PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   FOI - Varazdin (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=25992)

Tooma 06.10.2005. 15:09

Citiraj:

Originally posted by Bran
Ja sam bil na ragbi košarki. Glupost. A i tip je nekvi serator. Prsta su mi ftrgli. Tu možeš doći i sjediti tih 45 min i to je to. Bilo je onih koji su došli jedanput - dvaput kroz cijelu godinu i isto tako dobili potpis i štambilj da su uspješno prisustvovali nastavi tjelesnog odgoja. Svi u mojoj grupi su dobili potpise makar nisu dolazili na tjelesni.
a nije novak ni tako los, pogotovo ne prema onima koji vole doc na tjelesni

a sto se tice onih koji dodju i side - pa ljudi imate manje od 20 godina. di van je mladost. ako se ne mozete sportom bavit 45min tjedno sta da va se jos kaze.

po meni je bolje upisat se u neku grupu na graberje. ima jedna grupa za nogomet i nekoliko kosarkaskih. ova za nogomet popuni se za tren pa ko oce bilo bi dobro da se sto prije prijavi.
tako je to bilo kad sam ja isa na tjelesni, je li se ista prominilo nemam pojma

Tooma 08.10.2005. 14:46

onda sto se tice susreta pc-ekspertovaca
niko ne daje prijedlog za vrime/lokaciju
buduci da smo ovu subotu zakasnili sta kazete na sljedecu?

vga killer 08.10.2005. 17:45

Kolke su cijene stanova u blizini faksa (dvosobni) i kakve su cijene općenito?

MadBoY 08.10.2005. 18:51

Mozda (veliko mozda) iducu subotu budem u ZG...al to jos nisam siguran...znat cu tokom tijedna...sto se mene tice...moze subota :)

Stanovi se krecu...sta ja znam (nisam se previse raspitivao) 700-2000kn...ovisno koliko vas ima i tako... ja placam 1000kn jednosoban stan... 5min od faxa :).

Dom kosta 500kn/mjesec...i ima free net :p

Tooma 08.10.2005. 22:22

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Kolke su cijene stanova u blizini faksa (dvosobni) i kakve su cijene općenito?
lipo varazdinac u ruke i trazi po oglasima
to ti je najbolje
nesto oglasa imas i na faksu na oglasnoj ploci kraj ulaza i na newsima

varazdinac ti je najbolje rjesenje, izlazi sridon pa se moras pozurit jer su vec u sridu popodne svi najbolji stanovi iznajmljeni

Bran 10.10.2005. 09:44

Citiraj:

Originally posted by Tooma
onda sto se tice susreta pc-ekspertovaca
niko ne daje prijedlog za vrime/lokaciju
buduci da smo ovu subotu zakasnili sta kazete na sljedecu?

Rado bih došao ali sam tri subote za redom zauzet. Ovu nikako ne mogu zbog nema veze čega, a zatim slijedi rođendan, pa još jedan. Ako se gdje sastanete u 10 mjesecu napišite kak je bilo.

I koliko vas uopće ima na forumu? Ne isplati se zbog 3-4 osobe organizirati meeting ili da? Trebalo bi ih doći barem 10 da to bude dobra atmosfera.

Bran 10.10.2005. 09:47

Citiraj:

Originally posted by Tooma
a nije novak ni tako los, pogotovo ne prema onima koji vole doc na tjelesni

a sto se tice onih koji dodju i side - pa ljudi imate manje od 20 godina. di van je mladost. ako se ne mozete sportom bavit 45min tjedno sta da va se jos kaze.

po meni je bolje upisat se u neku grupu na graberje. ima jedna grupa za nogomet i nekoliko kosarkaskih. ova za nogomet popuni se za tren pa ko oce bilo bi dobro da se sto prije prijavi.
tako je to bilo kad sam ja isa na tjelesni, je li se ista prominilo nemam pojma

Pa nije loš, ali uvijek se našao netko tko ga je raspizdio i onda se iskaljivao na nama svima. Dosta put je i otišao sa sata, pa smo bili sami, pa nismo morali raditi sklekove poslije svakog dobijenog koša. Meni nije problem tjelesni i te aktivnosti. Za graberje nisam znao da se tako brzo popuni zato ću se sad upisati prije.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:44.