![]() |
Citiraj:
Možda reviewove pišu tamo odma, ko zna :D |
Mislim da je poanta "Htjeli ste nas zajebat pa sad čekajte mjesec dana dok ocarinimo i naplatimo ležarinu...".
Just my 0,02$... Mislim da će zvanje samo pogoršat stvar - meni je paket također stigao ali neću iz principa zvati i požurivati. Nije da nemam drugi mobitel dok mi ne dođe novi. |
meni je smijesno to sta oni uopce naplacuju pdv na nesto iz EU
|
Za sada nisu još nikome naplatili koliko se vidi na netu.
A trebalo bi malo upitati Mimicu kao povjerenika za zaštitu potrošača smije li se ili ne Morat ću pisati mailove opet |
Citiraj:
Citiraj:
Wtf? Nesto iz EU? Narucujemo mobitele iz kine i singapura i vi se mislite zaliti na to sto nekad mozda naplate pdv? Uozbiljite se malo. |
Citiraj:
|
Evo promijenilo mi se stanje,
sad me zanima jel mogu odmah otic na carinu i donest im racun? Jel se moze to preko maila? Te što točno trebam donest, paypal racun? izvadak iz banke? di uopce je carina, tj. dali se to rijesava u zg na carini ili u posti gdje mi trebaju dostavit (Sisak)? http://i.imgur.com/OYWg7PBl.png |
Evo još jedan za one koji ne vjeruju da stvari sa banggooda završavaju na carini:
http://www.pohrani.com/t/1C/zP/1qFgANa/ips.jpg |
Pretpostavljam da ce sada neko vrijeme imati na piku "svedske" mobove dok ne nadoknade zaostatke :D Bilo je lijepo dok je trajalo...
|
Naravno. Prvi i zadnji put da uzimam kineska govna od mobitela ovako. Ova dva ionako nisu za mene pa mi se seksa oće bit pdva ili neće, ali wency, jerry, tom i ostala škvadra mene i moje pare neće više vidjeti...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A danas im je valjda udarnički dan, i moja 2 cubota su također danas promjenila stanje na "Retention reason : Invoice missing" a stigli su na carinu jučer, isto naručeni s banggooda.
Pitanje je kao što kolega NinjaZec veli, da li čekat da nas oni kontaktiraju ili ići odma direktno k njima? |
E jbmu :D
Ode mi trecina vrijednosti moba linicu..a nabrijao sam se iskljucivo zato sto pdv-a nije trebalo bit :( |
Dio Kineza može se kupiti i u EU (Zopo, iOcean,...), ali cijena je oko 50 EUR veća.
|
Citiraj:
|
Ali imaš i koliko-toliku garanciju tako da to nije za odbaciti. Ako platiš pdv, dođeš skoro na istu cifru.
|
Citiraj:
Ako se ne varam tako je nesto kolega Guls platio za Zopa iz Italije. |
Citiraj:
|
Opet su se ulijenili šveđani,poslan X7 Plus iz švedske 29.08 i jos nije u hrvatskoj
|
LJudi kojima je mob carinjen, koliko su izasli troskovi? Iocean je 237$ sto je vise od 150€, tako da na njega u slucaju carinjenja idu najveci moguci troskovi?
|
Citiraj:
|
i još nekaj za troškove carinjenja (ležarina, za kavu, za skladištara, za babu na fotokopirki...).
|
Ako ide preko HP onda nema nikakvih troskova osim cca 10 krznasa za poziv sa Carine.Osim Linicevog 25% nameta
|
Citiraj:
|
Ma, zaposlili nekog novog na carini koji previše radi. Već će se stanje stablizirati, makar se nadam.
|
Jel skupia ko mob sa carine od ovih sta im je zapelo na carini?
Da saznamo vise jel ko platia pdv ili ne |
|
Mislim da je odsad bolje narucivati sa drugih sajtova, a ne banggooda :)
|
I ja mislim :D Gotovo svaki završava na carini, a s drugim stranicama ima barem neke šanse da prođe.
Minideal - kakvi su oni? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:34. |