PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Od cega zive PCEksperti? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=26449)

FERRYS 10.10.2005. 20:13

skoro sve osim kompova mobitela i tih i slicnih p...arija financiraju starci,
ne zadugo, jos 4 ispita i diplomski na gradjevini u RI...

rendula 10.10.2005. 20:18

I mene uzdržavaju roditelji...2. razred V. gimnazije.

mc_fish 10.10.2005. 20:37

ja sam 4. god (konacno) koncara...a bome sam se i ove god prevec opustio 3 kulje i naravno 4 i 5:D...

mene nitko ne uzdrzava...sve solo...zato sam i u zadnje vrijeme tak malo okolo:D
postao sam prelijen...jos i treninge moram odradivat o boze:smoke:

uglavnom...jedva cekam da zavrsim da mogu na fax...konacno nesto naucit:D

4444josip4444 10.10.2005. 20:52

Upiso fax, imam 17g, (nemojte pitat na koju foru), bavim se računalim, dosta toga plaćam sam, sam se oblačim, kupujem garderobu, perem, peglam, tu i tamo kupim nešto za pojest u kuću (da mi moji ne kažu da sam proklet i škrt), sam si plaćam sve svoje hirove, plaćam dio školarine koje je dosta skupa, plaćam svoje tele-dsl komunikaciske račune :D , evo danas baš uplatio vozački, kupio sam si notebook te hrpu ostalih gluposti za pc, uglavnom nikog ne prosim novce, u skoroj budućnosti imam neke veće planove.

Zond 10.10.2005. 20:59

21 godina, živim na računu gospođe majke. Za cca 2 godine završavam ekonomiju i očekujem kakav solidno plaćeni poslić s kojim bi podmirio svoju polovicu troškova u kućanstvu, kupio neš hardvera, nešto cdea i knjiga te platio gostovanja sa Dinamom :D . Oh skromnosti :rolleyes: :)

Fleks 10.10.2005. 21:16

Uzdržavaju me.... ta da da dam.... Starci.

Planova nemam.

Samo visoke nade.

U školu idem samo kad ne markiram.

Htio bi zarađivati, ali to iziskuje neki trud, pa mi se ne sviđa.

Codiac 10.10.2005. 22:09

zadnja godina prometnog faksa.....

Hmn ovako placam 80% svojih potreba sam ono tu i tam odrzavam kompove ljudima i tak pa se nabere :) a inace starci placaju racune i tak.

Planiram raditi negdje nesto u vezi informatike jer ono nesvidja mi se faks i tak :)

mighty 10.10.2005. 22:37

starci zasad još uvijek sve plaćaju-više manje. komp sam si kupio sam(arbajt i te stvari)

3. razred gimnazije(opća)

Bran 11.10.2005. 08:31

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
Skroz sam zaboravio na student servis ^^ ... Jel se u knjiznici moze svatko spojit na net? Vidio sam tamo ima nekih kompova... kako ide procedura? :)
Sam se zapiši tam na pultu dok dojđeš nutra u knjižnicu i počekaj dok budu kompjutori slobodni. Jučer je skidalo megabajt po sekundi konstantno. Stika od 128 mb sam napunil za par minut.

Bran 11.10.2005. 08:34

Citiraj:

Originally posted by 4444josip4444
Upiso fax, imam 17g, (nemojte pitat na koju foru), bavim se računalim, dosta toga plaćam sam, sam se oblačim, kupujem garderobu, perem, peglam, tu i tamo kupim nešto za pojest u kuću (da mi moji ne kažu da sam proklet i škrt), sam si plaćam sve svoje hirove, plaćam dio školarine koje je dosta skupa, plaćam svoje tele-dsl komunikaciske račune :D , evo danas baš uplatio vozački, kupio sam si notebook te hrpu ostalih gluposti za pc, uglavnom nikog ne prosim novce, u skoroj budućnosti imam neke veće planove.
Daj mi malo pojasni kak si uspel dojti na faks sa 17 god? Kaj si ti vunderkind? :D

Bran 11.10.2005. 08:39

Citiraj:

Originally posted by Bubba
Onda je jedino sto ti mozemo iskreno zazeliti je da doguras do Jacquarda i osjetis moc IRIXa... :)
Bubba vjerovao ti ili ne moji se ne bave time dugo, a posao im ide super (prije su oboje radili u jednoj poznatoj tekstilnoj firmi u Čakovcu). Ne proizvode jeftinu odjeću, ali kvalitetno i ljudi to cijene i kupuju. Ne možemo se požaliti. Ak se tak nastavi planiramo zaposliti barem još 10-tak ljudi (možda i više) u sljedeće 2 godine. Posla ima premda svi tule da su Kinezi nelojalna konkurencija. Oni proizvode jeftino, ali ne i kvalitetno, a domaći ljudi, barem većina, rađe kupuju hrvatsko pogotovo ako je kvalitetno.

Vjeko 11.10.2005. 11:55

nije da se kur*im, ali mislim da avatar govori sve:D

atha 11.10.2005. 11:58

pa kad se nemas cime kurciti.... :D

mighty 11.10.2005. 11:59

Citiraj:

Originally posted by Voki
a sig još više:rambo:

Vjeko 11.10.2005. 12:03

sig je moje misljenje:D a avatar je samo paravan:) :)

buljo 11.10.2005. 12:10

Citiraj:

Originally posted by Voki
a šta to piše???????:clap:

Vjeko 11.10.2005. 12:29

U jebote...ispala mi kvačica sa slova S :(

srkyno1 11.10.2005. 13:11

3. razred tehničke škole, znači starcima na grbači. ali zato im ima tko popravljat kompove kad crknu.

ćiber_manija 11.10.2005. 13:19

Citiraj:

Originally posted by srkyno1
3. razred tehničke škole, znači starcima na grbači. ali zato im ima tko popravljat kompove kad crknu.
Isto ko i ja! haaha

Gigi1 11.10.2005. 13:25

2. godina tehničkog veleučilišta u Zagrebu, informatički smjer/elpo. Živim na grbači staraca i od raznih poslova na kvartu.

buljo 11.10.2005. 13:38

Citiraj:

Originally posted by Gigi1
2. godina tehničkog veleučilišta u Zagrebu, informatički smjer/elpo. Živim na grbači staraca i od raznih poslova na kvartu.
ja sam htio na taj smjer....
šmrc sad sam ne elekrtotehnici.:(

Paske 11.10.2005. 14:01

@ Bran:

Firmino puno ime je:

Thermia Trading Company LLC - podružnica 001 Thermia Tekstil

:D

Možda si za nas čuo prije kao Delta Zaprešić. Modna marka: Louis.

Mnego ... daj na PM pošalji malo više detalja o firmi i o maloprodajnom dućanu.

Ovo je možda poćetak divnog prijateljstva :D :beer:

Bran 12.10.2005. 10:42

Citiraj:

Originally posted by Paske
@ Bran:

Firmino puno ime je:

Thermia Trading Company LLC - podružnica 001 Thermia Tekstil

:D

Možda si za nas čuo prije kao Delta Zaprešić. Modna marka: Louis.

Mnego ... daj na PM pošalji malo više detalja o firmi i o maloprodajnom dućanu.

Ovo je možda poćetak divnog prijateljstva :D :beer:

Pa baš zato i pitam. Moji starci puno putuju po Hrvatskoj i prodaju svoje proizvode gdje stignu i naravno u interesu im je što više se proširiti i napraviti dobrih poslova. Šaljem PM. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:59.