![]() |
Znači nikako nije pravo vrijeme za vaditi stambeni :D
|
Citiraj:
|
Ja sam maloprije u banci zamalo dobio srcani kad sam vidio kursnu listu.
KM 1,88 : 1 USD Jedino sto nas ovde vadi je sto je KM fiksna u odnosu na € pa je uvijek 1,95583. :D |
Citiraj:
|
Ima nas koji smo sretni sto je $$$ skocio :D
|
Citiraj:
|
7.2 je ako dobro vidim? Jel on to preko veceri po 10 lipa ide gore ? :D
|
|
Uff dolar gazi li ga gazi, monitor koji sam kupio u 12mj sad je 1000kn skuplji :(.
|
Citiraj:
Još malo pa ćemo kupovat sve u eurima da uštedimo |
Citiraj:
|
Možda zbog cijena misle da je tamo sve premium roba. :D
|
Citiraj:
Pravo vrijeme za napravit konverziju ukoliko netko ima štednju u dolarima. |
o.O whaaaaaaaaaaat doklen ovo misli ic :D iman 40 dolara, ako ovako nastavi postat cu milijunas :D
|
Baš gledam laptop koji sam kupio prije 2 mjeseca za 8600 (na karticu) sad je 9000 za keš :D
|
Ja ne primjećujem nikakve bitne promjene u cijeni hardvera po webshopovima u zadnjih mjesec dana.
Možda je određenim artiklima porasla cijena ali više manje je to tu negdje, a vidim da je ram čak pojeftinio. |
4770k sam ja uzeo za 2100, sad je 2750. Maximus Vii ranger 1200 , sad je 1500. Gdje ti to ne vidis povecanje ?
|
bas to, sve poraslo :D i to ne za par lipa...a mislim da ce i opet rasti jerbo je i dolar opet otisao gore
|
kužim da je prvo krenuo rasti zbog pada cijena nafte a sada zbog masovnog "štampanja" eura
ali ne kužim zašto raste kad pada cijena nafte? |
:stoopid:
Pa u procentima je poskupilo isto kao i sva ostala roba ciju cijenu diktira dolar. |
Citiraj:
Da vam pojasnim: @wooden, vec si na pola foruma kontrirao ekipi bez ikakvih cinjenica, onda zasutis ko p**beeep**. @esc, ajd sad pojasni ovu tvoju izjavu da "trgovci to još više iskorištavaju", odnosno pojasni ju, a ja cu se potruditi iz 1. ruke ti odgovoriti, samo ti nama svima pojasni kako to trgovci "iskoristavaju". |
Citiraj:
Ako danas slažeš komp, njegova cijena je veća nego što bi bila prije 3 mjeseca, i to osjetno veća. To kaj ima jeftinija serija matične ili jeftinije napajanje ne mjenja činjenicu da ono što si imau u košarici prije 3 mjeseca sad je skuplje. Od obicnog USB sticka do koleginog i7 procesora. Kak svi to vide i shvačaju osim tebe, nije mi jasno. |
nebudu svi trgovci dizali cijene, oni kojima gori pod petama budu ostavili iste ili imali čak akcije..
doduše ne na nove proizvde već na stare.. sad bi lošije trgovine mogle raditi sa gubitkom ili čak propadati, tak da možda bude rasprodaja.. uvijek postoji neka nada, nije sve crno. dok jednom smrkne drugom svane ;-) |
Konfa koju sam mislio sastaviti krajem godine sada u UZI-ju dođe isto kao u Linksu u studenom. :D
|
Evo dokaz koji je wooden tražio da su cijene ostale iste :D :D
|
Citiraj:
kod adma je sada sapphire 1050kn, koja je bila u to vrijeme jeftinija od msi ;) pa po tome mozes usporediti i viditi da je i kod adma otišla cijena gore :) A da ne pričam kako vidim po svojim polovnim kompovima :D Bemti, prije sam lako kupio 280x za 1000kn, a sada jedva piknem polovnu 270 :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/E/wA/31uVD4L9/screenshot7.jpg |
Hmm u zadnjih tjedan dana tecaj dolara je pao oko 20ak kuna (na 100$). Jel se to nesto dogadja ili je slucajno mala "korekcija" samo kod nas ?
|
a znaš da smo mi uvijek posebni, tak da :D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:16. |