![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene i dalje zanima koji je to Core i7 2400? :)
|
Jedan od najiskrenijih osvrta na nove procesore, arhitekturu i općenito trenutno stanje AMD-a na tržištu.
|
Ovo je malo zabrinjavajuće, bar meni:)
http://media.bestofmicro.com/Y/0/357...rgy%20used.png Wolw mislio sam na i7 2600 |
klasično amdjevo klaunstvo... platiš cpu 200kn manje i godišnje natučeš 500kn struje više ili još bolje kupiš 3rd party kuler od 1500g za 400kn i dva super-duper venta za još 200kn.
|
Ne, bez ventova imaš radijator za grijanje:D
Jebate pa dalo bi se složit vodeno da se ukopča na sobni radijator :D |
Ne kužim kak je ovaj procesor dobil 89% u recenziji. Core i7-3770K je prije pol godine dobil 88%, s tim da je Intel, ako ništ drugo uvel novi proizvodni proces i Tri-Gate tehnologiju.
AMD s ovom serijom procesora nije pokazal nikakvu dozu inovativnosti. Varijacija na Bulldozer temu uz par sitnih preinaka da se ostavi dojam - ovo je naš "novi" procesor. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Na čemu si ti?:D Nisam rekao da je puno brži nego solidno.
http://www.hardware.fr/articles/880-...ray-v-ray.html |
Citiraj:
Pa tebe sam citirao. Nigdje nisam koristio izraz ''puno brži'' pročitaj moj post još koji puta :) A i ne znam kaj tebi znači solidno brži. Naveo si Cinebench koji u Krešinom testu daje praktički iste rezultate na oba procesora dok su na defaultu. |
Praktički isto nije isto.
Brži 35,50s je praktički isto tebi :nono: RB i Ferrari praktički su isto brzi:roller: |
Citiraj:
Citiraj:
http://s7.postimage.org/r9651ldl7/Capture.png |
U pravu si 6=6:hitthewal:
Isto tako 5% brže renda je praktički isto, pa skoro i identično isto. |
|
Citiraj:
Ići će recenzija i5-3470 pa ću staviti usporedbu. |
Kreso dali se po tebi isplati uzet i5 3570k ili fx 8350?
ili bis pak fx usporedio sa i7... i dali se po tebi isplati sa i7 prec na fx posto je ipak jeftiniji... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
neki ga uspoređuju cak sa i7 ali mislim da je on cak i od i5 3570k slabiji... zato pitam a ne koji je jeftiniji nego s kojim intel procesorom je fx 8350 u rangu po jacini |
Pa pročitaj recenziju i zaključi sam. Sve ti je lijepo ilustrirano grafovima. :)
|
Citiraj:
Po onome što vidim na netu (Anand ima odličan članak), 8350 i 3570k su tu negdje (ovisi o tipu testa), uz to da Intel troši i do 90W manje u loadu. |
Ok thx...zanimalo me iskustvo iz prve ruke jer nevjerujem bas svim testovima po netu...
a i ovisi kolika ce cijena bit kod nas... mada ja nenamjeravam fx uzet pored svog i7... |
ako misliš da je apgrejd sa i7 amd onda bi trebao buniku baciti u smeće :D
|
Citiraj:
Po ljeti i nema smisla, ali za po zimi dok pada snijeg dobro dođe dodatno grijanje u stanu. :D |
Ja sam sa 2500K na 8120 prešao pa možda sad sa 2600k na 8350 :)
|
Znači zvone treba ti dodatna grijalica posto uvjek na zimu prođes sa intela na amd :D
|
Grijalica je svaki CPU na Stock cooleru .. samo me ovdje zeza šta mi je Giga ploča i nebi ju htio prodat i to me koči da promijenim cpu
|
e tu si u krivu... :D
kakav god da je cooler, cpu otpusta istu kolicinu topline, bio na njemu stock ili neki h2o cooling naucil to sa p4 preskotom, bilo stock ili sonic tower, soba bila vruca za poludit :D |
Djelomično si u pravu .. zato jer ako imam bolji cooler onda ću više klokat pa će se više grijat
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43. |