![]() |
Hmm, imam problem s demom, nažalost nisam ga probao do jučer jer nisam imao GPU, i danas eto sav sretan što napokon idem igrat novu FIFU i bum, pljuska po faci... Samo ću quotat post sa službenog foruma koji sam našao guglajući taj problem koji naravno nije ni tamo riješen...
Citiraj:
|
Citiraj:
Drzte se ti i drug BF3ce i dao12 , bolje ti je :D Kad sam ja primjetio da je igra skroz drukcija ( u pozitivnom smislu, od kretnje, suteva, dodavanja, izvodenja kornera, vracanja obrane) nego 14ica i da je u dost segmenata poboljsana onda ti i drug trk kod ocnog :D :chears: |
Momci, ima netko neki dobar sajt za preporuku gdje bi se mogla igra povoljno nabaviti? Hvala!
|
Citiraj:
|
G2A, onlinekeystore, svugdje je 35 eura.
|
Serveri su im opet koma. Jucer od 2-11 skoro pa nisi ni mogao igrati UT
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde vise ne zezaju serveri , valjda su svi navalili u petak popodne |
Citiraj:
|
Pa takvu igru je najbolje igrat u paru doma ili SP....ovo sa MP i manijacima nema smisla....uvijek se nađe "gaming the game" ekipe koja provodi noći i dane igrajući dok drugi rade i školuju se...
|
Kolko sam gledao cijene, kod nas se Fifa 15 FUT prodaje za 399 kuna.
To je jeftinije nego na Originu ili sam ja u zabludi? :stoopid: |
Najjeftinija opcija je uvijek key od resellera, a za kutiju sumljam da ćeš naći ispod 400kn još neko vrijeme.
|
igra tko na ps4? za friendly add mamutarka i porukicu pa igramo :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako i ova Fifa, ajmo poboljšat vizualno, a ono bitno ko ga jebe (reći ću samo golmani, de ne linkam sada YT), jer od PES-a nikakve konkurencije. O nedostatku osjećaja kontrle igrača da i ne pričam. Svaka čast na novinama i licencama i svačem nečem, ali kad nema tu faktora x, onda opet jeftinije kupiš 13-icu ili 14-icu i zadaovoljiš se prosječnim proizvodom kao što ova Fifa 15 je, i ostane za ćevose i pivo. ;) Živio i timeni...pozdrav |
tko igra online zna da je igra poprilično govno, igrači s loptom su nenormalno brzi, kad kreneš s centra možeš slalom do gola napravit, i tako ubiti biva svaku utakmicu
treba dosta dosta toga fixat |
Citiraj:
|
Igra netko na PCu a da je voljan igrati Pro club sa slušalicama na Teamspeaku?
Dodajte me na Originu: Striko1989 :chears: |
jel igra još netko ili ste već prodali igru? :D
kolega iz Samobora postavio video iz JEDNE tekme sa protivnikom: http://youtu.be/hLlPK4_TiqI |
Fifa 15
Ja igram, na ps4, online seasons
|
:D predobar gol :respekt: |
Hocu moci igrati fifu na ovom laptopu:
i5 4200u 4gb tam nvidia gt 740m 2gb |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:48. |