![]() |
Citiraj:
|
U 16 ce imat, kazu
|
|
Može preporuka di jeftino preorderat Fifu?
|
Na ovoj stranici možeš uspoređivati cijene po raznim shopovima, no ni za jednu cijenu po kojoj se trenutno prodaje FIFA 16 ne bih rekao da je jeftina.
|
|
Citiraj:
Modric bolji od riberya, rooneya, schweinsteigera i yaya tourea, pa ova fifa je otisla u ku**c hahaha |
Hvala na linku. Je li moguće instalirat origin na drugo racunalo i na njemu koristit isti kôd? Jasno, ne u isto vrijeme.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma kako god, jebemu pa ne moze nikako bit bolji od navedenih :D |
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da se igre mogu čak kopirati na jednom računalu i prenijeti na drugo (preko USB sticka), pa na taj način možeš izbjeći čekanje da se igra skine i na tom drugom računalu. Osobno to nisam radio, pa ćeš morati potražiti kako to napraviti ili ti možda netko drugi ovdje na forumu može dati uputstva. Ovo je prvo što mi je Google izbacio, ali ne garantiram da metoda radi jer je nisam sam isprobavao. |
Odlicno :) Ma lako za download, bitno da to radi.
|
Citiraj:
A onda dode Aubameyang i bolji je od njih svih iako mu je rating mozda 82... |
Citiraj:
Izvrstan igrac, ali sad si ga pretjero haha |
Modrić je bolji od svih navedenih. :kafa:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne mogu se nikako sloziti s tobom :D Citiraj:
Good point, ali nije to problem samo fife 15 vec svih nogometnih simulacija |
Ne to je problem svih FIFA
PES nema takav problem ,bar nije imao na zadnjoj verziji koju sam igrao tamo su stoperi bili brzi od svih :D |
Citiraj:
Ne vidim zasto neki stoper nebi mogao biti brzi od drugih igraca, ali ionako ne govorim o tome nego o tome da je brzina igraca opcenito bilo kojih presudna za dobiti utakmicu |
|
Pa nekako mi se cini da je fizika na fifi 15 bolja od ove na 16 haha
|
Citiraj:
To nema veze s onim ko se zna branit il ne, to je jednostavno u nogometu nedopustivo. Mozda cak i je izvedivo ali ne u toj mjeri da svako drugo kretanje s centra tak izgleda pa je pojedinim igracima to glavni adut igre.. |
Citiraj:
|
To je ta fora, svake godine ima neki exploit kojeg namjerno ne zele patchirat pa onda u novom nastavku se hvale da su to popravili...
|
Citiraj:
|
skidam demo pa ćemo vidit (PS4)
|
Skinuo sam danas demo Fifa 16 preko Origina.
Zadnje 3 godine nisam igrao Fifu, odigrao utakmicu Barcelona-Real. Moram se malo priviknuti na igru. Grafika (stadion, navijači, igrači) vrhunska.... :) |
Kakva je sama igra? Svodi li se još uvijek samo na to tko ima brže igrače ili stvarno treba graditi napad i dobro se braniti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54. |