PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Škole (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24189)

ZED 20.08.2005. 00:50

Citiraj:

Originally posted by azg
(ako voliš sjediti sa trideset likova u razredu :D ).
Zato imas razred do optickog smjera di ti sjedi 30 Zenski:gringo:

azg 20.08.2005. 00:54

Citiraj:

Originally posted by ZED-M
Zato imas razred do optickog smjera di ti sjedi 30 Zenski:gringo:
Ja sam ih imo 27 u razredu :clap:
Kad razmislim, sad mi je žao kaj sam tolko markiral

ZED 20.08.2005. 00:56

Citiraj:

Originally posted by azg
Ja sam ih imo 27 u razredu
Znaci tebi je bilo jebeno:smoke:

Zond 20.08.2005. 01:06

Ja 29 :rolleyes:

:D

azg 20.08.2005. 01:08

Citiraj:

Originally posted by Zond
Ja 29 :rolleyes:

Di si ti išo?
Za primalje? :D

Zond 20.08.2005. 01:15

Jok.. Zenska gimnazija u Gundulicevoj :rolleyes:

Hotelijersko-turisticka :clap:

Dawar 20.08.2005. 10:16

E sad zaključak koja je najbolja škola ili gimnazija za informatiku u Zagrebu.

Zond 20.08.2005. 10:27

Neces ti ni u jednoj skoli dobiti znanje assemblera ili postati MCSE. Ako zelis na FER pocni samostalno istrazivati, makar kad kakvi ljudi studiraju racunalstvo na FER-u :rolleyes:

Radije gledaj gdje ces dobiti najbolje znanje matematike ili elektrotehnike.

Dawar 20.08.2005. 10:53

Citiraj:

Radije gledaj gdje ces dobiti najbolje znanje matematike ili elektrotehnike.

Dobro onda recite mi u kojoj školi ću dobit takvo znanje.

Zond 20.08.2005. 11:08

Matematike u recimo V. gimnaziji :D

Elektrotehniku pitaj druge

mc_fish 20.08.2005. 11:31

Citiraj:

Originally posted by ZED-M
Kaj se ne odvajas nakon druge godine za taj smjer?
@Ribetino ko ti predaje mat. i osnove

cavlovic matiku a osnove mi je predavao snepf:)

nije informatika tak lagana...trust me...u gimaniziji sve bubas napamet...a u mojoj sve moras razumjeta to je velka razlika

Dawar 20.08.2005. 11:35

A koja je tvoja škola

buljo 20.08.2005. 12:26

Citiraj:

Matematike u recimo V. gimnaziji :D

istina, frend ide tamo...

Dawar 20.08.2005. 13:10

Mc RIBA u koju ti školu ideš

BladeRunner 20.08.2005. 13:16

Meni je gimnazija,govno teško,samo bubanje napamet,a jedva san Ohmaov zakon napamet naučia.
Ja san inače elektrotehnička,elektronika.I ako misliš FER mislion da ti s gimnazijom neće bit lako,pogotovo elektrotehnika.

Zond 20.08.2005. 13:36

Citiraj:

Originally posted by BladeRunner
Meni je gimnazija,govno teško,samo bubanje napamet,a jedva san Ohmaov zakon napamet naučia.
Ja san inače elektrotehnička,elektronika.I ako misliš FER mislion da ti s gimnazijom neće bit lako,pogotovo elektrotehnika.

Negdje si fiziku s razumijevanjem ucio? ;)

Naravno da je bubanje, sve je bubanje... osim odabranima. Kaj mislis da je fax ugodno cavrljanje o odabranim temama :smoke:

GoGzS 20.08.2005. 16:27

Citiraj:

Negdje si fiziku s razumijevanjem ucio? ;)

Naravno da je bubanje, sve je bubanje... osim odabranima. Kaj mislis da je fax ugodno cavrljanje o odabranim temama :smoke:

Nije ništa bubanje, ja sam imo 59 bodova na upisu, a ništa nisam učio napamet, hrvatski i povjest sam imo samo 4 (povjest u 7. hrvetski u 8.) i dnevno sam učio nimalo, jedino 20 min prije testa iz povjesti....
Maetmatiku i fiziku nemožeš nabubat, OK, možeš formule, ali, koji će ti one k... kad neznaš uvrstit ili jednu s drugom povezat :rolleyes:
Gimnaziju nikome ne preporučujem, ipak, bolje dvije diplome nego jedna :smoke:
A i, šta ćeš nakon nje, sa gimnazijom, bez faksa, si nitko i ništa, malo si iznad čovjeka koji je samo osnovnu završio :smoke:

Ivann 20.08.2005. 18:08

Citiraj:

Originally posted by csx_pc_info
Ja sam upisao gimnaziju, a namjeravam bilo koji informaticki fakultet-bitno da se upišem:D

Ukratno o info u gim:
1.god-radiš u wordu, povijest racunala, dijelovi racunala
2.god-ništa
3.god-ništa
4.Učiš algoritme i programiraš u qbasicu te ak stigneš prelaziš na vb.

NIKAKO NEMOJ UPISATI GIMNAZIJU!!

Ovo se ne odnosi na mat gimnaziju. U prvoj godini se rade brojevni sustavi, nacin zapisivanja inih... mi smo se tim bavili veci dio godine. Druga godina, prvo polugodiste su algoritmi a zatim se krece s c-om i radi se sve do mature...

Vuco 20.08.2005. 20:31

Nije uopce vazna skola, dal je to gimnazija ili neka tehnicka...

Vazno je kakvi su profesori i kako predavaju...

Isao u gimnaziju, XI. u Savskoj, 17 cura u razredu, zgodne NE (al to je bio samo moj razred, ostali su razredi imali komade i po:))...
Stanje je ovakvo, skolu zavrsio sve razrede sa 5 (tocnije 4,54 kolko mi je i trebalo), fiziku nisam nis naucio (prof. dolazio nacugan ko majka, a i kad je bil trezan nisam nis naucio jer ni prof. nije zavrsio skolu za predavaca fizike vec nes drugo) a matematika je bio dtugi slucaj, u 4 godine imao 4 profe od toga u prva 2 razreda dobre profe koje su me naucile matisu, a ostale 2 godine sam imao lose profe, imao sam vise rupa neg svicarski sir:)
Rezultat?
Isao na prijamni na FER, rijesio 15 zad, 1 krivo->ukupno 606 (400+206) bodova, u pocetku bio 39. na listi za placanje...
Nisam htio davat pare i mucit starce (obecali mi klimu sljedece godine:)) i upisao brzopleto Strojarstvo (na ocjene)...

Na kraju, 21.7. na FER-u pomakli granicu za 49. mjesta i mogao sam upasti bez placanja a ja se 18.7 upisao na Strojarstvo (upisi na strojarstvo trajali od 18.-22.7)
Mogao se upisati i na fer, al eto, brzopletost me dosla glave...
Buducnost!? Proc godinu na strojarstvu i prebacit se na fer...i to je to, nis lakse:)

csx 20.08.2005. 20:41

Citiraj:

Originally posted by Ivann
Ovo se ne odnosi na mat gimnaziju. U prvoj godini se rade brojevni sustavi, nacin zapisivanja inih... mi smo se tim bavili veci dio godine. Druga godina, prvo polugodiste su algoritmi a zatim se krece s c-om i radi se sve do mature...

Matematička gimnazija je za mozgove:D
Kod nas se u gim. mogao upisati svatko, samo se pola njih nakon mjesec-dva prebaci u neku drugu školu

MRKONJA 20.08.2005. 20:47

Citiraj:

Originally posted by CyRuS

Vazno je kakvi su profesori i kako predavaju...

Očito si imao i loše profe iz hrvatskog:D

Crash009 21.08.2005. 02:04

tehničar za telekomunikacije, 2razred, prošao sa 4, išao na popravni iz osnova elektrotehnike, na kraju imao trojku... malo je profesorica sjebana...

Dragon Killer 21.08.2005. 09:14

Citiraj:

Originally posted by BladeRunner

Potpisujem i u potpunosti se slažem i mislim da je dobra solucija elektrotehnička u koju i idem

mc_fish 21.08.2005. 13:19

Citiraj:

Originally posted by Dawar dk
Mc RIBA u koju ti školu ideš
koncar bivsi...nemoj ic ovdje ak ne kanis 3 sata dnevno ucit ili si hebeno nadaren za elektroniku!

inace kaj se vi tu svadate koja je skola teza il kaj?bezveze...skola je skola i kroz svaku se moram proc:) a sto se tice zanimanja...svako ima svoje podrucje a u buducnosti ce nam trebat ljudi iz svakog segmenta:smoke:

ja sam recimo jako na(ob)daren( :D ) za elektroniku i sve povezano s njom...to da imam jos dosta za ucit stoji...:beer:

ne zalim sto sam upisao svoju skolu...al zalim sto nisam znao ad je tak zahebana(skola je jako zahtjevna)->valjda smo zato uvijek prvi na natjecanjima:D :beer:

Dawar 21.08.2005. 14:05

Citiraj:

Originally posted by mc_fish
koncar bivsi...nemoj ic ovdje ak ne kanis 3 sata dnevno ucit ili si hebeno nadaren za elektroniku!
Ali možeš li mi reći puno ime te škole a ne bivši končar kak ću ja sad znati koja je to škola

Jelc 21.08.2005. 14:18

Citiraj:

Originally posted by Dawar dk
puno ime te škole
Rade Končar:D :D :D :p

Dawar 21.08.2005. 14:25

Da ali on je rekao bivši končar ne sadašnji končar

mc_fish 21.08.2005. 14:52

Elektrotehnička Škola Konavoska 2

Dawar 21.08.2005. 15:14

Aaaa znam tu školu neću ići u nju jer mi se ćini presumnjivom traže samo 36 bodova dok druge traže oko 45 bodova.

mc_fish 21.08.2005. 16:06

brija...kad sam se ja upisivao je bilo 46:smoke: da imamo hrpu novih razreda...ma nemoj ic u nju...ak ti je zivot mio:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:42.