![]() |
Citiraj:
e mi hoćemo da bude nesavršeno BIKOZ OBJEST :D Citiraj:
dalje smo samo pratili pervanovu malu školu loše glume (osim bacanja hdz zastavice što danas nije ni malo smiješno te primjereno). :D :D :D |
A ja mislio da ste to sve pomno pripremili, napisali scenario i dobro izrežirali. Uspjeli ste me prevariti kvalitetom. Tko bi rekao da je ovo sve bilo tako spontano.
|
hijaooooooooo da smo snimali svaku takovu situaciju pa di bi nam bio kraj :D :D :D
|
Ajd umjesto da trgate takve komponente pošaljite ih meni.
Najozbiljnije. |
potičem, naprotiv, inzistiram da istestirate kojeg haswella, čisto da vidimo direktnu usporedbu. A i ako vam nije teško, mogli bi i koju ploču, ono, best buy segment...
|
Čujem da je 5960x otporan na ovakvu recenziju s obzirom da nema pinove :D
|
Citiraj:
|
Zaključak na kraju testa? :D
|
AMD = trash (tak jasno :p)
|
Pa dobro, to je long story short, ali uz ovakav rivju čovjek bi očekivao svojevrsni Intel PR. :D
|
Zaključak testa je da se radi o vrhunskim stručnjacima sa profinjenim darom za komediju i dramaturgiju.
|
Mogao se taj procesor i pametnije iskoristit
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36158 |
Baš htjedoh to reć, ali vodit ću se pretpostavkom da je fx6300 bio neispravan. :)
|
svaki put kad ubiješ amd hardver, jedan anđeo dobije krila... to je neka naša ideja vodilja :D
|
Citiraj:
:goood: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Komentari su plačeni :D
|
da odagnemo sve sumnje kako se radi o neispravnom hardveru, nevjerne tome će se napokon moć poklopit ušima - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=2725711
:D |
R.I.P.
Sta ti je taj jadni AMD ikad ucinio? Jel to opeko po prstima ili ti potrosio previse struje?! Jel te iznevjerio kada si ga htio pasivno hladiti? Zastoooo? :( Neka, sad se vratio u pakao gdje ce mu bit toplo i imat dovoljno struje Ako imas viska hardware-a, ja ga rado prihvacam! pogotovo ak se radi o takvim procevima, ja bi ih przio iducih par godina na stock struji :D |
Šta reć nego da ste bolesni idioti bez imalo mozga!!
i još se hvalite po forumu s tim, prejadno.. pametnije da se učinili dobro djelo i poklonili nekome.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne otvara link ? đe je zapelo ?
|
Citiraj:
NIje Sisa takav! |
Citiraj:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D :D koji ste vi pacijenti... :lol2: |
Namjerno djubre igra forumsku tombolu i kad dobi AMD proizvod onda na recenziju s njime :D
|
Ocekujem recenziju koje GTX970 uskoro, vidim da je zeleni tabor s njom i marketingom oko nje napravio pravu stvar :D
Mozda i quad SLI nebi bio los... |
|
ČISTI AMATERIZAM!!! :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |