![]() |
Citiraj:
Imam čak i aktivan ICQ, još uvijek :D. |
WinAmp sam kod kuće odavno zamijenio sa Foobarom,
dok ga na poslu koristim za stream stanica, dakle i dalje WinAmp koristim bar 60% vremena. Što se tiče alata koji su nezamjenjivi - WinAmp to nije. Dok jedan IrfanView sa pluginovima i TotalCommander - nisu. Ta dva programa ću koristiti dok sam živ, i dok ih je moguće koristiti na aktualnom OS-u. Sve drugo je zamjenjivo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koristim ga još uvijek. Probao razne fubare itd. Odustao. Nemam potrebu jer mi je ovdje apsolutno sve što mi treba.
http://www.pohrani.com/f/1a/12Y/1mK1NJs/1/wm.jpg |
Koristim Winamp 3.0 nekih 10-ak a možda i više godina. Sasvim dobra stvar.
|
već godinama od verzije 0.4 ('96 mislim da je bila) ;)
|
A znate li da je Winamp nastao na temelju jednog diplomskog rada na FER-u? :)
Tomislav Uzelac je napravio AMP. Kovač se još sjeća tih dana :D |
uh koliko ga vec dugo ni ne koristim da sam zaboravio da postoji..
|
Winamp sam prestao koristiti kad je počeo s nabildavanjem p*arija i postao drek. Probao sam Foobar i zasad ostajem pri tom playeru jer je zbilja fleksibilan.
Ista stvar ko i Nero. Od jednostavnog programa su napravili prenapuhano govno. No hvala irudu tu je InfraRecorder :) |
Uvijek mi je bio bezveze. Nakon mnostva playera napokon sam (bar sebi) nasao idealan - AIMP
Jedino sto imam s njim problem je da mi nakon duzeg slusanja zna smrznuti taskbar na Osmici. Sve mislim rijesit ce se iducom nadogradnjom al ne rjesava se. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
AIMP za audio i SPlayer za video. :chears: |
Citiraj:
Sto se tice Android-a, tu nema Poweramp nema premca. |
Aimp je imho spiritualni nasljednik Winampa, njegova kopija koja ga nasljeđuje, a i radi se o vrhunskom playeru, meni boljem od Winampa u svakom slučaju.
|
AIMP je ok. Malen i brz player ali ne svidja mi se sistem playlista ni media library. Upravo u tom dijelu mi je Winamp bolji od ostalih. Foobar sam probao par puta i uvijek mi se cinilo da mi treba 47 pluginova da ga postelam po volji.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |