Manuel Calavera |
10.02.2015. 15:32 |
Da me iznenadilo ovo sa 4:3 - iskreno i je, ove prerenderirane pozadine i ne u tolikoj mjeri kao 4:3 - ionako je to bio najljepši dio igre. Ta igra je '98 bila grafički vrh (a da ne spominjem naspram ostalih avantura koje nisu ni bile 3D). Nešto kao danas vanishing of ethan carter među avanturama (ako ne čak i značajnije za ono vrijeme), kao danas crysis 3 štajaznam.
Vjerojatno bi svaku scenu morali ponovo raditi od 0 za višu rezoluciju (a ima ih gro, jer nije baš mala igra), jer pretpostavljam da nije isto podić rezoluciju nekim prostim 3D likovima jednostavnih linija i tekstura (ili ih čak iznova cijele napraviti) i te pozadine. Znači ponovo zaposlit ljude koji će ih raditi (veći troškovi) + vremenski bi se znatno odužilo. Ne znam, netko se drugi možda više razumije kako to ide...
Čini se da je tu koštala i pravna bitka, da se svi dogovore i sva usta namire (disney koji je kupio lucasarts), sony i double fine, cijena od 15 eura nije (meni) prečudna
Uglavnom ja sam zadovoljan što je se uopće danas može igrati, a pogotovo pozdravljam poboljšanja likova (realno to je minimum što su morali napravit, likovi sa "jagged" rubovima bi bili presmješni u 2015) i komentare developera.
|