![]() |
Jako, jako lijepo slozeno. ;)
Bas mi se svidja ovo, steta sto ploca ne dozvoljava mijenjanje napona na procesoru, jer bi mogao dosta smanjiti potrosnju i naravno zagrijavanje. No i ovako je potrosnja mizerna i temperature su ok. Vidim da si i hladnjak ocistio za ovaj zadnji fotosession. :D Koliko je sve zajedno kostalo ako nije tajna? :) |
Kućište me izašlo 150kn, za ostalo se zna cijena. Sve je kupljeno kod nas u trgovinama osim napajanja, cigle i ssd-a koji su sa ebaya. Hladnjak sam imao od prije :D Budem kasnije stavio cijene i linkove na ejeb kad budem za drugim kompom
|
Predobro! Moj san!
-samo da pitam u vezi temperature za HDD, pisalo je da radi na 67°C ?? -Jel nije to previše? |
Nešto senzor šteka na tom ssdu sa ebaya, ako uopće postoji senzor :D Malo je povišena temperatura na opip, al nije toliko. S tim, pošto je to bilo pod primeom i furmarkom, kako se proc zagrijava više tako i sve ostale komponente idu na više stupnjeva jer nema ventilatora.
Sumnjam da bi uspio doći normalnim radom do tih temperatura. |
odlicno izgleda , nema buke , malo kompaktno a imas punokrvni pc , svaka cast na ideji :chears:
|
Fenomenomenalno! :D
|
Citiraj:
|
Nema njegova ECS-ica opcije za spustanje napona (steta), imas temperature na prvoj stranici (post 28). ;)
|
Da, nemogu spustit napon, samo podići :D To je jedina mana te ECS ploče.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Vidim da ti je fino toplo doma ko i kod mene. Ja imam Venomusa na g2010 ali ima gore ventic sa 600rpm i u 50tima je a nest dode i do ploce, propuha.
|
najs! :D
|
Odlično izgleda, svaka čast!
|
Ima li novosti? Promjena kučišta?
|
Nema zasada, tj. ima, komp je završio kao poklon :) Kad dođu malo hladniji dani, u pripremi je neki novi projektić.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:49. |