PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Mad Max (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=248731)

HumWeed 18.07.2013. 00:05

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2431206)
Mel će se pojavi kao cameo. Ali sam je rekao da je prestar za to. Nuđena mu je ta uloga.

po meni nije, u mad max 3 je vec glumio covca srednjih godina, ak se sjecas imo je sjede zaliske
bas bi mu sjela sad uloga starijeg covca

zhecky 18.07.2013. 01:33

ma mene je taj just cause odvratno iznervira jer sam pokusava prolazit misije, a ne samo letat po mapi (iako stvarno jedna od najboljih igara za zajebanciju :D)

a cim oni taj "vehicular combat" toliko isticu dobijam dojam da ce segmenti koji mene više zanimaju bit slabiji... stvarno se nadam da sam u krivu

m4dm4n 18.07.2013. 02:25

Glavna osobina Mad Max serijala su luda vozila, cijela priča se zapravo bazira na tome, hence the name "The road warrior" (izuzev trojke).
Iako dijelim vaše mišljenje, no ovo će ziher biti vehicle bazirana igra, a za postapokaliptični svijet imamo Fallout serijal (opet, izuzev trojke :D).

EDIT : Čisto da se nadopunim ako je netko zaboravio :

http://www.youtube.com/watch?v=fpSENyasC4o

ivan77 18.07.2013. 08:08

Pa ne mora biti, samo vehicle based. Ja se nadam nekom free-roaming scenariju,
kao fallout, oblivion sa ludim vozilima.

Brko 18.07.2013. 08:46

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2431746)
Pa ne mora biti, samo vehicle based. Ja se nadam nekom free-roaming scenariju,
kao fallout, oblivion sa ludim vozilima.

Ako bude mad max 2 based, to će biti to. Dvojka mi je daleko najbolja od filmova i ako je takva tematika, bit će fenomenalno.

Mad_Duke 18.07.2013. 14:15

A ono. Ja bi najviše htio da bude neki dobar single player (ugledat se na batmana AS i AC iak je ovo drugačiji tip) i da bude spoj MM 1 i 2. Znači, neki "origins" kad si na manjem levelu... i onda raspašoj kasnije.

Brko 18.07.2013. 14:21

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2431963)
A ono. Ja bi najviše htio da bude neki dobar single player (ugledat se na batmana AS i AC iak je ovo drugačiji tip) i da bude spoj MM 1 i 2. Znači, neki "origins" kad si na manjem levelu... i onda raspašoj kasnije.

Samo da nebude previše linearna. Ipak, pustinje ima koliko hoćeš :)

The Comedian 18.07.2013. 15:52

m4dm4n je ukratko rekao sve

ma bit ce svega u igri, jest da trailer ne pokazuje bog zna sto previse, ipak je sve jos u pre-alphi, ali moze se vidjeti da ce biti akcije i izvan vozila, a i u intervjuima koje sam citao su spominjali da ce biti svaceg, ali naravno naglasak na vozila, sto zapravo i ocekujem od jedne Mad Max igre

ne ocekujem cuda, samo zabavnu igru nabrijanu ludom i nerepetitivnom akcijom, koja ce me drzat satima ispred monitora, jer malo koja to moze u zadnje vrijeme

ono sto mene brine je ovaj cetvrti film, stalno neka odgadjanja i dosnimavanja, Miller je okupio englesko-americku (dobro i JAR) glumacku postavu, snima u Africi i jos se brine oko 3D konverzije.. valjd ak film ispadne totalno govno da bar skupljim ulaznicama pokusa pokriti budzet

zhecky 18.07.2013. 16:47

ma znam. bezveze kenjam, ništa se ni nezna o igri još. ono sta ocu rec je da se nadam da ne bude sad nekakvo uberarkadno napucavanje i naguravanje po cesti s montiranim topovima na autu. volio bi jedan odlican falloutovski svijet u kojem ce se to sve odvijat, da se ima sta vidit

m4dm4n 18.07.2013. 19:12

Citiraj:

Autor zhecky (Post 2432057)
ma znam. bezveze kenjam, ništa se ni nezna o igri još. ono sta ocu rec je da se nadam da ne bude sad nekakvo uberarkadno napucavanje i naguravanje po cesti s montiranim topovima na autu. volio bi jedan odlican falloutovski svijet u kojem ce se to sve odvijat, da se ima sta vidit

Zapravo, falloutovski svijet je postnuklearni svijet, dok Mad Max to nije, odnosno nigdje se takvo nešto ne spominje. Osobno mislim da će to biti neka vrsta Just Cause u sivoj pustinji, što je zapravo vrlo ok. Kakva priča, fakat brijete. :D
Pa čak ni Mad Max filmovi nisu imali ne znam kakvu priču, jedino je predočavanje te okoline bilo super.

gmax 18.07.2013. 20:10

Citiraj:

Autor m4dm4n (Post 2432108)
Zapravo, falloutovski svijet je postnuklearni svijet, dok Mad Max to nije, odnosno nigdje se takvo nešto ne spominje. Osobno mislim da će to biti neka vrsta Just Cause u sivoj pustinji, što je zapravo vrlo ok. Kakva priča, fakat brijete. :D
Pa čak ni Mad Max filmovi nisu imali ne znam kakvu priču, jedino je predočavanje te okoline bilo super.

Spominje se nestanak nafte, a nakon toga manjak hrane koji vodi ka kanibalizmu i općenito totalnom raspašoju u urbanim sredinama. Nije postnuklearni ali je postapokaliptični svijet, na kraju skoro dođe na isto. :D

m4dm4n 19.07.2013. 00:12

Citiraj:

Autor gmax
Spominje se nestanak nafte, a nakon toga manjak hrane koji vodi ka kanibalizmu i općenito totalnom raspašoju u urbanim sredinama. Nije postnuklearni ali je postapokaliptični svijet, na kraju skoro dođe na isto. :D

Yes,yes. No mnogi uspoređuju Mad Max sa Falloutom, kao da su to dvije iste stvari. Fallout serijal (izuzev trećeg dijela :D ) je svakako inspiriran MMom, glavni lik je čak i dobio kožni armor od Gibsona ("One of the first available armors is a one-sleeved leather jacket that resembles the jacket worn by Mel Gibson in Mad Max 2: The Road Warrior", i slika).
No, izuzev par easter eggsova sa referencama na MM, Fallout je potpuno druga priča (sama riječ Fallout označava nuklearnu katastrofu). Mad Max priča o raspadu društva zbog nafte, i to je materijal sa najvećom cijenom. I to je to, nema to ne znam kako dublju priču. :D
Isto kao i Waterworld , gdje je na cijeni pijesak. No, Mad Max pobjeđuje zbog kul faktora. :D

Mad_Duke 19.07.2013. 04:24

Meni je uvijek bilo facinantno kako je ekipa zmazana u waterworldu, a cijeli planet pod vodom :P

Brko 19.07.2013. 07:12

Citiraj:

Autor m4dm4n (Post 2432108)

MM2 počinje pričom kako je bio rat zbog nafte, tj energenata. MM3 završava kad ekipa dođe u sydney
koji je očito najebao u nuklearnom ratu. Također u MM3 kad Maxu ona deca prezentiraju priču da čekaju da poleti onaj avion, nacrtali su gljivu i glumili eksploziju i jaku svjetlost.
Ok, nije postnuklearni jer nema radijacije, anomalija, balbalbla, ali je nuklearni rat je bio definitivno.

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2432245)
Meni je uvijek bilo facinantno kako je ekipa zmazana u waterworldu, a cijeli planet pod vodom :P

To je jedan od najglupljih post-apo filmova koji sam ikad gledao. To i Poštar. I oba je režirao Kevin Costfail.

kasper_sky 03.09.2015. 17:27

igra li netko. kaže da je prije 3 dana izašla!?

Omerta 04.09.2015. 18:08

Kažu da je igra odlična, dobila je i dobre ocjene.. Ističu već poznati i odlični sustav borbe, otvoreni veliki svijet, puno eksplozija i zabave..

Upravo uzeo Steam verziju sa G2A za 20 dolara. Ukupno ima 24.8 GB, trenutno mi je na nekih 1.8GB :)

Drvoje 05.09.2015. 09:20

Napiši dojmove rista (linearnost, fizika, težina, level dizajn, bugovi, atmosfera, muzika...)

Za usporedbu imamo Rage i Borderlands, a Fallout 3 mi ne dirajte :p

Thx in advance :chears:

Deathwish 05.09.2015. 12:51

Zasad nakon cca 2 sata igre-- Shadow of Mordor / Batman s autima.
Grafika i sam zvuk motora je cisti sex.

Vecinom naganjanje s autima i mlacenje sakama, zasad zadovoljan.

Kupio key s kinguina za cca 17.5 eura

kasper_sky 05.09.2015. 19:25

to je to.
btw jesss!
ne želim gledat ingame trailers da si ne pokvarim priću.
rage je na kompu i totalno uživam :D mad max it was about bloody time
:goood:

Omerta 06.09.2015. 09:05

Počeo igrat i sad nakon 40 minuta lik mi se neće pomaknut sa mjesta.
Probao izać iz igre u Windows par puta, load save ali jednostavno on samo tamo stoji.

Pohrani.com

EDIT: Riješeno. Ma trebalo je odabrat dvogled i gledat sa njim :D

Brko 06.09.2015. 12:28

Omerta, kakva je igra i kakve su tehničke predispozicije? Optimizacija?

Omerta 06.09.2015. 12:48

Grafika je po mojem ukusu odlična za jednu open world igru, također i osvjetljenje. Imaš jako puno opcija namještanja grafičkih postavki.
Ja sam pustio defaultno (HIGH) da vidim kako ide, i igra je lockana na 60 fps-a, ali postepeno ću to dizat.

Mapa je ogromna, potpuna sloboda, tučnjava je već standardno dobro izvedena, zvuk genijalan.

Priča je klasična Mad Max ali detaljna, nisam ljubitelj filmova no ovo je za pohvalu. Ima par mušica u gameplayu no navikne se čovjek.

Igram tek 85 minuta pa ću nakon par sati dati nekakvo bolje i veće opažanje :) No prvi dojmovi su i više nego pozitivni, taman nabrijavanje za Fallout 4 :)

Za 20 dolara, nemam riječi protiv.

Javim se kad budem imao kakvih 5h ili više..

Brko 06.09.2015. 12:51

Odlično. Bez kompa sam još 8 dana pa kad se vrnem, taman ćete svi imati više zapažanja. Samo bez otkrivanja detalja moliću :) :p

1v@n 06.09.2015. 13:23

Ima li igra MP? Ako ima...dojmovi?

..a ako nema, teško da će moje novce vidjeti, što bi bila šteta. Izgleda zabavno

Drvoje 06.09.2015. 21:26

Neću se spojlat YT klipićima pa da pitam - ima li korištenja oružja izvan auta?!
Ponašanje, izgled, fizika, raznovrsnost, upgrade.... dajete malo infoa kolege.

Ne vidim da je pljuce itko spomenija - ja se ne želim tući jer sam deklarirani pacifista :p

Brko 06.09.2015. 21:42

Pacifista kao i ja :) probleme rješavat sa pristojne udaljenosti...

... metkima :D :D

Drvoje 06.09.2015. 21:52

Ne "metkima" nego kineskim principom - 1 metak = headshot :D

Da da dječaci, redovito odaberem najveću težinu (Stalkere ne računam) i onda se kukavički skrivam iza zaklona i snajperišem uz min. potrošnu municije, jedino ako je igra užasno glupa i iritantna onda igram Rambo stilom da šta prije završim odron.

Puno metaka koristim samo kada držim gatling/minigun u rukama - ona rotacija cijevi me jednostavno hipnotizira, i ne mogu si pomoć da ne posprejam pola mape :p

BojanZD 06.09.2015. 22:40

Prva igra nakon dugo vremena koja mi budi želju za igranjem single playera...uz fallout 4. :)

Deathwish 07.09.2015. 10:08

Citiraj:

Autor Drvoje (Post 2824608)
Neću se spojlat YT klipićima pa da pitam - ima li korištenja oružja izvan auta?!
Ponašanje, izgled, fizika, raznovrsnost, upgrade.... dajete malo infoa kolege.

Ne vidim da je pljuce itko spomenija - ja se ne želim tući jer sam deklarirani pacifista :p

Jako malo metaka imam, bar u prvih par sati igre.
Vise manje racunaj na puno saketanja i mlacanja toljagama.

Upgradeova tona i akšli su primjetni em na maxu em na autu.
A kako ti raste wasteland rank, otkljucava ti se veca brada XD

Drvoje 07.09.2015. 16:48

Citiraj:

Autor Deathwish (Post 2824755)
...A kako ti raste wasteland rank, otkljucava ti se veca brada XD

I muda :D

Thx za info, izgleda da su dočarali onu pravu postapokaliptičnu situaciju - oružje, municija, hrana, voda - svega fali.

A goriva u autu ima par galona - nadam se da su i to makli pa stavili ograničeno kretanje, tj. uveli potrošnju goriva kojeg nema napretek....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56.