linije_i_vozni_redovi/preckomreza.gif

atha 02.11.2005. 21:27

pas mater i zagreb, koliki je, ne snalazim se na ovoj karti. aj cu biti na tresnjevci taj dan, nemam pojma kako do velesajma, lutati cu...ako tko vidi bijeli golf1 nema mahne i pokaze mi pravi put. :beer:
rekli su mi da je i links negdje na tresnjevci pa cu tamo malo traziti da si kupim tipkovnicu neku...c c....kako je rijeka jednostavan grad, dvije ceste kroz centar, jedna u jednom pravcu druga u drugom... :) :D

Dawar 02.11.2005. 21:51

Ufff ako trazis links namucit ces ja sa kartom pred sobom sam se mučil trešnjevka ti je malo sjebana mislim i cijeli zagreb. Btw ta zetova karta je komplicirana za svakoga ko nepoznaje zagreb trebašga dosta dobro poznavat ja sam ju tek skužil od kad sam sam počeo lutat zagrebom.

MRKONJA 02.11.2005. 22:07

https://e-uprava.gzaop.hr/gup/Preglednik.aspx;)

buljo 02.11.2005. 22:13

Citiraj:

Originally posted by atha
pas mater i zagreb, koliki je, ne snalazim se na ovoj karti. aj cu biti na tresnjevci taj dan, nemam pojma kako do velesajma, lutati cu...ako tko vidi bijeli golf1 nema mahne i pokaze mi pravi put. :beer:
rekli su mi da je i links negdje na tresnjevci pa cu tamo malo traziti da si kupim tipkovnicu neku...c c....kako je rijeka jednostavan grad, dvije ceste kroz centar, jedna u jednom pravcu druga u drugom... :) :D

ak ćeš doć na info možemo poslije otić do linksa, ve-mila di god taj dan imam vremena pa ak hoćeš nudim se.:D (ne ne ne u tom smislu joj:p )

atha 03.11.2005. 07:05

bas si prostak buljo! :D

nego sad ozbiljno. ovisno kada budem stigao do zagreba, josh ne znam kad krecem. sto se mene tice ja mogu i u 7, danas sam se probudio 15minuta prije sata za budjenje, a cura je ta koja spava tako da mozda i krenemo tek oko 11, a sa golfom1 treba dojahati do zagreba... :D
;)

buljo 03.11.2005. 09:15

Citiraj:

Originally posted by atha
bas si prostak buljo! :D

nego sad ozbiljno. ovisno kada budem stigao do zagreba, josh ne znam kad krecem. sto se mene tice ja mogu i u 7, danas sam se probudio 15minuta prije sata za budjenje, a cura je ta koja spava tako da mozda i krenemo tek oko 11, a sa golfom1 treba dojahati do zagreba... :D
;)

ko? ja????:D

niš reci curi u 9 da je požar i da se mora spremit u roku 10min...:clap:

Isus 03.11.2005. 10:56

nakon dva protekla posjeta infou koji su bili BEZVEZE, ove godien sumnjam d idem. Imam boljih načina za utrošiti 20kn.

Air Force 03.11.2005. 13:54

ma iću vjerojatno sa trga bana j.j.
mislim da trebam četrnajesticu, ak se dobro sjećam
el tako?

buljo 03.11.2005. 18:21

Citiraj:

ma iću vjerojatno sa trga bana j.j.
mislim da trebam četrnajesticu, ak se dobro sjećam
el tako?

u pravu si.:beer:

Air Force 03.11.2005. 22:18

hvala :beer:
sad sve znam, nadam se da će ovaj biti iznimka i neće biti lošiji od predhodnog

Dawar 05.11.2005. 09:29

Pogledajte malo www.playbox.hr paviljon će biti uređen kao ratno bojište joooj jedva čekam ako bude dobro kao što govore nejdem kući ostat ću ztamo do slijedeće godine. JOOOOJ jedva čekam da vidim štand od tegamadi jooooj kak bi ga zapalio nadam se da će tamo moći isprobati ADSL2

Dawar 05.11.2005. 09:30

E imam jedno pitanje dal se može nosit fotić ili je zabranjeno slikanje

MadBoY 05.11.2005. 11:17

Citiraj:

Originally posted by Dawar dk
Pogledajte malo www.playbox.hr paviljon će biti uređen kao ratno bojište joooj jedva čekam ako bude dobro kao što govore nejdem kući ostat ću ztamo do slijedeće godine. JOOOOJ jedva čekam da vidim štand od tegamadi jooooj kak bi ga zapalio nadam se da će tamo moći isprobati ADSL2
Tu neces moc ni primirisat od one djece sta dolaze sa skolom ili ne znaju sta bi pa su dosli malo na info.

CatKiller 05.11.2005. 13:09

Info - NE
Interliber - DA

Zderonje - ?? : nuts :

Codiac 05.11.2005. 16:36

Doci cu neznam kada ali cu doci :)

masni 05.11.2005. 20:25

kad je to uopce...?? nemam pojma, ali cu se zaletiti...ipak imam besplatan upad...:smoke:

Dawar 06.11.2005. 20:22

Jeste čuli da će u gooooooogle imat štand.

Crash009 06.11.2005. 20:26

Citiraj:

pa ja sam prošle godine nosio... i sječam se da sam slikao onu žensku kod onog crvenog lotusa, i one dvije gainwardove 6800U:D

mighty 07.11.2005. 09:55

ajd nek neko stavi link s mapom kako doći do linksa. znam da je to već bilo al ne mogu nać da ga jebeš:beer:

Costa 07.11.2005. 11:24

Citiraj:

Originally posted by mighty
ajd nek neko stavi link s mapom kako doći do linksa. znam da je to već bilo al ne mogu nać da ga jebeš:beer:
Ja sam ga ovako našao. Od željezničkog kolodvora tramvajem do trešnjevačkog placa. Tamo sam pitao taksiste gdje je Bobovačka. Nisu imali pojma ali su pogledali u svoju mapu i našli za čas. Trebalo je hodati do prvog skretanja lijevo (nema semafor, sporedna neka cestica) i od tud samo ravno do pekarne. Tamo uđeš i žena te ponudi svježom vrućom pitom od sira (al nije ni topla) i čim izađeš eto Links pred nosom.

mighty 07.11.2005. 12:20

Citiraj:

Originally posted by Costa
Ja sam ga ovako našao. Od željezničkog kolodvora tramvajem do trešnjevačkog placa. Tamo sam pitao taksiste gdje je Bobovačka. Nisu imali pojma ali su pogledali u svoju mapu i našli za čas. Trebalo je hodati do prvog skretanja lijevo (nema semafor, sporedna neka cestica) i od tud samo ravno do pekarne. Tamo uđeš i žena te ponudi svježom vrućom pitom od sira (al nije ni topla) i čim izađeš eto Links pred nosom.
živio:beer:

Komek 07.11.2005. 14:59

Info......... ak nisam propustio ni jednu godinu necu ni sada.

Red Worm 07.11.2005. 21:20

I onda gdje se sastajemo sutra pred velesajmom, i u koliko sati?

Red Worm 07.11.2005. 21:22

Citiraj:

Ma slobodno mozes i kameru unijet.. :beer:

Red Worm 09.11.2005. 16:39

I.. jel' tko bio na infu? Ima kaj zanimljvio osim kokoska. :D

Red Worm 09.11.2005. 16:46

Info 2005 - Crack The Box
Tijekom trajanja sajma Info 2005. postavili smo na jedno računalo SuSE 10.0 Linux i pokrenuli natjecanje. Cilj je jednostavan - preko bežične mreže ili sa Crack The Box računala u paviljonu 11 treba "provaliti" na SuSE računalo i ostaviti odgovarajući trag na disku, i naravno - znati objasniti postupak provale na računalo. Trojica najbržih hackera bit će nagrađena prigodnim nagradama. Mi, naravno, očekujemo da do provale neće doći do kraja sajma, ali nikad se ne zna...
Pravila natjecanja i detalje o nagradama možete pronaći na web stranicama SuSE Linux servera. Kako do njih doći? Pa... neka igre počnu!

http://www.opsus.hr/index.php?folder=69&article=87

Da li je tko od kolega probao provali?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21.