![]() |
Ja imam problema sa stavljanjem zalmana 7000 koji je kud i kamo manji u tom kučištu i na toj ploči,tak da mislim da se sa big typhonom možeš pozdravit.
|
mislim da bi sonic tower išao jer mi je kanta široka prazna 243mm, a on je visok 150mm.
mrkonja kaj ti misliš? |
Mrkonja se više neće mučiti sa time jer kupuje novo kučište:D
Velim čisto sumnjam da ti napajanje nebude smetalo jer je stvar i široka i visoka. Pogledaj si od aerocoola kombinaciju koja ide na sve sockete jako sliči freezeru i možeš namontirat dva venta link |
Samo ako budes razmislja o Big Typhoon-u pazi jer ima 800 grama pa nemoj smrvit jezgru, inace nije preporucen za soc. A
|
A koji od ovih boljih coolera nema 800g?
Zalman ima oko 800g, thermalrightovi imaju oko 800g... svi bolji imaju oko 800g... |
SI-97 ima 300g
|
Citiraj:
|
Ma ja sam vec lud od tih coolera, jedan ne stane, drugi preskup, treci preslab, vec tri mjeseca kupujem cooler i nis, najradije bi da se moze Freezer64 montirat na Sck.A a opet mi je preskup za glupiranje...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@ Buljo
evo vidi test coolera....vidi kaj radi Sonic Tower....zamisli kak bi hladio s.A http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=24470 |
Re: Najbolji cooler za Socket A?
Citiraj:
|
Re: Re: Najbolji cooler za Socket A?
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Najbolji cooler za Socket A?
Citiraj:
|
pogledaj prvi post ovdje
iako je to prošla strana vidim da nisi čitao, inače 33 dB i nije nečujno, moj je sad na oko 30-31 i to mi je puno. s tim da moj na 2800 RPM hladi Athlon XP 3500+, a nakon modanja ima 3200RPM, pa sad razmisli.:rolleyes: |
Re: Re: Re: Re: Najbolji cooler za Socket A?
Citiraj:
Imo ja Glacialtech 2510 i dobro je hladio sve do 1,65v (200x11) onda je temp znala skoćit i do 60 Tvoj je bakreni, i dobar je za normalnog korisnika ali vjeruj mi nije baš za OC... |
Citiraj:
|
netreba nego malo bolji zrakom hlađeni, tipa sonic tower.:D
|
Ma taj sonic ti nebi stao u kuciste.:(
|
kučište mi je široko 243mm, a ova zvijer je visoka 151mm, znači ostaje mi 90mm minus matična...
stalo bi.:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:41. |