![]() |
Citiraj:
i da, ima veze sa 1vs2gb memorije, samo primjera rada, jer je cyberia radila glatko sa 4mb rama! a nove igre, koje čak u nekim elementima inisu ništa bolje od prastare cyberia-e, trebaju gigu i više rama.. što je apsurdno... i da, moje mišljenje je da ne treba više od gigu rama za NIŠTA (za igre)... |
Citiraj:
Evo pocetkom prosle godine sam uletio na jedan forum imal sam 2400+,512MB,fx5200 i pitao sam ekipu kak to da igra(btw.napravljena jos godinu prije) tak lose ide(>20fps) i oni meni da to tako treba bit, da opce da treba najmanje giga rama, dvaput zesci proc, i grafa koja dodje vise neg auto od mog starog... Spljuvo sam i igru i developere i skoro ih sve poslo u pic** mat****:rambo: I evo godinu i pol dana poslije s konfom iz siga jos uvijek ta igra padne ispod 20fps bez bad-a:fuming: |
Neznam jel ste igrali streat legal igra je koma grafika ne valja osjecate se koda igrat igru sa amige. bilo bi uredu da je i toliko zahtjevna igra šteka puna je bugova. Ja neznam po toj njihovoj logici koliki bi onda komp trebao imat ne sa gigom neg sa 4 gige.
Zašto uopce rade takve igre.:fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09. |