![]() |
Citiraj:
To svi prakticiraju, ne samo Sony. Samsung koji bi si to mogao dozvoliti zbog velike zarade, to ne želi. A kamoli Sony da su puca u ionako slabe nožice. |
Citiraj:
|
Di si sada do aluminija došao?
|
Citiraj:
|
ne vjerujem. Samsung je plastika pa su skupi uređaji.
|
Citiraj:
Marketing je skup :) |
Citiraj:
Chipoteka je počela uvozit povoljne NGM |
Citiraj:
|
sve mi se sviđa, ali quad fali u toj priči.
radije bi kineski sa quadom za duplo manje novaca. To "koliko je ime zvučno" mi ne igra ulogu nimalo. |
Citiraj:
|
Quad na kinezu radi losije od dual kraita na sonyju ili htc-u. Isto kao sto je Vista radila lose na q6600 a sedmica na recimo i3 leti. Nisu svi quadovi isti,niti maticne,niti osevi. Kineza ne bih ni pod razno jer ne zelim uredjaj koji kosta 100usd a sve sto ima dobrog u sebi je quad proc. Ovaj sp je odlican uredjaj,nesto kao Xperia T james bond,a onaj koji je probao Xperiu T zna da se svaki kinez moze sakrit ispred Jamesa Bonda :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kod kineza još dobiš i IPS ekran ili recimo ovaj NGM,po čemu je lošiji od SE SP |
To su samo specifikacije. Treba ga uzeti u ruke,raditi s njim par dana,pa vidjeti koji je bolji. U svima je jelly bean. U teoriji svi bi trebali raditi isto ako imaju slicne specifikacije a znamo da nije tako :)
Ako SP ne bude imao djecje bolesti,jako pristojan telefon i jako dobar upgrade s xperie P i slicnih telefona te klase . Nisu svi quadovi isti. Imas exynos,imas snapdragon s4 pro imas snap 800 ,600 pa mtk itd. Sto se benchmarka tice,nije mjerilo za svakodnevnu upotrebu. |
Ma pretjeruju opcenito sa guranjem hardvera, Quad je apsolutno nepotreban i isforsan i jako velika tezina lezi lezi u optimizaciji appova..
Cisto ako je netko koristio LG x4 i HTC one X znat ce o cemu pricam, pretjeruju pogotovo sa ovim zadnjim inacicama Snapdragon 800, mislim kakve su to aplikacije koje trebaju 4 jezgre na 2.3 ghz, 2gb rama i Gpu (u ovome slucaju Adreno 335) sa kojim najavljuju da mogu prikazati poligona koliko i ps3 i xbox360, mislim daleko da je to lose ali sve me podsjeca na slucaj Crysis, a u pravome svijetu ekipa koristi okrljastenu android facebook aplikaciju, instagrame i chat klijente, strasno mozda su zato u sony-u napravili mob otporan na vodu da ga preko ljeta mozes malo zaronit u vodu da se ohladi ne duze od pola sata i ne dublje od jednoga metra :D Pretjeruju... Bruno_RV: Snapdragon 600 ti je isti kao i S4 pro sa vecim taktovima. Drug Brko: Iznenadio bi se koliko ekipe kupuje mob otkljucan bez ugovorne obaveze, kad je S3 izasao isao sam sa kompicem u tele2 da ga pokupi, cekao ga je 2-3 tjedna i jos nam lik kaze tamo da od 10 koliko su ih dobili u centru njih 7 je doslo da ga uzme bez ugovorne obaveze :) a sve siromasi jel :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:47. |