![]() |
|
bolje neka debela mrcina kaže kad će nastavak Half Life priče, a ne da pozira za jastuke, majke mu ga spalim :D
|
|
Sve mi je na sourceu na instalaciji XP-a pa za svaki slučaj skidam friški Source SDK Base 2007 na 7-64 da nebi bilo nismo znali:)
|
Ja još uvijek na disku držim cijeli Half Life serial, pa povremeno kad se sjetim zaigram pol sata onako iz gušta... jedva čekam.
|
Jel uspio ko skinut, tj. počeo skidat? Sajt se malo malo ruši, a na Steamu nema ništa :(
|
Ako ko nabavi dodatne download linkove/torrente od nekud, a da nije s njihove stranice neka tu posta, jer ovo bude down bilo cijelu godinu :D
|
Citiraj:
|
imate na guru3d bm temi linkove na torrente. dodaju stalno.
na mobu sam pa nemogu stavlhat sad. poz |
Svigdje gde citam sami losi linkovi sa trojancima. Za steam jos nije pusteno kaj je bzv buduci je valve-ov proizvod. Ja bum pricekal, a ovi linkovi s stranice njihove sve mrtvo :(
|
Malo su nas navukli. :D ako ovo bude bilo dostupno do nedjelje, bit će jako jako dobro :D
|
Stavio sam skidat SDK Base 2007 i automatski mi je počelo i 2006 verziju uz to skidat. Jel to normalno ili bi trebalo ić samo 2007 ?
|
Citiraj:
|
SKinulo mi je oboje i kolko vidim 07 nemože bez 06 tak da ostavljam, sad jedino još treba samu igru skinut :D
|
|
da, sad i mene pili sa 2006 :D jebote 4 GB to dvoje ima, malo too much :D
Citiraj:
|
Eto, eto, ko kaze da torrent nije uredu :D:D:D
|
Ja nemam facebook account, ali koliko vidim, netko je dao link od servera, pa možda ide kaj brže :D neka neko ko ima fejs posta ovdje link ;)
|
Citiraj:
:chears: |
Sto osim navedenog torrenta treba skinuti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sa steama
|
Citiraj:
Code:
Open the Steam window. |
Citiraj:
steam sam juče instaliro pa se nesnalazim :chears: |
kakva im je ono cudna certifikacija kod reganja na forum :stoopid:? neka catcha il kak se vec pise, koja kolko sam skuzio trazi odgovor, a ne da se prepise ono sto pise :stoopid:.
i kaj ti ju baci na steam ili ne? Ak je ko instaliral
|
|
pojavilo se na usenetu. al kazu da ne radi skinuto sa astre i gige.
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:47. |