![]() |
Prikazana ti je realna brzina memorije. kako ti imaš DDR, koji radi "duplo" brže, onda to množiš sa 2. znači stock je 340(338)*2 = 680Mhz.
Ja svoju mogu gurat do 415/385(770). |
Jedan mali OT.
Jel se isplati uzet 9600pro u zamjenu za 9100 uz nadoplatu 200kn. |
Ja bih na tvom mjestu uzeo:)
Garfield: Da, ram ti radi na 702MHz, DDR množi sa 2 :) I, dobra grafa, a? :) |
Ma sve moje odusevljenje kad sam ju kupio je otislo nekud kad sam probao igrat Counterstrike, igru staru 5 godina u kojoj jedva imam 80FPS .... onda sma pokrenuo HL2 gdje imam od 40-60FPS na Medium detaljima, pa popizdit cu, dam 1000kn za graficku i onda ne radi kak spada
Nekako mi je comp spor sad kad imam ovu graficku, kao da mi fali RAM-a ili necega, ovo nije samo u igrama nego i u Windowsima, sve je nekako usporeno ... ima tko kakve ideje sta bi moglo biti?! Nisam prije instalacije nove graficke obrisao drivere od stare, dali je to problem?! |
Hmm..jedva 80ak fps-a kažeš? Za HČ2 mi je malo čudno, jer je upravo HL2 specojalnost za 9800Pro... Stvar je u nečemu drugom, detaljno sve pobrisati..koje drivere imaš? Inače, ja volim prilikom ugrađivanja nove komponente reinstall windowsa napravit..da sve krene u petoj:)
|
Ma sve mi se cini da cu ja to sadi napraviti :). Imam najnovije drivere sa ATI-eve stranice ako to sta znaci.
|
Počisit stare drivere sa driver cleanerom. Skini omega drivere jer u njima imaš malo bolje riješen OGL što će ti biti jako korisno ako igraš CS.
|
@ komek
isplati se jer ta grafa koju ćeš uzet je jako dobra u OC-u... vjeruj mi znam...:D :D :D ide još više od ovog u sigu...:clap: |
A dobro ako ti tako kažeš :D :D :D :D
|
Mozes mi dati svoj 3D Mark 2001 i 3D Mark 2005 score?!
|
Grafika je dobra,ali je cijena malo previsoka. Imas ih vec po 400 kn rabljenih.
|
Imam ti ja kontakt od jednog covjeka od kojeg sam ja trebao uzeti 9600PRO staru par tjedana, cijena je bila 500kn ... ako hoces javi se na PM :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:58. |