![]() |
Ma ionako PES igram s frendovima do ranih sati uz pivo tako da mi grafika i nije najbitnija, ali eto barem da nesto poprave i ispoliraju. Jedva cekam da vidim...
BTW volim arkadnost PES-a jer sam povremeni igrac, a FIFA mi je preteska za takve situacije |
Volio bi kada bi u master ligi popravili transfere. Vodim Milan, i budemo 1. u ligi, osvojimo ligu prvaka i onaj super kup i tako par godina (ne zaredom, i igram svaku tekmu skoro) i onda kad poželim kupit malo bolje rangiranog igrača ono kurac. Nitko ne želi, a kada treba moje najbolje igrače kupit onda svi pohrle na njih.
|
danas u rad pušten pes14 ofišl web http://pes.konami.com/
|
Citiraj:
Ista stvar kad igram sa dortmundom. Nakon 2-3 sezone osvojim sve živo, ali bolje igrače od ocjene 85 ne mogu dobit. Mogu, Drogbu od 38 godina :) a love imam ko dreka i prvi sam na rang listi svjetskih klubova. A moje najbolje svi oće, real mi oteo pola momčadi. To moraju fixat. To i ono tweakanje kopačkama. To je isto glupost. |
Citiraj:
|
New details on PES 2014
Citiraj:
|
Lijepo! Samo se nadam da ce bit optimizirana za pc
|
Ove najavljene promjene u gameplayu mi izgledaju jako dobre no taj novi engine što se tiče grafike meni ne liči na niš bolje od trenutnog, je da stadioni izgledaju super no nekako mi je sve to s nepotrebnim blurom i igrači ne izgledaju ništa bolje, mislim nije mi to toliko bitno uvijek bi izabrao fluidne i realne animacije i dobru fiziku prije grafike, no pošto to spominju ko skoro pa najveći adut nekako mi se čini da je Konami podbacio tu. Vidjet ćemo, pogotovo ako budu opet dva demoa izbacili, mogli bi kroz mjesec i pol već probat novi PES. Jedino me brine što još uvijek novi engine nije potvrđen za PC, EA se već izjasnio da za njega nema FIFE na novom enginu već će biti ponovo stari. :hitthewal:
|
Ma Fifa ne ni ne brine jer nju igram samo kao menađer nekog kluba jer mi je u tom području bolja od PES-a a i grafika mi nije toliko bitna kao i onaj doživljaj kada igraš sa ekipom i atmosfera koja dođe s tim.
|
Citiraj:
valjda bude |
|
To je odlično, znači probat ćemo novi PES već krajem 7. mjeseca. :zdero:
|
Prvi puta da sa željom iščekujem PES. Baš me zanima taj novi enđin. Nadam se da će biti poboljšanja u svim segmentima.
|
Konami pre-E3 show event http://www.peseditblog.com/2013/05/k...-show.html?m=1
|
|
trailer
gameplay |
Gameplay za PES počinje u 1:04:30 :) Btw. lijepo sve to izgleda, ali ne vidim neku preveliku promjenu, i taj novi engine..
|
Animacije igrača su dosta popravili, to se vidi iz aviona... No opet pričamo o Konamiju tako da ne dižem očekivanja sve dok ne krenem skidat demo.
Evo za prisjetit se trailer za PES4 kako je izgledao, te kako je ta igra izgledala na kraju. :D :D :D |
Citiraj:
E da, kako je to nekad izgledalo :) svaki novi je bio revolucionaran :) |
Još jedan gameplay video, Bayern vs Bayern. :D
Meni ovo za sada liči na težu mješavinu PES-a i FIFA-e 12, a i napokon je riješeno kretanje igrača bez lopte, mnogo mi se sviđa. :zdero: |
Game Features
|
U ovo će biti zakon! Sviđa mi se što kod slobodnih vidim onu putanju lopte! I ona opcija za 3 igrača da stvorim neku akciju, jako dobro!
|
Provokacije... :D Treba dočekat sad demo jer mi 13-ica sad izgleda preloše nakon ovih gameplay videa.
|
|
Ovo izgleda zanimljivo...
|
|
Još jedan PES gdje ću isključiti komentatore... 80% frustracija je radi njih :D
|
The release of the game will be preceded by a playable demo, which will be available from September 11th on PS3 and the following day for Xbox 360.
PES 2014 will be released for PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC on September 19th/20th. Versions for PlayStation®2 and PSP (PlayStation®Portable) will follow. |
|
Yebe mi se za kisu, samo da fixaju glupe stvari u igri i da bude dobar gameplay.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38. |