![]() |
Citiraj:
|
a kud sam glup tu sam imo najgore ocjene iz daktilografije NF7-s
:beer: |
no problemo svima se to dogodilo (skoro:D ):beer:
|
215 sa 1T
240 sa 2T nb@1.6v primjetio sam da napon za nb nema bas neke prevelike veze zato sto i na 240 radi na default naponu a preko 240 nece ni na 1.75v (to mi je max):confused: :confused: :confused: |
1 privitaka
Kod mene 244 FSB NB 1.6V.
|
Citiraj:
a to da je mislio na nf7-s je dobra pretpostavka! |
Soltekica iz siga ide za sada stabilno (prime test) na 225 sa 1.7V sto je rezultat pasivca na nb-u i nicega na sb-u...
Kad bih imao neku bolju memu probao bi ja i vise...cist da znam max ploce |
E.T mislim da AN7-s ipak ne postoji:)
|
Citiraj:
|
kaj svi imate zeceke:)
ps evo da i podkrijepim svoju tvrdnju o 230...sad cu ja skoro stavit na 240;):beer: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=33191 |
Citiraj:
|
|
kakav ti je to šugavi ram (ddr333) a radi na 480!!! smeće...:D
ah taj utt... :fuming: |
hehe da da to ej taj...niasm kriv sto ej masni bio tak velikodusan ili?:D
|
daj mi sam reci koliko si mu volta dao?
|
Max FSB na mojo NF7-S2 je 200 MHz....jednostavno se bojim dalje ići jer nemogu smanjit množitelja....a sad ljepo piči na 2.5 GHz i neću da eksperimentiram :D
Malo OT: ajmo mi jedan topic za zeku otvorit.....jer vidim da je na rubu osvajanja svijeta, još par usera ga mora stavit :D |
1 privitaka
Citiraj:
|
Na Solteku SL75FRN2-L sam imo max 250MHz FSB na 1,7v
a full stabilno na 242MHz FSB na 1,7v evo nadam se da ti nešt pomaže :D P.S. mislim da je Bude išo sa AN7 na 250MHz |
Na mojoj ploči FSB ide do 155Mhz:D
|
265 na 1.7V :smoke:
Nisam probao vise jel nemam prikladnu memu za to al mislim da bi tu negdje mogo bit i kraj, pretpostavljam do 270 da bi jos i mogla nagurat al sve poslje je labavo... |
Citiraj:
|
Evo ja sam danas nagural 222x10 moze vise ziher ali me koci i napajanje a i cooler, s S&M-om sam na 65C:(
|
Citiraj:
super reza ali i cifra ploče je super :D |
Citiraj:
Je al to sam i htjeo, Socket A mi prirasto srcu pa sam se zato i odlucio za tu plocu, u kombinaciji sa BH-5 i mobilcem ta ploca cuda radi ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo mali update dakle "cijedim" 233x9.5, CPU@1,625,Nothbridge@1.7,RAM@2.8(2,5_3_3_11):smoke:
Everest2.2: R=~3500; W=~1400; L=~79.5 Ja zadovoljan:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Eeeeeeeeee, ali u sigu ne pise: Eurocase350W(Cesko napajanje;)) i WihsperRock4 koji je vidio i boljih dana; dakle ukupni budjet za hladjenje i napajanje nije prelazio 200Kn(da los sam i to na granici idiotizma, ali planiram to uskoro popravit) a ipak sam S&M stabilan, kad sjedne "stuja" i hladjenje ici ce to gore... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |