![]() |
Citiraj:
Oni čekaju pobjednika Njemačka-Turska???:confused: Budem još pogledao. |
JEEEEEEEE:beer:
napokon mirna pobjeda u kojoj nismo morali čupat kosu i grist nokte u zadnjih par minuta Sad treba tuć paštare:rambo: draže mi je da smo njih nego Švabe dobili |
Da, ako prođemo žabare čeka nas Španjolska.
|
ak prodjemo paštare onda smo medju prvih 8 zar ne ?
a to vodi u Japan:) |
Citiraj:
Ma samo da ih dobijemo:) |
Pobogu, koji su to žabari??
|
paštari/žabari/ćozoti=talijani
|
Citiraj:
Imam filing (koji me maloprijasnjem postu prevario) da ce mi pastare razbit ko beba zvecku. |
Citiraj:
Evo od svega toga sam se bas nabrijal na basket i bas sad pada kisa:fuming:, bar sam izbjego visestruki muscofiber:D |
Na poluvremeno stojimo dobro protiv žabara-vodimo sa 9, samo naprijed momci!!!:clap:
|
Pobjedili smo žabare, među 8 najboljih smo, bramo momci!:clap: Petak 21.00h protiv Španjolaca!!!:clap: :clap:
Bravo navijačima-svaka čast!:clap: |
Konačno se igra muška košarka!
Pop i Kasun su me vrlo ugodno iznenadili. Ak se nastavi igrat ovak sa srcem možemo mi konačno i na krov Europe. |
Tako se igra, imali smo skoro cijelu tekmu stvar u svojim rukama.:)
Tu i tamo je bilo malo gusto-ali mi idemo u 1/4 finale a digići nek razigravaju za...koje ono mjesto...??? :D |
nemreš vjerovat da smo pobijedili....
svaka čast dečki!:beer: |
superiška:D
nisu nam bili ni do koljena;) Da igramo protiv Slovenije sad bi već znali da smo u finalu:D a ovak je neizvjesno Špoania je dobra Domaćini podojili od Francuske:clap: |
Citiraj:
SICG-Francuska 71:74:p Tja, ajmo pogađat na kog će se sad koncentrirati njihovi navijači...da smo bar ostali gdje igramo, ovak moramo u BG. |
Počela su i prva šoranja:D
Obradović: "Ovi igrači nisu ljudi. Gore ljude nisam vidio. Čeka sam da se ujedine, a oni među sobom ne govore. Svi su gledali svoje interese i u hotel su dolazili u pet ujutro. Nitko nije slušao ono što smo se dogovorili na treninzima. Igrači ne cijene reprezentaciju i dres koji nose, no oni nemaju obraza, to za njih nije sramota. Većina njih je nepoštena i trebao sam šestoricu potjerati s priprema." "Kažem igraču da napravi prekršaj, a on ga ne napravi. Pitam zašto, a on slegne ramenima." "Igrači ne znaju što je reprezentacija i dres koji nose, ali za njih nema sramote jer nemaju obraza. Većina je nepoštena i moja je greška što ih nisam šestoricu otjerao s priprema. Nije bitno o kojim se imenima radi, ali šestorica su morala otići." Joj, sramote:p |
Grčka-Rusija 66:61
A Francuska je za nevjerovati-nakon srba namlatila i razbila Litvu sa 63:47:) Sutra igramo i mi (20.50 HRT2) |
dobro Grčka me još i nije tak iznenadila ALI Litva!
ispod 50 koševa:D gađali su trice 2-20 a nama su ih uvalili 12:clap: lol Kažu da kasun ima upalu oka, valjda će progledat do utakmice:D Ajmo naši!:clap: |
Kasun ima +1.75 dioptriju a popušio je gadan konjuktivitis:(
Ne znam kak bu uopće stavljao leće na takve oči... |
Citiraj:
|
Da se bar Baždarić nije onak glupavo ozlijedio i otpao:(
|
Ma bit će sve u redu, nekak imam osjećaj da ovi dečki imaju muda, dobit će oni Španjolce!
|
Citiraj:
"Već po samom početku susreta bilo je jasno kako će to biti tvrda utakmica na mali broj poena. Ono što je bilo vidljivo i u ovom, a i u susretu Rusa i Grka, je da se reprezentacije nisu imale vremena priviknuti na koševe u beogradskoj Areni. Previše promašenih otvorenih šuteva, pa čak i čistih zicera." Grčka-Rusija postotak šuta 33-38% Na dvoranu i koševe se treba naviknuti-španjolci tamo treniraju već danima, našima su srbi kurvinski ponudili prvi termin DANAS rano ujutro:rolleyes: Mislim stvarno... Koliko čujem-naši su odbili. |
Citiraj:
ali sve cemo vidjeti veceras!:beer: |
Aukrasnikurac:fuming:
Kasun je ozlijedio tetivu, Planinić gležanj:( Za sad se dobro držimo-ali će nam Kasun gadno faliti... |
Jadno je to, imaš dobivenu tekmu i onda te tako pokradu...
|
ipak... španjolci su pobijedili SAMO zahvaljujući sucima.
prekršaji naši i njihovi... koma reza: 100 - 85 katastrofa. i još incident na kraju!!!:fuming: |
e sad smo sve vidjeli...
od pederskih sudaca, pa do "balkanskog" ponašanja:D |
i sad nek još neko sutra kaže da nas nisu pokrali. pa jebote oni su nama zabili 27 koševa u produžetku. 27 koševa u 5 minuta. a onaj zadnji faul što nije sviran na tomasu-najveća krađa koju sam vidio:grrr: :grrr: :rambo: :rambo: :rambo:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09. |