![]() |
Neznam stvarno, ako je on meni ispričao gluposti onda isto to ja radim i vama :D
Uglavnom ja sam ga pitao za ultramax, a on mi je odgovorio ono šta sam vam već rekao. I to da bi mogli upasti u j.... probleme ako im hakom ne popusti jer im propada pitaj boga koliko kilometara kabela. U njegovo znanje i stručnost šta se tiče toga ne bi htio ulaziti jer ni sam baš ne pratim šta se događa na tom tržištu... Ali kako u dosadašnjoj komunikaciji s njihovim tehničarima nisam baš ostao oduševljen nekako više vjerujem vama. Nazvat ću ih ovih dana i pokušati naručiti pa ću baš vidit šta će mi odgovoriti |
Jel ima netko informaciju na kojim lokacijama (stanovima) u Osijeku se može imati internet sa barem 2mbita uploadom? Recimo ovi UltraMAX paketi ili neki VDSL eventualno.
|
FTTH 300/30
Dok mi muku mučimo da bismo uopće imali pristup internetu preko optike (paradoksalno pri tome najviše problema imaju ustvari oni koji su najprije imali DSL te samim time najviše sudjelovali u omasovljenju istog kroz plaćanje visokih cijena usluge), naši ne tako daleki susjedi imaju mogućnost brijati po netu sa 300 Mb/sec:
http://www.hardwareluxx.de/index.php...-mbits-an.html Članak je na njemačkom, obratite pažnju na cijenu usluge: "Surf&Fon Flat" im Monat auf 69,90 Euro belaufen. In den ersten sechs Monaten sollen für Neukunden allerdings nur 59,90 Euro fällig werden. Dazu gibt es eine AVM Fritz!Box 7490 gratis. |
Neznam zašt bi to bila neka vjest, pa Šveđani čak i Rumunji nude brzine od 1Gbps preko optike.
|
Kolega u Beču ima 50Mb, flat telefon i iptv za 29.99€ mjesečno. Ja toliko platim šugavi adsl 10Mb, bez telefona i tv-a... Puj
Nego, na stranu to, zna li itko kakve su nam opcije na poslu za malo veću brzinu interneta? Firma je u Zg, Lučko. Optike nema. Ako nema drugog načina, uzeli bi više linija, samo ne znam kako bi se to dalo "pospajat", pretpostavljam da bi neki bolji ruter mogao? |
Jel neko probao amis-ovu optiku 100/100 koja je ovih dana na akciji prva godina besplatno a druga 100 kn I brzina 50/50?
|
Svi znamo da u drugim drzavama postoji mogucnost brzeg i jeftinijeg interneta.
Lock jer svaki ISP ima svoju temu, i pokrivene su teme sto se tice optike. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:58. |