Citiraj:
Autor Burko
(Post 2658764)
ha???
znaci, to je slika koja nije slika nego je .bat file?? :)
nego, ne vjerujem da je to iole islo ovako kako si napisao, niti da ide. inace bi svi bili zatrpani sa takvim mailovima, a ovo je prvi put da ista ovako cujem.
podsjeca me na onu temu gdje ne poznanik tu od nekoga sa foruma "uhakirao" router hardverski i sada ima jacu brzinu, ali nece nikome reci kako je to napravio.........
|
zao mi je kaj to nisam isprobao ili barem kopirao(jer me takve stvari ne zanimaju).a na tom ogameu glavni "haker" je bio neko djole(zivio u bosni,radio u austriji).frend mu je bio admin na forumu I ako sam danas bio na forumu isti mu da moju ip adresu I 10 minuta prije samog napada zrtvi se gasi ruter,pa ga upali on se opet ugasi,.... I ode flota.jel djole pingao ili kaj vec radio,uglavnom je rusio ljude ko od sale.
Citiraj:
Autor bizzzo
(Post 2658785)
Uglavnom, postoji obrazac ponasanja koji moras raditi kak bi se zaštitio od gamadi i ne treba ti ništa od tog anti-virus-cleaner s*anja... :cool:
A ova prica od k1z+ mi se čini ko iz filma e...kak je izgledao taj file, jedino ak su to one fore što znam viđati da file ima neki naziv pa dvije ekstenzije "bla-bla.jpeg.bat" al tko bi normalan to dirao ak ne zna otkud je stiglo... ;):p
|
ekstenzija je obican .jpg ,....
|