![]() |
zivim u nadi da cu dobiti nesto, pa makar i praznu kutiju :D
|
Valjda će biti nešto :D sretno svima. :)
|
Najviše nagrada i najlošije pripremljena pitanja.
|
Zašto se svi bune na pitanja? Pa skroz su jednostavna, treba samo otići na web Noctue i izgubiti svega 2 minute za pogledati par informacija
|
Kako može odgovor na drugo pitanje biti Noctua L9 kad postoji samo Noctua L9i koja je i jedna od nagrada? I ne postoji NF-A14 PWM. Jedino ako su trik pitanja.
|
..e onda smo u banani... :D
sretno svima |
I da su trik pitanja nebi mi smetalo nego pitanja nisu jednoznačna tako da sve ovisi o onome tko ih je sastavljao kako će interpretirati odgovore.
|
Mafija, mafija, sve će razdijelit međusobno :D
Pitanja su lagana, meni trebalo 10 min gledanja po noctuinim stranicama, usporedio pritiske na više ventilatora i skužio koji je najbolji.. A ovo za L9, ne postoji "samo" L9i, već i L9a, a odgovor na postavljeno pitanje se lagano skuži čak i samo gledajući slike ;) |
Citiraj:
NH-U9B SE2 i NH-L12 su osjetno viši tako da je odgovor vrlo jednostavan. Za NF-A14 opet totalno nebitno bio on 3 pinski ili pwm. Od ponuđenih on stvara najslabiji pritisak, odnosno cijela a serija nije primarno namijenjena za takvu funkciju. |
Joj sto se svi brinete, kao da je Kreso ikad cjepidlacio oko odgovora.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je logicno da su ono trik pitanja. Sta sam nasao na njihovoj stranici to sam i napisao.
Sad je 13 nagrada u igri, pa mozda i mene pogodi :) Svaka cast Noctuai i PC Ekspertu! Sretno svima! |
I ja konačno poslao odgovore :D ako sad ne dobijem, početi ću i ja optuživati kako je to sve namještaljka :D :D :D
|
sretno konkurenciji... :fiju:
skros me utjesilo ovo da se nece previse gledati na tocnost :care: |
Bitno je sudjelovati :D
|
Citiraj:
|
pitanja su ono u malo surfanja i pozornijeg čitanja laka za odgovorit jer je opcija a,b,c :)
sretno svima ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sretno svima, ali i meni. |
Ajmo, di su rezultati :D nema spavanja, ja sam već 2 sata odradio :D
|
Citiraj:
|
Ajmo, ajmo, svrbi me livi dlan, biće nešto !:lol2:
|
Citiraj:
|
Brko, pošaljem ti ja kutiju ako osvojim štogod! navijaj za mene!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa nek ti neko pošalje sliku svog dobitka :D i da - ajmo di su ti rezultati više! |
Citiraj:
|
Ako išta dobijem(iako čisto sumljam) javite na mail jer je moja xperia otišla kvragu..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:43. |