![]() |
Mene zanima je li taj driver pravi probleme samo s vašim novijim karticama ili to radi primjerice, grafuljama kao što su 8800 GT? :stoopid:
|
meni ne pravi nikakve probleme, a sad, uvijek nekom neka verzija pravi probleme ništa novo
|
Citiraj:
|
meni je 560ti svakodnevno bacala non responding pa se zacrnio ekran i tako sa svakim driverima..naviko :D
|
Citiraj:
|
meni fale neke teksture u svim igrama.. U CoD fale neki dijelovi objekata i oni su samo crni. U diablu mi nekada nema lasera kada igram sa archonom. :) da bar hoce nesto pregorit da dobijem 660. A vjerovatno i bude.
Jedino u metrou nemam problema. |
Citiraj:
|
Neka crkne, gara je tu, official driveri su gore........ Tako da me boli bubreg.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
To Nvidia radi vec neko vrijeme, kuri starije grafe da bi ljudi isli kupovat nove. Taman je sad vrijeme kad mnoge gtx 5x0 izlaze iz jamstva pa je pravo vrijeme za burning driver. Salim se ofc..
Meni radi sve ko avion, kak god postavio taktove, vent ili bilo sta. Ni najmanji problemcic. Cak i Metro radi super stabilno na maskimalnim taktovima grafa, igra koja je na glasu da rusi OC grafe samo tako. Imal sam par dana i 650ti boost i ona je isto tak radila bez greske. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jos imam godinu i pola garancije. :D |
Citiraj:
|
A da OC-ate malo i još overvoltate? :D
|
Citiraj:
|
A-a, džaba vam sve, ovaj driver ima integriranu skriptu gdje vam preko S/N provjerava važeće jamstvo grafe, tako da...:fiju:
Sada samo treba još malo pričekati na leak i objavu "zviždača" iz nV...bude to skoro. :D:D |
@ Mleki,
ista stvar je i kod mene, isto GTX 570. Prvo sam pomislio da mi grafa rikava, ali nije do toga jer sa 310.90 sve radi kako treba. Kad bilo što od novijih instaliram ili mi random izbacuje iz bf 3 ili mi pucaju texture kao da memorija na grafi umire..... |
Citiraj:
|
320.39 beta driveri.......nema nigdje changeloga, ti bi trebali doći sa 760 karticama, dolazi i novi physx - i trebali bi biti bolji frejmovi u Metro: Last Light i GRID 2.....
http://yume-akari.com/other/320.39_d...ernational.exe |
Na nVida stranici još ništa :D ne znam, nebi ja to tovario na 700 seriju, no ekipa kako želi :D
|
za koji dan mi slijeće 660ti . koje drivere gore da mećem? vidim da pržite grafe ,al ja to ne bih :)
|
ove, uvijek zadnje
|
Citiraj:
|
Danas bi trbela doc gtx 760 pa ce valjda i driver doc jer bez njega nema smisla.
Koje jos igre osim BF3 zezaju na gtx 7x0? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:28. |