![]() |
Kaj ce ti to?
Sve kaj te zanima mozes vidit i u everestu |
Ali svejedno kako to mogu riješit
|
Citiraj:
|
btw svi koji su otključali svoje 6800le.. dajte testirajte u 3dmark 01SE advanced pixel shader i u 3dmarku 05 pixel shader test... sa najnovijim driverima...
i malo pogledajte kacige onim tipovima odma na početku 3dmarko 05 prvog gametesta... tu se meni pojavljuji par artefakt... ali u igrama ih nema... pa nije bed... ako vam se pojavljuju samo negdje uižvajte i dalje... vidiš mogo sam ugrabit LE, dobra grafa stvarno kad se da tako otključat... ali draža mi je ova 6800nu.. samo javite clockove ;-) |
Kod mene nema artefakata nigdje
Probaj zakljucat pixel unit nazad pa onda vidi |
Evo sta moze LE
|
Citiraj:
pa onda ih neće bit Do`h! probo sam već... znam kako izgledaju cjevovodni asrtefakti...:beer: i nemogu otvorit ovu tvoju sliku... |
Citiraj:
|
Ne zakljucaj na 16,5 pa probaj
@Fleks Kaj ne radi |
ma evo nakon pola sata mi otvorilo...
fin score i to sve, ali..... daj ti meni tu pozadinu!!! Di si našo tako finu pozadinu sa Albom... seriously daj link :beer: :D EDIT: na kojim clockovima si držao proc i grafu za taj score... i koja je defaultna voltaža jezgre na tim LE-icama... meni je 1.2V, a u NiBiTor u nemogu namjestit na 1.3V( samo 1.4V)... a toliko bi mi baš trebalo... :-( ... probat ću i sa 1.4V jednom... |
Citiraj:
al evo |
e fino si ju složio..
možda još par rubova photoshopnem jer sam perfekcionist.. ali fina pozadina, svaka čast..:beer: evo napravio sam i ja jednu sa njom u prvom planu... davno.. ako koga zanima.. ;-) http://img300.imageshack.us/img300/8...a6final3wx.jpg ali ovo je debelo OT.. pa pogledaj EDIT mog prošlog posta ;-) |
Proc je na 3,35
grafa na 395/945 voltaza je 1,2 OT Kad sam slago sliku ti rubovi su mi tolko digli zivac da sam ostavio kak je |
|
Citiraj:
jer to su bolsni clockovi meme.. čime to hladiš?? |
Citiraj:
A fleks ti svoju vozi na 941 i radi normale |
moja piči na 941 sa pasivcima od vv700 bez beda :)
|
Radi i moja beba...
joj, samo da mi je pomaknut taj faking treshold :fuming: :fuming: Nema artefakata, samo ga uspori za 50 %... facking treshold Voltaža 1,4 V. EEEE, da mi je 16 pajpi :D Btw, ne obraćajte pozornost na desktop ikone, priličan je nered... Svega isvačega kud ne pripada.. beba tuče :D |
465 mhz ?!?!? :eek: :eek: :eek:
|
E Zed dali ti na grafi imaš stock cooler ili neki drugi
|
Citiraj:
@Sam Probaj memu jos potkurit u powerstripu |
Nisam još išel OC svoju leicu, javim kad bum...vidim da ide to, a? Zanima me jel valja stavljat pasivce na memoriju s onom ljepljivom pastom, jer kad sam to skinul s nortbridgea i del pravu pastu pala mi je temperatura istog za par stupnjeva!:smoke: Kaj je najbolje zmislit za hladiti memoriju na grafičkoj?
|
Citiraj:
Radi na 915-920... Koji retardizam.Ti facking NV driveri... Vozim ju na 450 mhz i radi i onda faking brejk 3 sekunde i prebaci ju na stock, 300 mhz :fuming: :fuming: :fuming: Probat ću s nekom omegom. Koje vi drivere koristite? 77.77? Ja imam 71,89 :smoke: |
Citiraj:
Ja sam probavo sa 78.10 betom i jos su bolji al 2d prikaz je za qurac |
Jedno malo OT pitanje za one koji su naručili tu asusicu iz linksa: Jeste naručili preko web-a il telefonski il kak? I kak ste dugo čekali?
Ja sam naručio jučer i odem danas oko 15h pogledat stanje narudžbe na linksovim stranicama kad tam još uvijek stoji "neisporučeno"! :confused: |
Ja platio preko weba karticom i kartica je stigla slijedeće jutro
|
Evo pred pola sata sam dobio mail da je narudžba poslana... :clap:
Živjeli :beer: |
|
Ajd da pitam još jednu stvar:
Trenutno imam A64 3200+ Winchester, 2×512 DDR400, 2×HDD IDE, DVD-RW, DVD-ROM, Audigy zvučnu, WLAN karticu i R9600XT. I sve je radilo do sad OK sa 300W Chieftec-om. Zanima me, s obzirom na to da gf6800 grafe troše dosta snage, hoće li to napajane biti dovoljno i sad kad upiknem 6800le ili da tražim novo? :confused: |
12 pajpi:confused:
fino fino:clap: :smoke: evo moga sa 16 pajpi... na samo 10mhz većem clocku jezgre i memorije od uobičajenog( inače je 385/885)... http://img7.imageshack.us/img7/9259/shot0ew.jpg za 2 slabije od tvoga sa 12 pajpi :D ... i to je sa jezgrom na 1.2V .. planiram flashat na 1.4V .. tebi nije bilo problema sa dizanjem voltaže... jer neke 6800GT ne rade kako treba sa tom voltažom...:confused: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |