![]() |
Citiraj:
|
Ni ja nisam vidio, jedva čekam da mi stave taj hebeni ADSL i da mogu surfat/igrat kao i normalni ljudi!:grrr: :fuming: :grrr:
|
E ja sam vidio oglas u jutarnjem. I otkrio sam što to znači. A znači da ADSL više neće bit 99kn nego će ga zaokružit na 100kn da bi mogli lakše računat. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma ne, to će oni riješiti tako da ti net račun ne bude 999kn već 1000kn:D
|
najbolje bi bilo kad bi tekom proglasili kao socijalnu firmu sve bi bilo besplatno
|
Tek sam sada vidio ovaj topic.I kaj je na kraju točno od svih tih glasina?
|
znat cemo preksutra...
|
Evo još nešto manje od 3 sata do boljeg adsla.
|
Citiraj:
|
:smoke: Samo se nadam da ujutro kad se probudim nebum vidio isti text kad si upišem brojna provjeru dostupnosti ADSL-a:smoke: :( :smoke:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja bi brzinu...A može i oboje :D
|
Kako to da se nisu razvikali prije nego daju duplu brzinu? Ne bi se ja kladio na njihovu dobrotu.
|
Istina...
Oni bi to na sve strane reklamirali da je to to. Ali opet... tko zna :smoke: |
hebem im mater :fuming:
|
I na kraju ništ moramo sad ćekati 1.10 ufff gdje je to!!!! :(
|
Citiraj:
:grrr: :rambo: : DualWiel : CoolRamb : Machineg : sniper : T-scum:fuming: Sada bih napisao nešto ružno ali nemogu:D I kaj nisu vam dali ništa, ni brži paket ni veći promet:fuming: |
Za sada sve isto skupo kao i prije.
|
Još malo pa mi ističe ugovor sa T-Com - om....Joj al ću to slavit :D
|
A ja još pola godine muke :mad:
|
Citiraj:
Pa šta ćeš onda? Ja sam već pola godine na Iskonovom flatu, iako mi ugovor s T-komom ističe negdi u 10. misecu. Istina, kad istekne, neću in morat plaćat "obavezni" paket od 20-ak kuna. Jesi i ti samo na to mislija, ili nešto drugo? |
Što ću onda?Onda više neću biti vezan ugovorom s T-Comom - što dalje od njih, to bolje.
|
grr malo se previse o tome pricalo, o tom ubrzanju famoznog, predobrog nam ADSL-a da sam se ja stvarno ponadao! a nista od toga!!! bljaaaakkkkkkkkkkk
T-KOMA GO TO HELL!!!!!!!!!!! ma vec su u paklu, a i mi snjima dabogda pocrkali |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43. |