![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
a trojka je čista kopija dvice, samo sa drugi mjestom radnje...sve ostalo (pa i vozila) su ostala ista - glavna misija kratka i lagana dok dodatne (outpost i ostalo) sve na istu foru. Ja bi smanjio broj auta i dodao mogućnost da se pokvare il ostanu bez goriva - jer ovako sa autom/đipom moš preć cijeli otok.. no dosta o FC3, ja osobno ne vjerujem u puno promjena za FC4 - drugi krajolik i dodano nešto tek toliko da napravi razliku no igrivost, dojam i zadaci će ostati isti. a ove arene me podsječaju na monotone 90te kad je nakon svkog noviop trebalo pobijediti "big-bosa" i završit nivo...:wtf2: Citiraj:
|
Nadogradeni FC3,ali izgleda good enough ! :)
|
Nećeš razbojniče :D
Odlučio sam ne pogledati niti jedan gameplay filmić FC4 osim onih full prvih kratkih. Nekako poslije izgubim volju odnosno doživljaj u krajolicima, pošto bi većinu vidio na filmićima.. |
Pa pokrij oči dlanom i povremeno proviri između prstiju, rješija si jedno i drugo :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nema veze, Far Cry je oduvijek bio dobro optimiziran. Letit će to na većini mašina, osim ako netko pohlepan baš želi igrat u 4k :D
Kad smo već kod toga : http://www.guru3d.com/news-story/far...s-trailer.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Isprobano, radi na ultra na mojoj konfi. Čeka se bolja verzija u dućanima:D
U ovoj mi je crna mapa |
Također isprobao igru.
Optimizirano, krajolik otoka lijepo napravljen. Sve ove nove igre koje sam odigrao, imaju izvrsni glazbeni background. Should I stay or should I go... :goood: Varane, probaj ovo za mapu (remove patch.dat and patch.fat from the data_win32 folder)... |
Da li je radnja zanimljiva?imam sam za ps ali nisam jos ni upalio i onda drugi dan vidim izaslo za pc.Ako je kao i trojka morat cu nabavit za pc jer mi je bila zanimljiva.
|
sistem igre, gotovo identičan trojci
|
Morat cu onda nabavit za pc,nekak mi neleze pucacine na ps
|
Citiraj:
|
ovo...leti, jako dobro optimirano. mislim da ne bi trebalo bit frke ni na slabijim strojevima.
|
Citiraj:
Moći ćeš igrati, bez brige. :) Sad kad si me pitao, gledao sam postavke i ima mogućnost podešenja na Very High i Ultra. Al to je za jače mašine... |
Citiraj:
FC 3 mi je radio super na visokim detaljima,Ubisoft barem s ovom igrom nije podbacio po pitanju optimizacije :care: |
Za igrat na Ultra treba mrcina od grafe. Malo sam igrao na 780 na Ultra i 40 do 60fps, zna past i ispod 40. Slicno ko i FC3 na pocetku, spor i neispoliran.
|
Jedinica zakon igra:goood: i dan danas oduševljava igrivošću i prikazom grafike i detalja, ako 4-orka bude i upola takva bit će superiška pozabavit se igrom.
Od 2-ojke odustao, a br.3 nisam igrao ali možda jednom i isprobam:) Far Cry 4 u pripremi kupnje, pregledao malo po netu i neizgleda loše:zdero: |
Pa ne kuzim zasto ne odigras trojku?
Cetvorka je ista ko trojka u smislu gameplaya, tako barem kazu.. |
Trojka je bila apsolutno zakon
|
Bit ce dobra igra. Mozda bolja i od trojke. Prodano.
|
neigrivo na mojoj kanti, ni na medium nemogu dobit 60-ak fpsa a na low izgleda ko crtić
|
zadnje sto sam igrao je dvojka na PS3 kad je izasla, onda se divio vatri koja se siri sa zapaljenog raslinja na drveće i slično....maloprije odgrao par misija četvorke i moram priznat da su životinje totalno osvježenje...morao sam trčat u jezero kad je nosorog krenuo na mene.. da bi mogao nositi sidearm treba ulovit tri vuka i oderat im kožu da bi se mogao napravit dodarni džep. super ;)
|
Citiraj:
Ista šema kao u trojci. Kako radi na tvojoj konfi? |
To sam i mislio, zato velim trojku sam preskocio...meni je ovo sad otkrice....
Kaj se tice same igre, radi jako dobro. Radi karta, i sve uredno na very high u nativnoj rezi, izgleda super. Pokrenuo igru ukupno 3 puta. Prvi puta sam imao 16:10 omjer a druga dva puta 16:9 iako pise u opcijama da je 2560x1600, ne opterecujem se trenutno zakaj nego uzivam :-) |
Ja stavio sve na ultra osim v-sync off i shadows "samo" na very high. I AA neki niži, 2x mislim. Prosjek 40-tak fpsa, meni dovoljno, ne patim da mora bit lock na 60. Radi sasvim solidno, 35-65 pa kako gdje, iako ima povremene spikeove, tj leti na 50 fpsa npr i onda samo zaštuca na djelić sekunde ili dva.
A šta sad, sve u svemu meni super :D Btw patch info: http://www.guru3d.com/news-story/far...-revealed.html |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:59. |