![]() |
Ati ati ati.....:D
|
Gigabyte Radeon 9000pro i S3 Savage4.
|
Budući da sam tražio grafićku koja će zadovoljiti moje zahtijeve a to su. Jednostavni driveri, odlično overclockanje, super kompaktibilnost u igrama odabrao sam nVidiu jer je najbolja i ima bolji AA i AF i čovjek koji ih patentira nije glup.
|
Ja sam imao 3 nvidie i 2 ati-a i ati mi je nekak najdraži.:D
|
Radeon 9100 :cool:
|
-Radeon 9550
-MX 440 (integrirana) -Voodoo Rush |
9800 Pro
GeForce 2 MX 400 Ne volim niti nVidiu ni ATI :) , al me ova kartica jako dobro služi, a i zadovoljniji sam slikom i driveri su odlični (što je nažalost kod nVidije prije bio jak adut, sad ljudi vidim samo se žale).. Sljedeća kartica koju bi uzeo bi bila ona koja bi dala najviše za novac kojim raspolažem, dakle svejedno |
radeonku 9000 pro, još se dobro drži:D
|
nvidia...
grafa rula! ali ATi r300 je najbolji čip ikada... imo.. Nvidia nije znala di je kad ga je ati izbacio... |
nvidiju sam uvijek više preferira zbog jednostavnijih i funkcinalnijih drivera i bolje slike, ali da ati izbaci nešto bolje sigurno bi ga uzea.
stanje je sljedeće: gainward gf3 ti200 "gs" (200/450 @ 235/500) ms gf4 mx 440 agp8x (275/500 @ 335/625) gigabyte fx 5500 turbo edition (niti 5 mhz se neda dignit) leadtek 6800 gt (350/1000 @ 425/1150) u pogonu su sve i na def., a ovo je max. stabilni oc koji sam postigao. |
: lol2 :
Kaj si ih sve moro mrcvarit? Kak to da fx nejde nikud |
Citiraj:
|
Radeon 8500 ovdje :)
...bolje mi ne treba. |
Tornado GeForce4 mx440
Gygabyte radeon 9250 128mb s3 virge vx i jednu voodoo2 koja je izgleda crkla, smrc.... |
cudno... ati vodi, a opcepoznata je istina da je dobar samo za reklamaciju :D
btw gigabyte gf6600 |
bolji vode!!!:D
|
nVidia!!!!:D :D ATi je kao što kažu ok samo za reklamaciju :p
|
Pa naravno nisi valjda sumljao u ati-a :beer:
|
Ponosno drzim nVidiu u svom kompu:D iako se ove grafe u sigu malo sramim :rolleyes:
|
Ma glavno da je ostatak kompa tu ko da ti treba grafa ova dvojka ti je super za sve osim za igre:D :D
|
Citiraj:
bit će da si zamjenio atiju i nvidiji mjesta.;) |
Nvidia vs ati cu uvijek biti izjednaceni +/-10% za korist jednog ili drugog tak da :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prst na vagu :D :D
|
Citiraj:
|
mi smo pošteni a vi bi vagali, ovaj varali...:rolleyes:
|
a pošteno je reći da se mogu dvije ATi karte spojit u cross fire i onda neizbaciti niti jednu ploču na tržište u 2 mj?:D :) ok stop.:) STOP:)
|
Dosta sranja...
Ovaj thread je zamišljen kao čista statistika da se vidi koji je proizvođač rašireniji na našem tržištu. A ne kao prepucavanja NVidiota i fanATIka.:argue: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |