![]() |
skoro sve osim kompova mobitela i tih i slicnih p...arija financiraju starci,
ne zadugo, jos 4 ispita i diplomski na gradjevini u RI... |
I mene uzdržavaju roditelji...2. razred V. gimnazije.
|
ja sam 4. god (konacno) koncara...a bome sam se i ove god prevec opustio 3 kulje i naravno 4 i 5:D...
mene nitko ne uzdrzava...sve solo...zato sam i u zadnje vrijeme tak malo okolo:D postao sam prelijen...jos i treninge moram odradivat o boze:smoke: uglavnom...jedva cekam da zavrsim da mogu na fax...konacno nesto naucit:D |
Upiso fax, imam 17g, (nemojte pitat na koju foru), bavim se računalim, dosta toga plaćam sam, sam se oblačim, kupujem garderobu, perem, peglam, tu i tamo kupim nešto za pojest u kuću (da mi moji ne kažu da sam proklet i škrt), sam si plaćam sve svoje hirove, plaćam dio školarine koje je dosta skupa, plaćam svoje tele-dsl komunikaciske račune :D , evo danas baš uplatio vozački, kupio sam si notebook te hrpu ostalih gluposti za pc, uglavnom nikog ne prosim novce, u skoroj budućnosti imam neke veće planove.
|
21 godina, živim na računu gospođe majke. Za cca 2 godine završavam ekonomiju i očekujem kakav solidno plaćeni poslić s kojim bi podmirio svoju polovicu troškova u kućanstvu, kupio neš hardvera, nešto cdea i knjiga te platio gostovanja sa Dinamom :D . Oh skromnosti :rolleyes: :)
|
Uzdržavaju me.... ta da da dam.... Starci.
Planova nemam. Samo visoke nade. U školu idem samo kad ne markiram. Htio bi zarađivati, ali to iziskuje neki trud, pa mi se ne sviđa. |
zadnja godina prometnog faksa.....
Hmn ovako placam 80% svojih potreba sam ono tu i tam odrzavam kompove ljudima i tak pa se nabere :) a inace starci placaju racune i tak. Planiram raditi negdje nesto u vezi informatike jer ono nesvidja mi se faks i tak :) |
starci zasad još uvijek sve plaćaju-više manje. komp sam si kupio sam(arbajt i te stvari)
3. razred gimnazije(opća) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nije da se kur*im, ali mislim da avatar govori sve:D
|
pa kad se nemas cime kurciti.... :D
|
Citiraj:
|
sig je moje misljenje:D a avatar je samo paravan:) :)
|
Citiraj:
|
U jebote...ispala mi kvačica sa slova S :(
|
3. razred tehničke škole, znači starcima na grbači. ali zato im ima tko popravljat kompove kad crknu.
|
Citiraj:
|
2. godina tehničkog veleučilišta u Zagrebu, informatički smjer/elpo. Živim na grbači staraca i od raznih poslova na kvartu.
|
Citiraj:
šmrc sad sam ne elekrtotehnici.:( |
@ Bran:
Firmino puno ime je: Thermia Trading Company LLC - podružnica 001 Thermia Tekstil :D Možda si za nas čuo prije kao Delta Zaprešić. Modna marka: Louis. Mnego ... daj na PM pošalji malo više detalja o firmi i o maloprodajnom dućanu. Ovo je možda poćetak divnog prijateljstva :D :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:59. |