![]() |
Pazi ti ovog što se našao iznenađen i uvrijeđen jer je netko odlučio nešto pokloniti pod određenim uvjetima... :no2drug:
Ljudi dijele skupu grafičku, uvjete imaju pravo sami postaviti, pa makar oni i bili članstvo u Mickey Mouse klubu za sezonu 2004/2005. Ako ne želiš/ne možeš sudjelovati, preskoči i nađi nešto što ti odgovara. Čemu kenjanje? |
Rdjavom qrcu i dlaka smeta :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nemam pojma... znam da sam u neko doba htio šerati neki svoj video kadli ono - nemere više ako ne napraviš g+ (ne baš tim riječima jelte)... jedva obrisao to govno.
|
Good lick to me :D
|
Mislim da je vrijeme da ja konačno nešto dobijem
|
Citiraj:
Realno, to svi misle:D |
Citiraj:
|
Odigrao. Stvarno jebena nagrada kao nikad do sad
|
sretno svima :D
|
Da li se ona tabla "PCE" koja padne na početku broji kao jedan "legovac"? :D
|
ne radi pce takve mučke trikove
|
Citiraj:
|
Poslano, nek je sa srecom. :D
|
Poslano i sretno svima! :)
nego, jel' se i Hrvoje računa kao jedna lego figura? i ako sam Vas ja šerao i na fejsu, i followao na G+ i još k tome na jubitubu thumb up-ao, moje ime bude bilo 3 puta u bubnju, ajde, rešite to tako :D taman mi treba ova grafulja :D |
Trebalo je bit kolko pcekspertovaca se pojavljuje u videu, kaj znaci da bi se i ja racunao, ali uprava je odlucila da samo idemo s Legacima :-)
|
Ja nisam znao da li da šeram samo video sa faceboka ili youtube, pa sam oba shareao. Što je sigurno je sigurno, kao 2 kondoma...
|
Citiraj:
Citiraj:
I ovako je dosta "kontroverza" oko socijalnih mreza :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
PCe se prodao za lajkove :D
Neka, ionako se sada dosta toga reklamira putem društvenih mreža. Pa šta fali ako je fejs,g+, youtube! Bolje i to nega da je giveavay izasao u glasu koncila ili u novinama poput 24 :D :D |
Sritno svima :goood:
|
Citiraj:
|
Ako si poslao jedan mail, u kakvom si bubnju tri puta?
|
Sve sam ispunio, promovirao PCekspert, Kreso samo ubaci moje ime random tri puta negdje i to je to, zna @syss kako se to radi! :D
|
Citiraj:
|
Ti shvaćaš da se random bira primljeni mail?
|
Ivane, znam, nemas briga, nisan glup, samo malo palim vatru da potaknem ekipu da promoviraju pcekspert po svim mrezama, pa ako to naprave stavis tri puta mail u bubanj i to je to. Ali, ne shvacaju svi malo dobro namjerne zezancije... :)
|
Citiraj:
Anyway jos nisan pogleda video. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00. |