![]() |
Citiraj:
|
Daj ti deder nazovi zaba podršku, ful su pristupačni i ok ljudi i brzo će te provest kroz korake sve.
|
Vrhunac veceri -mala se penje na stol i slomi usb card :(
Ajd bar sam se maknuo od lptp-a :) Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
:D:D:D:D
|
Najbolje od svega što sam u firmi samo updejtao javu prije 10tak dana i sve radi.
Na ženinom samo problemi.. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Ma s tim certifikatima i aplikativnom podrškom je općenito show. Nekad pomaže i brisanje korisničkih certifikata iz storea ili instaliranje istih ako nisu ručno instalirani ...
Od ostalog spuštanje u trusted zones, ako je IE u pitanju. Moram priznat da zabu nisam imao još ali do sad: FINA (3 ili 4 verzije, kartice stickovi), CEZIH (priča za sebe), PBZ i RBA i to po par osoba naravno i više računala :D. ActivClient verziju 6 iz fininog defaultnog paketa više ni ne instaliram, odmah 7 sa patchewima :D. Glede jave mislim da je bolje imat samo 32 osim ako netko explicitno ne zahtijeva i 64 .... Nekad su mi i njih dvije zajedno znale probleme radit. |
Pa ja ne vjerujem!
Prilikom upisa korisničkog broja, cijelo vrijeme upisujem 0 (broj) a ono O (slovo)... Jbte izgubio sam valjda 10 sati pokušavanja, instaliranja i čitanja. Eto, možda nekome pomogne :) |
Da, fin zaheb. Kad se sjetim da prekrižena 0 smeta nekim "čistuncima" ...
|
Nema nula uopće, nitko nema. Mislim da mi je tak frajer rekao.
Jedna anegdota kod korisnika s hrpom banaka i certova. "Na koja racunala hocete koji cert? Na sva racunala sve banke" pa se slikaj :D |
Sad i ja znam da nema :)
|
Osim svakojakih igrica dok ne proradi(navodno se i sijede mogu dobiti), doživio sam i da potpisni modul(mislim da je Registar zaposlenih, plaće i sl. bilo u pitanju, mixamo sa e-poreznom i e-plaćanje) se ne može učitat/updejtat/izvršit ako računalo nema apsolutno slobodan izlaz van firme što se tiče interneta i svih protokola. Bilo je tu svašta pa i laptopa kojeg sam instalirao samo da bi plaću mogli taj dan isplatiti preko wifi-a. (treba se snaći nekad kad je stiska :D)
Zadnji put kad sam razgovarao sa Finom ženska mi ponudila i posao jer im fali tehničara :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:18. |