![]() |
Citiraj:
A što se tiče Hitachija, naravno da nisam mislio da moraš doslovno mijenjat disk svake godine...što sam čuo sa strane, i pročito okolo, nisu baš pouzdani i osobno bi rađe uzeo seagate ili WD (imam WDa starog ne znam ni ja koliko, 10 godina, od 1.5 GB i nema bad sectore :P). A kad mi je frend poslo sound file na kojem hitachi cvili ko mačka (doslovno...), to mi baš nije ulilo povjerenje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako slazes cijelu konfiguraciju sam budi siguran da znas sta radis ili pozovi nekog iskusnog/iskusnijeg....:beer: Citiraj:
|
Citiraj:
|
hvala na svemu, kupit cu sredinom slijedeceg tjedna pa postam ovdje, kak sam prošao......
hvala |
eo na kraju sam ovo uzeo.........
MBO DFI, s. 939, Lan Party UT, nForce 4 Ultra-D, BUS 2000 MHz, serial ATA, RAID, 7.1 zvuk, DDR 400, 2x 1Gbps, FireWire, ATX 2 AMD Athlon 64 3000+, 1800 MHz, 512 kb c., socket 939, BUS 2000 MHz, BOX (Venice core) RAM, 512 MB, DDR, PC-3200, 400 MHz, KINGMAX RAM, 512 MB, DDR, PC-3200, 400 MHz, KINGMAX HDD MAXTOR 300 GB, serial ATA, 7200 o/min., 16 MB cache VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon X550 128 bit, 256 MB, tv-out, DVI Napajanje 350 W ATX 2, CHIEFTEC |
Po mom mišljenju sve super osim što možda nisi trebo maxtora. A ako misliš da ti je x550 ok - tvoj izbor.
Koliko si para dao za to? |
Citiraj:
5500 kn ma šta fali maxtoru... |
Ništ ne fali Maxtoru...ne obaziri se na to kaj svi govore. Neki govore da je šrot jer su imali neugodna iskustva s njim. Bez brige Maxtor je vredu disk.
|
dosad sam sve diskove kaj sam imal, imal maxtorove i nijedan me nije iznevjeril a promijenil sam ih jedno desetak radi kapaciteta
|
Ja sam do sada video 5 Maxtor hard diskova koji su vrisnuli. Svi su bili od 80 Gb, 3 su bila ATA a 2 SATA. Ova dva SATA diska su bila moja. Kupio sam prosle godine u 9. mesecu Maxtor SATA sa 8 Mb kesa i posle dva meseca je otisao u vecna lovista, a sa njim i 35 giga filmova :fuming: Vec skoro godinu imam Maxtor od 40Gb koji savrseno radi :clap:
|
Citiraj:
OT: Kakva su to sranja da ne mogu, kad mi crkne disk, dobiti seagate-a, koji košta potpuno isto ko i moj maxtor?! (čak 10 lipa manje). Radi se o Ve-Mil-u |
maxtor još uvijek radi ko beba :-)
|
Svaka ti dala majstore - digao si temu nakon samo 2,5g. Lukavo za pop**dit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:23. |