![]() |
ma ja jos ne vjerujem u to, vratit ce se u ekipu za sljedecu tekmu :D
|
Jedan reprezentativac manje :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ali koja parada ovih spin doktora. Zna se već dugo da bi mogao otić bez odštete na ljeto, a sad kao riješili su ga se :).
Sretno mu bilo dalje, malo iznad prosjeka igrač, ali generalno lijen. 2 dobre utakmice u Europi (Villareal i Malmo) i bog u HNL-u nekih davnih sezona. |
Čekaj, sva ona sranja sa forsiranjem, pozivanjem u reprezentaciju, trpljenjem gluposti i činjenja štete vlastitom klubu, da bi ga na kraju škartali? Ja bih ipak rekao da je problem u tome šta je Sammir "izdao" boga oca i odbio potpisat novi ugovor ;) Vrhunski, čovjek se godinama zajebavao i za to dobivao dobre pare i sad lagano nazad u Brazil
|
A otac Bog prozivao Bilića da je rasist jer ne želi u reprezentaciju pozvati spejs šatla za sve osim za Modrića. Ok, kasnije je došo beskičmenjak po imenu Igor pa je uposlio spejs šatla i bivao čestitan od strane oca Boga na hrabrosti koju Bilić nije imao.
Da, pogodili ste, radi se o spejs šatlu hrvackog nogometa. Identične sudbine kao i spejs šatl Challenger. |
sada neka ide igrat/pit u brazil gdje mu je i mjesto, meni je jedino drago sto ga je uvalio gazdi, kao nitko dosada :D
|
Citiraj:
|
Problem je što imamo boljih u repki, a neki čak i mogu otrčat dva poluvremena bez problema :).
Možda i je talent, možda bi se i prodao u prošlim sezonama ali nijedan klub ne voli nekonstantne igrače. |
Citiraj:
Čudim se ljudima koji žale Sammira i koji se čude i koji su mislili da će napraviti nešto. On nije nikakav vanserijski igrač. Prosjek HNL-a, možda malo iznad. Da, blistao je u Ligi 16, kad odavno nečeg šta valja u HNL-u više nije bilo ni blizu. |
Navodno se priča da su ga otjerali jer pazi, nije htio uklizat u lokvu.
Znaci predstava za mase kako bi opravdali to da ga nisu otjerali zbog nepotpisivanja ugovora. |
Citiraj:
Dinamo stoji na priči Citiraj:
|
ima li tko kakav pošten stream za derbi ?:P
|
|
Tekma je odlična! Svaka čast i Dinamu i Hajduku! Lijepa tekma! :)
|
Citiraj:
utakmica odlicna...atmosfera dobra,sudci dobri! derbi kakav triba bit... |
Kako što reče Jurica Vučko na radiju "Da barem igramo ovakvu utakmicu svaka 3 dana" :D i slažem se sa čovjekom...
|
Nitko ne gleda kup utakmicu? 2:0 vodi Dinamo. :)
Šimunić i Čop dali za Dinamo. Hajduk mislim da ima jedan udarac prema golu i to na početku drugog poluvremena. :) |
4:0 i nedosuden penal za hajduk
uglavnom samaranje :) |
Mene zanima jedna stvar. Zašto Andrijašević ne igra? Pa lik je bio i kapetan i sve, i dopala mi se njegova igra... Ozlijeđen je ili što?
|
Citiraj:
Jel ima negdje snimka golova? |
Tko će sada biti kriv Ajduku :D Toplo me zanima :D
|
Citiraj:
|
UKRALO!!! :maleš: :p
Neprijateljska atmosfera, vaučeri, neprisustvo ministra, nedosuđen penal i dosuđen crveni:) |
Vida ga, Jelc. :D živ je :D:D
|
|
jel tko prati možda drugu hnl ili bar povremeno :D
|
Ajduk :D
|
I još su Dragovoljcu penal poništili :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:24. |