![]() |
i jel bilo sta?
jel bolje od severine :D ? |
Zeferina iber alllez:beer:
Od nje ne može nitko i ništa bolje (poakazalo se: praksom do savršenstva):D BAR - iako je bilo malo hopa-cupa u jednom WC-u, nije ništa vrijedno spomena (veće gluposti i jače scene možeš svake subote vidjeti u gradu) jednoj od tih glupačica došao frajer i malo je provozao na zahodskoj školjci a kamera je snimila zvukove iza zatvorenih vrata i mali odsjaj od pločica kad su vrata bila odškrinuta... : bonker2 : suicide |
ne da mi se sad citati ovaj topic od prve stranice tako da cu mozda totalno fulati no svejedno...
dakle ovako...meni su sve te idijotarije od reality tvea GROZNE i ja stvarno ne kuzim kako ljudi to mogu gledati... sve mi je to malo degutantno...svi ti izbori za tv voditelje, mlade pjevacke zvijezde, kuhare, glumce i ne znam sto sve ne... a sad na sve to jos i ove gluposti od big brothera i tog bara...ziva koma.... zar smo stvarno postali takvi voajeri?:confused: ... i sad me totoalno fascinira to sto se svi iscudjavaju kad neka cura pokaze sise na tveu...mislim helouuu...zar nikad niste visdjeli zenske sise??? jednom rijecju...:BLJUV: |
Iskreno rečeno toliko su mi glupavi i degutantni da to zbilja nemrem gledat. A nisam ni staromodan ni previše moralan ni slabog želuca.
Pa jel to ima u opće kakvu gledanost? |
Citiraj:
|
vis ga na......
kak je zagorel, zglajsani Prigorec.....
neda zena dok se ne skines sa WoW-a, a? uuu a da vidis koju sisu ima Sarulja od moje susede Bare....:rolleyes: :rolleyes: 11 litri, cista Simentalka.....:rolleyes: :D :beer: |
Najjače je što su WC-školjku sjebali i ostavili kondom na školjci.:smoke:
Ne znaju ni kak se to radi... |
meni je ono licilo na glumu....
ipak zenskici prijeti ispadanje a da se za nju ni nezna.... |
Bilo je i u novinama da "navodno" placaju ljudima da samo dodju vidjeti i budu tam jer je jako slabo zanimanje za tzv show.:smoke:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |