PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Pro evolution soccer 2014 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=243703)

Drift_King 03.06.2013. 13:53

Ma ionako PES igram s frendovima do ranih sati uz pivo tako da mi grafika i nije najbitnija, ali eto barem da nesto poprave i ispoliraju. Jedva cekam da vidim...

BTW volim arkadnost PES-a jer sam povremeni igrac, a FIFA mi je preteska za takve situacije

Toorop 03.06.2013. 14:26

Volio bi kada bi u master ligi popravili transfere. Vodim Milan, i budemo 1. u ligi, osvojimo ligu prvaka i onaj super kup i tako par godina (ne zaredom, i igram svaku tekmu skoro) i onda kad poželim kupit malo bolje rangiranog igrača ono kurac. Nitko ne želi, a kada treba moje najbolje igrače kupit onda svi pohrle na njih.

mamutarka 03.06.2013. 22:22

danas u rad pušten pes14 ofišl web http://pes.konami.com/

Brko 03.06.2013. 23:09

Citiraj:

Autor Toorop (Post 2407208)
Volio bi kada bi u master ligi popravili transfere. Vodim Milan, i budemo 1. u ligi, osvojimo ligu prvaka i onaj super kup i tako par godina (ne zaredom, i igram svaku tekmu skoro) i onda kad poželim kupit malo bolje rangiranog igrača ono kurac. Nitko ne želi, a kada treba moje najbolje igrače kupit onda svi pohrle na njih.

+1

Ista stvar kad igram sa dortmundom. Nakon 2-3 sezone osvojim sve živo, ali bolje igrače od ocjene 85 ne mogu dobit. Mogu, Drogbu od 38 godina :) a love imam ko dreka i prvi sam na rang listi svjetskih klubova.
A moje najbolje svi oće, real mi oteo pola momčadi. To moraju fixat. To i ono tweakanje kopačkama. To je isto glupost.

Toorop 04.06.2013. 08:54

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2407578)
+1

Ista stvar kad igram sa dortmundom. Nakon 2-3 sezone osvojim sve živo, ali bolje igrače od ocjene 85 ne mogu dobit. Mogu, Drogbu od 38 godina :) a love imam ko dreka i prvi sam na rang listi svjetskih klubova.
A moje najbolje svi oće, real mi oteo pola momčadi. To moraju fixat. To i ono tweakanje kopačkama. To je isto glupost.

Da bravo, samo drogbu mogu. Meni je Bayern jednom sjebao. Pošalju mi ponudu za pata 70 milijuna i ja odbijem, kad mi ono Pato ne želi produžiti ugovor i kad mu istekne ode u Bayern. Kad nisam poludio!

mamutarka 04.06.2013. 13:07

New details on PES 2014

Citiraj:

Working for more than four years on the new instalment of the PES series, the PES Production team has revealed the whole new system behind Pro Evolution Soccer 2014. Based on Kojima Productions’ Fox Engine, the game will feature new amazing graphics to recreate the excitement and variety of a top-level football match.

PES 2014 is based on six key elements that will define the physics and the features of the game:

TrueBall Tech: For the first time in a football simulation, PES 2014 will centre everything on the ball: how it moves, and how players use it. Physics of the ball, stature of the player, speed and height of the pass,… everything will be taken into account to recreate the most realistic football experience on a home system.

Motion Animation Stability System (M.A.S.S.): The players will also be an important part of the game with M.A.S.S. that will increase the realism of physical contacts between players, tackles and decisions taken on the pitch by the AI to have more open games while playing PES.

Heart: Football is all about emotions and the support of the fans will now have an influence on the performance of the team, cheering and acting as the “twelfth man”. On the pitch, the performance of an individual player, good or bad, will also have an effect on the team, giving them a moral boost if he has a moment of individual brilliance; or forcing his teammates to support him if he is not doing well.

PES ID: Introduced in PES 2013, the Player ID system recreated faithfully the movements and skills of about 50 star players. In PES 2014, that number will increase greatly and will also apply to complete squads to replicate a team’s playing style.

Team Play: With the new Combination Plan, our users will be able set up a variety of different tactics in key areas of the pitch using three or more players. These players will make very different runs to exploit holes in the defence or midfield, using the flanks, curved runs, or overlapping play to make themselves available.

The Core: One of the biggest changes will be visual thanks to the new engine. Movements of the players, details of the kits, facial expression, stadiums,… everything will imitate reality. The flow of the match will also be improved with no more cut scenes after specific events. Finally, our fans will see changes concerning free kicks and penalties with more reaction from the defence and a more natural feeling.
Pro Evolution Soccer 2014 will also feature for the first time the Asian Champions League with new officially licensed clubs. Other tournaments and online elements will be part of the game but will be announced shortly.
https://www.konami-pes2013.com/en/20...n-soccer-2014/

Toorop 04.06.2013. 14:13

Lijepo! Samo se nadam da ce bit optimizirana za pc

doky 04.06.2013. 19:44

Ove najavljene promjene u gameplayu mi izgledaju jako dobre no taj novi engine što se tiče grafike meni ne liči na niš bolje od trenutnog, je da stadioni izgledaju super no nekako mi je sve to s nepotrebnim blurom i igrači ne izgledaju ništa bolje, mislim nije mi to toliko bitno uvijek bi izabrao fluidne i realne animacije i dobru fiziku prije grafike, no pošto to spominju ko skoro pa najveći adut nekako mi se čini da je Konami podbacio tu. Vidjet ćemo, pogotovo ako budu opet dva demoa izbacili, mogli bi kroz mjesec i pol već probat novi PES. Jedino me brine što još uvijek novi engine nije potvrđen za PC, EA se već izjasnio da za njega nema FIFE na novom enginu već će biti ponovo stari. :hitthewal:

Toorop 04.06.2013. 20:58

Ma Fifa ne ni ne brine jer nju igram samo kao menađer nekog kluba jer mi je u tom području bolja od PES-a a i grafika mi nije toliko bitna kao i onaj doživljaj kada igraš sa ekipom i atmosfera koja dođe s tim.

mamutarka 04.06.2013. 23:09

Citiraj:

Autor doky (Post 2408219)
Jedino me brine što još uvijek novi engine nije potvrđen za PC, EA se već izjasnio da za njega nema FIFE na novom enginu već će biti ponovo stari. :hitthewal:

* New engine - FOX ENGINE. This engine will be built for xbox 360, ps3 and PC. It will also be adjusted for future consoles.

valjda bude

mamutarka 05.06.2013. 23:15

opet 2 demo-a izgleda

http://i.imgur.com/92U65vF.jpg

doky 06.06.2013. 11:15

To je odlično, znači probat ćemo novi PES već krajem 7. mjeseca. :zdero:

Brko 06.06.2013. 18:44

Prvi puta da sa željom iščekujem PES. Baš me zanima taj novi enđin. Nadam se da će biti poboljšanja u svim segmentima.

mamutarka 06.06.2013. 20:13

Konami pre-E3 show event http://www.peseditblog.com/2013/05/k...-show.html?m=1

mamutarka 11.06.2013. 23:16

http://www.peseditblog.com/2013/06/n...-released.html

wow

mamutarka 12.06.2013. 10:57

trailer

gameplay

Toorop 12.06.2013. 11:07

Gameplay za PES počinje u 1:04:30 :) Btw. lijepo sve to izgleda, ali ne vidim neku preveliku promjenu, i taj novi engine..

doky 12.06.2013. 21:10

Animacije igrača su dosta popravili, to se vidi iz aviona... No opet pričamo o Konamiju tako da ne dižem očekivanja sve dok ne krenem skidat demo.

Evo za prisjetit se trailer za PES4 kako je izgledao, te kako je ta igra izgledala na kraju. :D :D :D

Brko 12.06.2013. 23:23

Citiraj:

Autor doky (Post 2413872)
Animacije igrača su dosta popravili, to se vidi iz aviona... No opet pričamo o Konamiju tako da ne dižem očekivanja sve dok ne krenem skidat demo.

Evo za prisjetit se trailer za PES4 kako je izgledao, te kako je ta igra izgledala na kraju. :D :D :D

Izgleda optimistično. Očekujem opet arkadnu igru, a ne simulaciju nogometa. To me ne smeta, samo da neke kretenske poteze izbace i to je to.
E da, kako je to nekad izgledalo :) svaki novi je bio revolucionaran :)

doky 13.06.2013. 11:40

Još jedan gameplay video, Bayern vs Bayern. :D

Meni ovo za sada liči na težu mješavinu PES-a i FIFA-e 12, a i napokon je riješeno kretanje igrača bez lopte, mnogo mi se sviđa. :zdero:

mamutarka 28.06.2013. 19:25

Game Features

Toorop 28.06.2013. 20:02

U ovo će biti zakon! Sviđa mi se što kod slobodnih vidim onu putanju lopte! I ona opcija za 3 igrača da stvorim neku akciju, jako dobro!

doky 28.06.2013. 20:08

Provokacije... :D Treba dočekat sad demo jer mi 13-ica sad izgleda preloše nakon ovih gameplay videa.

Hamm 05.08.2013. 11:40

doky 11.08.2013. 23:58

Ovo izgleda zanimljivo...

mamutarka 17.08.2013. 13:43

http://www.ign.com/videos/2013/08/17...new-commentary

Mario92 19.08.2013. 12:07

Još jedan PES gdje ću isključiti komentatore... 80% frustracija je radi njih :D

doky 21.08.2013. 11:17

The release of the game will be preceded by a playable demo, which will be available from September 11th on PS3 and the following day for Xbox 360.

PES 2014 will be released for PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC on September 19th/20th. Versions for PlayStation®2 and PSP (PlayStation®Portable) will follow.

doky 29.08.2013. 13:32

PES 2014 drops rain, Spanish stadiums and stadium editor

Ovo za kišu je već sranje...

prileee 29.08.2013. 13:52

Yebe mi se za kisu, samo da fixaju glupe stvari u igri i da bude dobar gameplay.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38.