PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   kam poklje srednje ? .. koji faks (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=26088)

IceFisherman 03.10.2005. 20:56

Citiraj:

[i]Originally posted by psf-[Tomek]
Ja sam na PMF-u kemija. Ako upišeš bilo kaj na fizičkom ili matematičkom odsjeku zaposlenost ti je garantirana. Mogučnosti rada za matematičara su ogromne...
... pa ja bi i najradije isel tam ... pogotovo zato kaj me fizika jako zanima .. samo treba tam ko prvo upasti a onda to i zavrsiti ... neznam .. ak upadnem idem .. ak ne onda nic .. bum neke vec nasel

psf[i]-[Tomek] 03.10.2005. 21:53

Iz iskustva nije teško upasti al se bome reba UČITI!:fuming:

kony 03.10.2005. 23:32

koja je razlika između racunarstva i informatike?

Bran 04.10.2005. 10:36

Citiraj:

Originally posted by Fox
Jel bi mi znao ko reć što se iz srednje škole gleda kod upisa na fax mislim na fer,foi i sl.?:)
Na FOI-u ti se gleda sve i svašta. Pogledaj malo na stranici

BladeRunner 04.10.2005. 23:15

meni se čini da ću lansirat odjeb struci(elektronika) i poslije srednje na filozofski i englesku književnost...:beer:

nodavilp 08.10.2005. 18:17

ja sam ove godine upiso po bolonji
iz nekih predmeta još nemamo ni knjige zato treba bit na predavanjima i vježbama
stariji kolege govore da će po bolonji bit lakše studirat jer je i gradivo reducirano a i te bodove da je lakše skupljat neg ič na ispit il kak je već prije bilo, navodono su neki i namjerno padali godine sam da bi isli po bolonji

Bran 10.10.2005. 13:16

Citiraj:

Originally posted by nodavilp
ja sam ove godine upiso po bolonji
iz nekih predmeta još nemamo ni knjige zato treba bit na predavanjima i vježbama
stariji kolege govore da će po bolonji bit lakše studirat jer je i gradivo reducirano a i te bodove da je lakše skupljat neg ič na ispit il kak je već prije bilo, navodono su neki i namjerno padali godine sam da bi isli po bolonji

Bumo vidli kak je to nakon godine dana. Ja sam isto kalkulirao da li pasti i ići po bolonjskom, ali sam ipak upisao parciju i odlučio završiti po starom kako sam započeo. Jesam li pogriješio ili ne vidjet ćemo.

MadBoY 10.10.2005. 13:37

Mozda u teoriji izgleda lagano skupit bodove, al u praksi nece bit tako lagano.
I jos svi predmeti koji su bili dvosemestralni sad su jednosemestralni, al gradivo se nije smanjilo. Znaci profe ce manje objasnjavat a mi cemo morat vise ucit sami doma.
Al ti bodovi i kolokviji popravljaju stvar, jer mozes polozit ispit bez da uopce izadjes na njega :) ... da mi je tako napravit za matematiku i informatiku i statistiku ... :rolleyes:

Bran 10.10.2005. 14:04

Pa i prije si prek kolokvija mogao dati predmet. Mislim da se nije moglo samo preko kolokvija samo organizacija poduzeća, indok i prevo za informatičare. Matematika je bila rađena po bolonjskom procesu već prošlu godinu tak da se nije ništa promijenilo.

IceFisherman 02.01.2006. 00:12

pardonček na dizanju starog threada ... ali eto .. da ne delam novega

može mi neko od ljudi kaj ideju na ili su išli na informatiku/računarstvo reči gde mogu nabaviti primjere ispita s prošlih godina i slično ... i kolko to košta ?? .. ak to opče ima za kupiti ...

usput .... dal ima negdo knjigu
"Matematika na maturi" a da mu više netreba i voljan ju je jefinto prodati ?

edit : u međuvremenu sam nabavil knjigu :)

newalss 15.01.2006. 22:56

Re: pardonček na dizanju starog threada ... ali eto .. da ne delam novega

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
može mi neko od ljudi kaj ideju na ili su išli na informatiku/računarstvo reči gde mogu nabaviti primjere ispita s prošlih godina i slično ... i kolko to košta ?? .. ak to opče ima za kupiti ...

usput .... dal ima negdo knjigu
"Matematika na maturi" a da mu više netreba i voljan ju je jefinto prodati ?

E ovo i mene zanima, spremam se napraviti ono što sam trebao prije 5 godina.:smoke:
Ajmo pomagajte budućim studentima!

McG 15.01.2006. 23:01

Primjere ispita s prošlih godina ima za kupiti u skriptarnici svakog faksa. Cijena skripte ovisi od faksa do faksa, ali uglavnom se kreće negde oko 100 kn. Neki fakulteti imaju i pripreme za te ispite (obično traju 2 tjedna).

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:25.