![]() |
Re: Tapatalk?
Ajd konacno. Sad mogu uzet telefon s manjim ekranom :D
|
Ima boga. Dokazano je! :D
|
Haha...još se sječam kad sam na žderama u Medi prije 3 ljeta trubio o tapatalku,vodstvo PCE mi je dalo pivu,reklo da skvasim grlo jer da mnogo pričam :D
|
Citiraj:
|
Super, pohvale.
Pogledao sad preko tapatalka who's online - od svih članova, 11 ljudi na tapatalku. Uključujući admine. ;) |
Citiraj:
|
Ono što je tor htio reći; "lakše te imati na duši nego na računu". :D :D
Sve u svemu dobro radi "Tapatalk". :) Pogotovo na tabletiću. :p Na mobitelu sam još u operi. :D |
Citiraj:
|
evo i ja danas kupio tapatalk za android, super stvar :)
|
TapTalk
Ovog treba kupiti? EDIT: da, koma, već sam editiral da mi nek pobrišu...mislil sam da sam ja nekaj sprčkal :) |
Tog sam ja kupio.. Sve šljaka ok..
EDIT: danc00 - vidim da i tebe prca forum :D Kad ti napiše da nemože poslat post ili bilo što drugo, zanemari.. Pošalje on ali izbaci grešku, tako da samo reloadaj i šibaj dalje.. |
Tapatalk odlično radi i stvarno je revolucia u odnosu na klasično browser pregledavanje foruma.
Sad jos kad nas ne najavljeno iznenade sa upgrade-om foruma i sreći nema kraja:D |
kakav upgrade, nemojte ništa dirat navikao sam na ovo kao što sam navikao spavat noću :D
|
forum smo bacili na nove servere i to je to, za sad. Kriza je ljudi, moramo se stisnuti :D
|
To sam čekao ... :-)
Super stvar i lagano namjestiti praćene teme.... |
koristim convo za tapatalk, ali nemogu vidjeti postove iz trznice jel to samo kod mene ili...
|
Meni radi....
|
Citiraj:
|
Velike pohvale na uvođenju tapatalka :) Hvala.
|
Evo pisem sa Tapatalk HD za tablete :-)
|
F A L A!!!!! Napokon :D
|
Također isprobao još neki dans kad sam drkario po Desireu. Odlična stvar, pregledno do jaja. Ubio sam prste i oči kad sam leteo forumom iz Opere :D
|
Citiraj:
Edit: vidim, bilo je do mene, sve radi ko putar :-D |
Kak je krenulo sa ovim dodacima i featureima, za 5-6 godina bi mogli vidjet i novi dizajn. :D
Hvala. :) |
taman posla, toliko nećemo žuriti ;)
|
šta fali dizajnu :-)
|
Također, dizajnu ne fali apsolutno ništa. A sada je stvarno puno lakši pregled foruma na mobitelu.
|
Tapatalk?
Jao miline :) malo kasnim jer nisam odmah skontao implementaciju.
Sve radi ko podmazano, notifikacije, push … Svaka vam dala! Lp |
Pozdravljam odluku admina :)
|
Odlično radi ! :)
TT je jako dobra stvar |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:09. |