![]() |
To ti je solidan i izbalansiran komplet,samo ovaj put vise pazi sa procesorom :D
|
sve 5!
Nego ,ako si uzeo taj proc ,moraš promjeniti i ploču jer ti je drugi socket u pitanju,pazi na to,ploča ti je fm2,a ovaj 8350 ti je am3+! I nemoj to lc napajanje ,uzmi nešto bolje! |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A mogao si samo dodat 750Ti na postojeću kombinaciju, zamjenit 2x4GB za 1x8GB i peformanse bi ti bile identične (ako govorimo o gamingu) :D al ajd, ovak bar imaš solidnu podlogu za nadogradit grafu u budućnosti..
|
Emiliblomsky, uzet ću ovu matičnu, MB (AM3+) Asus M5A97 R2.0 valja može taj procesor na nju? :))
A i7 procesor je dosta skuplji od ovoga, ovaj je bio oko 355 KM, a dok je I7 500 - 600 :p Cooler Master V1200 Platinum, šta misliš o ovom napajanju? |
Mislim da mu ono nije problem sa procesorom. već sam viđao taj problem u servisu.. bios na default i spustit takt memorije na 1333 ili 1600 i u biosu poštelat memoriju i onda radi uredno :;)
|
Ne kužim vas..čovjek je napisao..vadio sam procesor, pao mi je, spigalo se par nožica, ispravio sam ih, vratio procesor, od onda ne radi pol memorije..kak onda nije od procesora, pa nije valjda baš taj trenutak memorija poludila :D
Napajanje ti je prejako za tu konfu..450W ti je više nego dovoljno, ali uzmi nekih 550W čisto ako ćeš stavljat neku jaču grafu u budućnosti.. |
Probat' cu i to odraditi, nista me ne kosta.
Al' ne vjerujem da ce uspjeti.. :p |
Citiraj:
Ma procesor je,nema što drugo bit!poz! I što ti hedgehog kaže,što će ti to napajanje?Uzmi neko solidno od 500w,pa ako imaš viška love neko gold ili platinum sa što dužom garom! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:15. |