PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Maturalno putovanje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24759)

s.u.l.e.l.u.s 02.09.2005. 22:04

Nigdje,moj razred ima zabranu zbog ponašanja( i to su SVI krivi,a ne samo pojedinci):beer: jebiga,napit ću se i ovdje:beer: :beer:

fairy 03.09.2005. 04:52

2 dana nica i 5 dana španjolska (lloret :rolleyes: )
izleti u monte carlo i barcelonu (i još nešto u francuskoj :confused: )..nazad avionom
meni je bilo super :clap:
makar sam ja htjela u grčku :D

e da..i figueras..dalijev muzej..to mi je bilo : goood :

buljo 03.09.2005. 12:29

Citiraj:

Originally posted by fairy

dalijev muzej..to mi je bilo : goood :

e to je mrak, koji je to bolesnik bio, slike kad gledaš moraš škiljit a ja sam bio pod par :beer: pa mi je to bio problem...
sve u svemu odličan muzej.:)

Emissary 06.09.2005. 13:09

U Grčkoj...vratio se prije 5 dana.

Fenomenalno, nikad bolji provod u životu... :beer: :beer: :beer:

Grci su legende, puno su vedriji i veseliji od nas, mi u grupi prolazimo po ulici, pola ljudi nas pozdravlja trubeći :D :D

Atena je puno tradicionalnija nego što bi se očekivalo, naravno - tradicionalne četvrti Plaka i Monastiraki, a u restoranima ti iza leđa praše harmonika i buzuki, pravi raj za moju etno dušu :beer: :beer:

Emissary 06.09.2005. 13:12

Citiraj:

Originally posted by Sp@wN
Ja sam isao prije 3 godine u Italiju, mjesto se zove Lido di Jesolo. Mogu rec da mi je to bio najluđi provod u zivotu. U 7 dana tocis u sebe sve sto stignes, ne spavas...
A te Spanjolke, Sveđanke, ajoj:D :D

Mi smo bili u prolasku kroz Anconu, i potratili jutro obilaskom kafića :D

Zgadila mi se njihova kvazi-kava, voda u bocama im je smeće a iz vodovoda je vjerovatno smrt, a žene su im loše...

nodavilp 07.09.2005. 01:45

prije 2 god. u Pragu
dojmovi:
sve najobolje jedino je hrana bila užasna

svako jutro smo čekali da se otvori podzemna, a to je bilo oko 6 il 7h

uglavnom zakon:)

PiiiKI 09.09.2005. 18:27

Upravo se vratih sa maturalca iz grčke bilo je pre j...
svaki dan sam bio oduzet od vina.
pili smo najbolje vino jer nam je razrednik
lud za grčkom i vinima pa nam je on pokazivao najbolje birtije i vina

sveukupno u 8 dana 20h sna

vodokotlic 09.09.2005. 19:37

kak to da nitko ko je bio u grckoj ne spominje ouzo? to je prava cuga za zdrobit se. ni neznas da pijes nesto alkoholno, jos k tome 40% vol.

Emissary 09.09.2005. 23:13

Citiraj:

Originally posted by PiiiKI
Upravo se vratih sa maturalca iz grčke bilo je pre j...
svaki dan sam bio oduzet od vina.
pili smo najbolje vino jer nam je razrednik
lud za grčkom i vinima pa nam je on pokazivao najbolje birtije i vina

sveukupno u 8 dana 20h sna

Jeste to bili u Ateni?

I jeste li pili neko vino Apelia, Aspelia, tako nešto??

IceFisherman 18.09.2005. 19:21

ja sam bil ovo ljeto u lloretu v španjolskoj .. jedino kam smo zalazili je bil disco holjivud ... ostali su svi bili vođeni od strane nekakvih turčinof ili kaj več koji su samo gledali kak bi čim više ojra pobrali .. najbolje mi je kad si išel nekaj kupovati .. dojdeš u dučan .. kolko košta majca ? ... 50€ .. okreneš se ideš prema van a ovaj za tobom počne bežati i kriči 5€ ..5€ i na kraju ju ustvari dobiš za 3 ili 2 ... mislim .. koji faking cigani ili kaj več jesu ...
... najbolji su oni kaj prilaziju po ulici da te pridobiju kaj bi išel u njihov disco ... pita on nas dal smo iz Hrvatske ... svakome smo rekli da smo od nekam drugam .. na kraju smo počeli izmišljati države ... :D

eh da .. more njim nič ne valja .. fuj ... zmazano i jedan dan je bilo dosta meduza ... zato smo se kupali samo u hotelskim bazenima ...

.. sve u svemu bilo je zakon .. kak god kad smo išli natrag smo dva dana putovali s busom i nisam osečal noge nakon toga ... ( tam smo išli s brodom - zakooooooooooon ) ...
.. btw... samo da napomenem .. ja sam osoba koja je bila potrošila najmanje na maturalcu .. svega 25€ .. dok su drugi potrošili po 600€:D

vudu2 18.09.2005. 19:52

Bio u LLORETu, bilo dobro... potrošio 350 ojra, prvi dan 200.
I sada nagradno pitanje za one koji su bili u lloretu: jeste li sta trgovali sa crncima ispred tropicsa?

IceFisherman 18.09.2005. 20:03

Citiraj:

Originally posted by vudu2
Bio u LLORETu, bilo dobro... potrošio 350 ojra, prvi dan 200.
I sada nagradno pitanje za one koji su bili u lloretu: jeste li sta trgovali sa crncima ispred tropicsa?

hmm .. kolko se ja sjecam crnci su prodavali nekakve lanceke "zlatne " i " sreberne" i to po 50€ i naravno naslo se je tikvi koje su to kupile :rolleyes: ...

vudu2 18.09.2005. 23:21

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
hmm .. kolko se ja sjecam crnci su prodavali nekakve lanceke "zlatne " i " sreberne" i to po 50€ i naravno naslo se je tikvi koje su to kupile :rolleyes: ...
to ti je kamuflaža... možeš kupiti kod njih i "druge" stvari :D

IceFisherman 18.09.2005. 23:34

Citiraj:

Originally posted by vudu2
to ti je kamuflaža... možeš kupiti kod njih i "druge" stvari :D

hmm ... a zato je jedna skupina pankera ili cega vec uvek nestajala u svojoj sobi nakon kaj su s njima poslovali .... zanimljivo :p

Smarty 21.09.2005. 14:30

Beč, Prag, Budinpest.
Beč u prolazu, Prag 4 dana i Budinpest 2 dana.
Rezultat: Tjedan dana trijeznio se nisam :D :beer: :beer: :beer:

vga killer 25.09.2005. 02:05

Citiraj:

Originally posted by Zond
Opatov :beer: :beer: :beer: hihi.. super lokacija, prek puta groblje a do groblja superjeftini "konzum" gdje se za malu lovu dobro jeli i pilo (i nosilo u hotel) :o

:( :( smrccc Prag :(

E to, najbolja lokacija u pragu. Dućan jeftin do bola, hotel za dernek stvoren. I blizu je podzemna.

Kud ceć bolje :beer:

buljo 25.09.2005. 15:12

od vas koji ste bili u pragu na maturalcu jel ima nekog ko je bio u hotelu "Rea"?:confused:

kian 27.09.2005. 21:38

1 privitaka
A je li netko bio u Hotelu SOL?

buljo 16.10.2005. 18:24

.....obrađujem ja malo slike i pogledah slike s maturalca iz Praga 2004. i ova slika mi je zapela za oko: valjda zbog sastojaka.....:D

eh da bilo je još cuge al smo bili ograničeni sa stolom, eh da je tako češće...

[img=http://img287.imageshack.us/img287/8894/maturalac2010ah.th.jpg]

mighty 16.10.2005. 20:34

Citiraj:

Originally posted by buljo
.....obrađujem ja malo slike i pogledah slike s maturalca iz Praga 2004. i ova slika mi je zapela za oko: valjda zbog sastojaka.....:D

eh da bilo je još cuge al smo bili ograničeni sa stolom, eh da je tako češće...

[img=http://img287.imageshack.us/img287/8894/maturalac2010ah.th.jpg]

sve neka kemijska pića:beer:

buljo 16.10.2005. 21:39

kao npr?
al su teklaaaa.....:D

sNNooPY 16.10.2005. 21:57

mi bili u Riminiju prije 2 godine. DO JAAAAJA!!!!! Cuga jeftina, ekipa predobra. ma maturalac je bio 10/10.

Darth Revan 16.10.2005. 22:12

Citiraj:

Originally posted by buljo
od vas koji ste bili u pragu na maturalcu jel ima nekog ko je bio u hotelu "Rea"?:confused:
ja sam bio u Rei majke ti, i sad gledam onako nam je isto stol izgledao, a sobe u raspadu, legendarno.

buljo 16.10.2005. 22:29

Citiraj:

Originally posted by Darth Revan
ja sam bio u Rei majke ti, i sad gledam onako nam je isto stol izgledao, a sobe u raspadu, legendarno.
ma meni je najveća špica bila kaj je u maloj sobi bila pepeljara a u velikoj ne!:D

eh da u veliku smo dofurali jedan krevet iz male sobe (frendu i meni je za tu radnju trebalo 15min u :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ovakvom stanju, s tim da štokove nismo poštedili:D )

i onda je bio party u sobi, zamisli si kad se 20 ljudi zgura u veliku sobu i svi puše. potražit ću neku sliku sobe ak imam pa stavim.

eh da hodnici ispred lifta, najbolje mjesto u hotelu... se slažeš?

EDIT: imam sliku al sumnjam da bi prošla cenzuru...:clap:

Darth Revan 16.10.2005. 22:43

joj, da jebeno, nama se pola toga skrsilo u sobi ali nismo na kraju platili onih 10 eura kao, a krevet nam se razvalio, imao sam slike s frendovog moba, ali neznam gdje su mi, a posalji slike na mail ili negdje.

buljo 16.10.2005. 22:49

Citiraj:

Originally posted by Darth Revan
a posalji slike na mail ili negdje.
si ziher da to želiš?
pošaljem ti neke kaj mislim da su ok, al sumnjam da ću danas jer imam modem i da na kraju izaberem slike.
daj mi na pm pošalji mail. i slike koje bi htio? imam o pragu neš pa...

eh da ovu sliku obavezno pogledati kaj se radi ljudima koji zaspu u busu!:D

bez_panike 21.08.2008. 17:15

prag maturalac

sutra se putuje u prag na maturalac pa ajmo vi koji ste bili malo dojmovi i savjeti.šta se ne smije propustiti?gdje je jeftino?šta izbjegavat?šta probat(pivo i ostalo)?kakvo vrijeme bude,jel hladnije tamo?sve što vam padne napamet našvrljajte da otprilike znam.eto hvala
:chears:(bit će piva)

1v@n 21.08.2008. 17:16

forum.hr?

DoX_Chabar 21.08.2008. 17:25

Došao jučer iz Praga :D
Ovako, bio sam u hotelu Opatov, ima 19 katova, od toga na 10 katova su Hrvati :D
Cugu smo kupovali u Billi, a kad ides van obavezno posjetite Karlovy Lazne klub, najveći klub u centralnoj europi :)
Vrijeme bude hladnije, a i bude jako vruće... čuvajte se džepara, evo baš frendici ukrali 3000kn, osobnu i zdrastvenu, srecom je putovnicu pustila u hotelu...

EDIT: U kojem ste hotelu?

aski 21.08.2008. 17:26

Ja bio za uskrsne praznike. Bilo prejebeno. Probat Absinth, crno pivo u Fleka, otić kod bosanaca na pizzu, pizzerija se zove Giovanni. Karloy Lazne, ja tamo nisam bio, jer sam se opijao u hotelu. :D Al kažu da je prehebeno. Nama je bilo hladno, hebiga sad je ljeto neće bit.
Izbjegavaj taksije koji nemaju neku oznaku (sad nisam siguran jel AAA ili XXX :D, ugl. neka tri ista slova). Nemoj razjebavat po hotelu jer ćeš dobiti po džepu. Jeftino je jedino na trgu i malim dućančićima na trgu. Uvijek se nađu majice od Ajron Mejdna, Metalike, sa nekim blov džabom i sl... :D Oćeš možda biti u hotelu Albion?

Sretno.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:12.