![]() |
Citiraj:
...ali trazim posao u zg...i voljela bih raditi i nesto drugo...ne mora biti u skoli...ova sk godina mi je nekako mucno pocela :(...klinci su sve gori i gori ....i uzasno mi je tesko... ...kad bih nasla neki drugi posao koji mi odgovara a da nije u skoli odmah bih presla na neko drugo radno mjesto...samo problem je u tome sto nitko ne treba profesora geografije...:( |
tehnicar cestovnog prometa. delam nesto sasvim drugo.
|
Citiraj:
|
Šef tehničke službe u jednoj našoj bolnici.
|
Dostavljač pizze i roštilja već 5 tjedana.
|
1. godina, TVZ, Odjel Racunarstvo...
|
Srednjoškolac u Tehničkoj školi Split
|
POP odakle si ovo iskopao...thread od pred 2g :D
Ontopic: 2.razred gimnazije, u fusu slazem kompove i bicikle, bavim se astronomijom amaterski. Htio bih zvarsiti FER, al bumo vidli. Prvo se treba upisati (zavrsavanje gimne nije upitno zasad :D). |
Srednjoskolac tehnicke skole sesvete, Tehnicar za racunalstvo...prva godina...Idemo dalje! :D
|
Telefonist. Da, onaj sam seksi glas s druge strane linije :D
|
recepcionar u hotelu 4zvj blizu pule
|
San mi je (jos od malih nogu) bit profi bubnjar... donekle sam to i ostvario, samo bez prefixa profi :) Potpuno ostvarenje tog sna bi bilo upad u neki veliki metal bend, poput npr. Nevermore-a i zivit sex, drugs & rock'n'roll :) A dotad sam osudjen na mlacenje u bendu QB i bavljenje video post-produkcijom :)
|
III.gimnazij u Osijeku.Kasnije gdje se utrpam ,a da stanem :D
LOL Citiraj:
Često protestiram maminim ogavnim ručkovima haha |
Citiraj:
|
Tehničar (instalater) u jednoj zaštitarskoj agenciji (nadam se ne još zadugo jer mi se smješkaju neke zanimljive ponude), a u fušu ljudima dižem kompove iz mrtvih :D
|
ing građevine, radim 4 tjedna u tehničkoj pripremi u jednoj velikoj firmi (čitaj 8-10 sati autocada i office-a na dan)......
kad ce plaća????????????????????? |
građ. tehničar, i radim u jednoj firmi koja se bavi specijalističkim radovima u graditeljstvu...
i boga mi ne mogu se požaliti.... dobra plaća, plaćeni kilometri i tak to...:goood: |
Sistemaš u jednom ne baš popularnom ISPu. Ne, nije Tcom, tamo sam radio prije 7 godina...:goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pozdrav od studenta kojem ste predavali (ex 4.B profesorice Golner) i sretno s novim poslom :goood: |
Citiraj:
|
:stoopid: Kaj nije prije kojih mjesec dana već bila ovakva tema?
Inače dr. medicine eto i nebi mjenjao profesiju iako se nekad stvarno zapitam koji mi je qrac bio kad sam išao na prijemni... :fiju: |
diplomirani ekonomist..trenutno na postdiplomskom,iz financija..
|
čestitam pop digao si thread star dvije godine :D
a isti thread je otvoren prije par tjedana te se u njemu pisalo :D |
Citiraj:
inace, vise ne radim u skoli...radim kao manager u jednoj informatickoj firmi :fiju: fali mi skola, tj, fali mi nastava...hebiga, ja sam prosvjetart u dusi i to se nece nikada promijeniti :)...ali ok i je i na ovom poslu :kafa: |
Citiraj:
|
postoje izgledne mogućnosti da promjenim job..promjena će biti ali ću i dalje biti smrdljivi bankar :D
|
Ja bi htio biti Hugh Hefner!!!! :goood:
Ali za sada se "zadovoljavam" kao informatičar u jednoj banci! |
2. razred Tehničke prometne škole Split smjer PT Tehničar.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:09. |