![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
PS. Copio sam onu R9 390 NITRO za 2300kn.:D |
Treba PCE napravit giveaway s nekakvim FX 8XXX da se Bubba i Syss imaju čemu radovati :)
|
Tvrdokorni AMD-ovci :D
|
Giveaway AMD-ovih proizvoda u kojem mogu sudjelovati SAMO syss i Bubba :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam vidio do sada da sam napisao Duran :D :D ...ma može i Duran Duran, glavno da se pleše :D
|
Ako osvojim ovu i peticu definitivno moj sadašnji FX6300 i ostale stvari odlaze u "penziju".Svaka čast PCexpertu na ovakvom darivanju.lp
|
Samo usput, ako možete (a vjerojatne ne, eventualno ju totalno maknuti s tog mjesta), spriječiti da se unutar članka, odmah na početku pojavljuje reklama "kupite nove procesore u Linksu", stvarno je malo bezveze, ako je to onaj procesor iz testa kojega je donator Uzi Shop
|
Meni nije jasno otkud vučete ove zakljkučke, Agatha Christie je nula prema vama. Ako piše da igru radimo u suradnji s Intelom onda je u suradnji s njima, i oni postavljaju uvjete koga se reklamira kao dobavljača. I ne, nije riječ o istom procesoru kao u testu nego ima drugi serijski broj i u potpuno je zapečaćenoj kutiji (samo su iskorištene slike jer je riječ o istom proizvodu).
|
Poslano. Odlican giveaway. :) Sretno svima. :goood:
|
Sretno svima :D
|
Citiraj:
Pohvale na giveawayu i sritno Vam svima, jer se ja nisam uključija - dosta mi je i trenutni "Hasfail" :p Do idućeg krivog zaključka, srdačne čestitke, dobre želje, zahvale i naravno - pozdravi.... |
Di je YT video :D ?
|
|
Hahahahahahahahahahahhahahahahaha
|
i jel sam izvucen ili? :D
|
Dobitnik je izvučen! Čestitke ssarik-u!!!
|
Opa! Svaka čast :)
Čestitke dobitniku i neka se pošteno nauživa u nagradi :) |
heheh, čestitam! :)
|
Cestitke!
|
Čestitke ! :roller:
sad nemoras kupovat proc za novu konfu koju sastavljas :lol2: |
Cestitke dobitniku! :)
|
Čestitke dobitniku!Mene je sreća opet zaobišla.lp
|
|
Ode u CPU u prave (Intel) ruke. Čestitam! :)
|
čestitke dobitniku, ali i dalje mislim da ste za dobrobit foruma trebali izvesti hawkera na pravi put :D
|
|
:')
Na poslu sam i skoro plačem od sreće. Hvala Vam dobri ljudi, ovaj procesor će naći svoje mjesto u mojem prvom PC buildu nakon 7 godina. Biti će u dobrim rukama. :') |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28. |