![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad razmislim, sad mi je žao kaj sam tolko markiral |
Citiraj:
|
Ja 29 :rolleyes:
:D |
Citiraj:
Za primalje? :D |
Jok.. Zenska gimnazija u Gundulicevoj :rolleyes:
:D Hotelijersko-turisticka :clap: |
E sad zaključak koja je najbolja škola ili gimnazija za informatiku u Zagrebu.
|
Neces ti ni u jednoj skoli dobiti znanje assemblera ili postati MCSE. Ako zelis na FER pocni samostalno istrazivati, makar kad kakvi ljudi studiraju racunalstvo na FER-u :rolleyes:
Radije gledaj gdje ces dobiti najbolje znanje matematike ili elektrotehnike. |
Citiraj:
|
Matematike u recimo V. gimnaziji :D
Elektrotehniku pitaj druge |
Citiraj:
nije informatika tak lagana...trust me...u gimaniziji sve bubas napamet...a u mojoj sve moras razumjeta to je velka razlika |
A koja je tvoja škola
|
Citiraj:
|
Mc RIBA u koju ti školu ideš
|
Meni je gimnazija,govno teško,samo bubanje napamet,a jedva san Ohmaov zakon napamet naučia.
Ja san inače elektrotehnička,elektronika.I ako misliš FER mislion da ti s gimnazijom neće bit lako,pogotovo elektrotehnika. |
Citiraj:
Negdje si fiziku s razumijevanjem ucio? ;) Naravno da je bubanje, sve je bubanje... osim odabranima. Kaj mislis da je fax ugodno cavrljanje o odabranim temama :smoke: |
Citiraj:
Maetmatiku i fiziku nemožeš nabubat, OK, možeš formule, ali, koji će ti one k... kad neznaš uvrstit ili jednu s drugom povezat :rolleyes: Gimnaziju nikome ne preporučujem, ipak, bolje dvije diplome nego jedna :smoke: A i, šta ćeš nakon nje, sa gimnazijom, bez faksa, si nitko i ništa, malo si iznad čovjeka koji je samo osnovnu završio :smoke: |
Citiraj:
|
Nije uopce vazna skola, dal je to gimnazija ili neka tehnicka...
Vazno je kakvi su profesori i kako predavaju... Isao u gimnaziju, XI. u Savskoj, 17 cura u razredu, zgodne NE (al to je bio samo moj razred, ostali su razredi imali komade i po:))... Stanje je ovakvo, skolu zavrsio sve razrede sa 5 (tocnije 4,54 kolko mi je i trebalo), fiziku nisam nis naucio (prof. dolazio nacugan ko majka, a i kad je bil trezan nisam nis naucio jer ni prof. nije zavrsio skolu za predavaca fizike vec nes drugo) a matematika je bio dtugi slucaj, u 4 godine imao 4 profe od toga u prva 2 razreda dobre profe koje su me naucile matisu, a ostale 2 godine sam imao lose profe, imao sam vise rupa neg svicarski sir:) Rezultat? Isao na prijamni na FER, rijesio 15 zad, 1 krivo->ukupno 606 (400+206) bodova, u pocetku bio 39. na listi za placanje... Nisam htio davat pare i mucit starce (obecali mi klimu sljedece godine:)) i upisao brzopleto Strojarstvo (na ocjene)... Na kraju, 21.7. na FER-u pomakli granicu za 49. mjesta i mogao sam upasti bez placanja a ja se 18.7 upisao na Strojarstvo (upisi na strojarstvo trajali od 18.-22.7) Mogao se upisati i na fer, al eto, brzopletost me dosla glave... Buducnost!? Proc godinu na strojarstvu i prebacit se na fer...i to je to, nis lakse:) |
Citiraj:
Matematička gimnazija je za mozgove:D Kod nas se u gim. mogao upisati svatko, samo se pola njih nakon mjesec-dva prebaci u neku drugu školu |
Citiraj:
|
tehničar za telekomunikacije, 2razred, prošao sa 4, išao na popravni iz osnova elektrotehnike, na kraju imao trojku... malo je profesorica sjebana...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
inace kaj se vi tu svadate koja je skola teza il kaj?bezveze...skola je skola i kroz svaku se moram proc:) a sto se tice zanimanja...svako ima svoje podrucje a u buducnosti ce nam trebat ljudi iz svakog segmenta:smoke: ja sam recimo jako na(ob)daren( :D ) za elektroniku i sve povezano s njom...to da imam jos dosta za ucit stoji...:beer: ne zalim sto sam upisao svoju skolu...al zalim sto nisam znao ad je tak zahebana(skola je jako zahtjevna)->valjda smo zato uvijek prvi na natjecanjima:D :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da ali on je rekao bivši končar ne sadašnji končar
|
Elektrotehnička Škola Konavoska 2
|
Aaaa znam tu školu neću ići u nju jer mi se ćini presumnjivom traže samo 36 bodova dok druge traže oko 45 bodova.
|
brija...kad sam se ja upisivao je bilo 46:smoke: da imamo hrpu novih razreda...ma nemoj ic u nju...ak ti je zivot mio:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:42. |