![]() |
Citiraj:
po ulogu novaca sada bi trebao imati neki san diego, dfi ultra d, 2gb ddr ili? :D |
ne govorim samo o nabijavanju, nego zvučnici mjenjani 4 puta, glodavac 3 puta.
i razne đinđe koje nemaju veze sa ubrzavanjem. svakih 2-3 mj sam promjenio neš, npr. prije godinu i pol za 512Mb rama sam dao 820kn... |
dobro je. ja imam mouse iz 2k. i ne bi ga mijenjao za nista. odlican glodavac sa kuglom u ustima. :D
tipkovnica 3 godine, a i konfiguracija ce evo sad imati tri godine. :rolleyes: tada je 1700+ bio top model,a niti danas me ne koci u nicemu. jedino sam graficku mijenjao pred par mjeseci, mx440 je otkazal poslusnost u nfsu2. :D ;) |
Citiraj:
ono kaj si napisao prije da bi mogao imat... to mene najviše boli jer imam qurac od kompa, a dao toliko para... (nije baš qurac al nije ni neka mrcina):rolleyes: iako je periferija čist ok...:D negdje je bila tema koliko ste uložili u komp pa ak ti se da potraži pa ćeš vidjet, mislim da sam tamo sve napisao...:smoke: |
ma ne kazem ja da ne vjerujem, na komp samo tako odu novci...a i citao sam na onoj temi, i ja sam bio postao tamo...
ako nista, imas dobru periferiju...meni recimo komponente na koje slusam muziku, filmove and rest, dodju 3x skuplje od kompa. freek. :o [enough ot.] |
Citiraj:
|
Ja ne kupujem sve od jednom, evo nedavno kupio grafu,ram,hdd i tv karticu i još kojekakve điđe, potrosio oko 2400kn i sad sam opet miran do božića :) ....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:52. |