PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Koji informaticki casopis kupujete? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=23658)

illusion 08.08.2005. 01:25

Citiraj:

Originally posted by Toncek
Moras skinuti onaj najlon zar ne? :D
ma i to mama napravi :D

je da sve mozes prije naci na netu ali ipak kad kupis i kasnije mozes naci ako ti nesto treba. a i zanimljivo je citat brojeve stare 3-4 godine - dobro se nasmijes "starim" tehnologijama :D

MarKill 08.08.2005. 01:47

Citiraj:

Originally posted by illusion
ma i to mama napravi :D

je da sve mozes prije naci na netu ali ipak kad kupis i kasnije mozes naci ako ti nesto treba. a i zanimljivo je citat brojeve stare 3-4 godine - dobro se nasmijes "starim" tehnologijama :D

ma je, dobro je to:D
inače imam ih pun kup doma:p :D

Renesis 08.08.2005. 11:31

Sad baš gledam "Snažna računala, 500+ Mhz" PC Chip 12/99 :D

Lt. Cmdr. Data 08.08.2005. 14:26

Sjecam se tog broja! A onaj od 7/99 sa AMDom na gigi i Nives Celzijus na naslovnici. LOL

Renesis 09.08.2005. 00:05

Imam i taj. dosta vremena sam kupovao sad unutar godine više ne kupujem...

prešo na klik. barem se čovjek nasmije :D

Skippa-150 09.08.2005. 00:50

nisam nikad ništa kupovo...samo NOVI LIST=) imam net već 7 godina pa sam se nasurfo:D :clap:

E.T. 09.08.2005. 01:54

Kupujem BUG i Hacker od prvih brojeva (ne bas od prvog ali, nazalost, stari brojevi su "nestali" u jednom pospremanju polica:D, pa se nesjecam tocno od kojeg broja) i dnevne novine. Nema nista bolje od jutarnje kave uz miris svjeze otisnute tinte na novinskom papiru ili u novom casopisu tek izaslom iz tiska...Sadrzaj je manje bitan... :D
Pogledajte samo recenzije hardwarea u Hackeru- neke su za plakat, on se kupuje da me podsjeti na igre koje sam taj mjesec igrao a BUG ko BUG uvijek se nade neko zanimljivo stivo,nesto da se podsjetis sta si procitao na netu ali i nesto novo (nemamo svi ADSL). :D :beer:

speedy-3 09.08.2005. 04:26

BUG i VIDI

je da sve to ima na net-u,,,,, ali ima nekih stvari iz tih caspopisa koje zelim u kolekciji a o programima s BUG DVD-a da nepricam..... lakse to uzet s DVD-a nego skidat s net-a jeftinije je :)

a njihove testove nis i negledam nisu vjerodostojni :)

i najjace je kad BUG VIDI i PC-chip testiraju jedan te isti proc i daju tri potpuno razlicita rezultata :) pa sad si ti misli koji je tocan :):) hehe

MIK 09.08.2005. 11:03

Jel kupuje netko stare brojeve BUG, PCchip, Vidi.
Prodajem na kile:D

Sam Fischer 09.08.2005. 13:50

Hacker i Bug.

Hacker zbog prejebenih recenzija, crkneš od smijeha...Ali i iz navike...

Ah, što reći o Bugu...:beer:

SniperWolf 09.08.2005. 14:42

Nedostaje Hacker. Njega redovito kupujem jer sam gamer;) jedino me je iritiro onaj Score za konzolaše i to kaj nisu imali DVD...ali sad ga imaju pa tko još ima 56k to mu je glavni izvor trailera za igre i demoa:D :D :D jedino imaju dosta grešaka npr. u optimalna konfiguracija piše ''Radeon 6800 pro'' što me nekad stvarno nervira. Pa čak bi i moj djed koji je prije par minuta iskopao 3 kile krumpira bolje napisao.:beer: : lol2 : : lol2 :

Sam Fischer 09.08.2005. 14:51

Citiraj:

piše ''Radeon 6800 pro''
Za to sam Damira (urednika) zajebavao prek ICQ-a.
Glupo, ajde da ima se dogodi u jednom broju, al 5 puta zaredom i da ne isprave, Bravo!!:smoke:

SniperWolf 09.08.2005. 15:00

Citiraj:

Originally posted by Sam Fischer
Za to sam Damira (urednika) zajebavao prek ICQ-a.
Glupo, ajde da ima se dogodi u jednom broju, al 5 puta zaredom i da ne isprave, Bravo!!:smoke:

neznam kako oni lektoriraju te tekstove....:D kao što rekoh:
Citiraj:

Pa čak bi i moj djed koji je prije par minuta iskopao 3 kile krumpira bolje napisao
inače Hacker mi je naj za igre, a onda ide BUG za hardware i software...itd. PCchip za digitalce i neke trikove npr. u photoshopu itd...

Komek 09.08.2005. 17:00

Povremeno (otprilike svaki drugi mjesec)kupujem Haker ima dobre recezije. Prije sam kupovao Pc chip i Pc Play.

Fleks 11.08.2005. 02:58

Citiraj:

Originally posted by MIK
Jel kupuje netko stare brojeve BUG, PCchip, Vidi.
Prodajem na kile:D

Dam ti 100kn za 2002 godinu Buga.

csx 12.08.2005. 22:17

treba za kolekciju ili ...?

speedy-3 13.08.2005. 23:59

Citiraj:

Originally posted by SniperWolf
neznam kako oni lektoriraju te tekstove....:D kao što rekoh:
inače Hacker mi je naj za igre, a onda ide BUG za hardware i software...itd. PCchip za digitalce i neke trikove npr. u photoshopu itd...

sto se tice malih savjeta trikova u photoshopu, php-u, archicad-u , flashu dreamwaveru VIDI rula :)

Dawar 14.08.2005. 09:18

Ma meni je najbolje ono na hrtovom teletextu o računalima i naravno naš dragi pcekspert nema boljeg.

csx 14.08.2005. 11:03

Pa ljudi mogao bi i PC Ekspert imati svoj časopis.
Neka stave na nekih 20 str. najzanimljivija pitanja s ovog foruma, a ostalo lako mogu popuniti sa svojim člancima, novostima i reklamama.

masni 14.08.2005. 11:31

ja kupujem bug za 15kn...:D

da nema za 15kn, ne bi ga kupovao...:smoke:

csx 14.08.2005. 11:34

Citiraj:

Originally posted by masni
ja kupujem bug za 15kn...:D

da nema za 15kn, ne bi ga kupovao...:smoke:

jel se mogu pretplatiti kod tebe na godinu dana?:D

masni 14.08.2005. 11:52

Citiraj:

Originally posted by csx_pc_info
jel se mogu pretplatiti kod tebe na godinu dana?:D
a sta da ti kazem kad nisi iz zagreba...;)

inace, ja bug kupujem sa 1 mjesecom zakašnjenja na štandu na glavnom kolodvoru i zato je cijena 15kn...a sad da bug bas moram imati odmah cim izađe, to mi nije napeto...;)

Pantera-N 15.08.2005. 15:36

ja uzimam Bug redovito več 4 godine! Ali moram priznati da je bug prije nekih 2 godine bio odličan, a sad polagano prelazi u pušionu! Software na cd/dvd-u nije zanimljiv, večinu prostora potrate na funny filmiče i igre, dok se tu i tamo zna zaloviti dobar program! inače po kvaliteti recenzija,opširnosti i same estetike su mi definitivno bolji od Vidia ili PC Chipa! Dok sam bio zaluđeni gamer, kupovao sam Hacker i PC Play, sad ga jedino kupim kada nemam ništa za čitati (a to je rijetko).

celduce 20.08.2005. 17:31

Mislim da sve sto ima u racunalnim casopisima ima i na netu tako da neuzimam niti jedan.Net i PC Ekspert su sasvim dovoljni a jedini casopis koji kupujem je National Geographic jer je stvarno kvalitetan i dobijes hrpu informacija za 29kn.

mann 21.08.2005. 11:33

BUG je nekada bio stvarno dobar IT casopis. No kako su mase pocele shvacati sto je racunalo tako je on poceo pisati o tome sto je web mail i kako uci u bios. Sada kada ima ENTER i Mrezu i sva ta sranja mogao bi vratiti stari bug. Dakle BUG za recimo to srednje i napredne korisnike a enter za ove kako podesiti pop account.

A i mogao bi se rijesiti bahatih novinara koji misle da su neko i nesto jer su NOVINARI u IT casopisu. Tukci. Nekad mi je stvarno bio dobar casopis ali sada ga nemogu smisliti. Kupim mrezu tu i tamo. Ma daj katastrofa. Interview -i na pol casopisa. Like I care.

Do tada imam Pc world i PC magazine i ostatak neta.

Dawar 21.08.2005. 11:40

Citiraj:

Originally posted by hYcOde
BUG je nekada bio stvarno dobar IT casopis. No kako su mase pocele shvacati sto je racunalo tako je on poceo pisati o tome sto je web mail i kako uci u bios. Sada kada ima ENTER i Mrezu i sva ta sranja mogao bi vratiti stari bug. Dakle BUG za recimo to srednje i napredne korisnike a enter za ove kako podesiti pop account.

A i mogao bi se rijesiti bahatih novinara koji misle da su neko i nesto jer su NOVINARI u IT casopisu. Tukci. Nekad mi je stvarno bio dobar casopis ali sada ga nemogu smisliti. Kupim mrezu tu i tamo. Ma daj katastrofa. Interview -i na pol casopisa. Like I care.

Do tada imam Pc world i PC magazine i ostatak neta.

Tako je mreža je najdosadnij časopis na svijetu rađe bi kupio onaj časopis o maslinarstvu neg to.

Zond 21.08.2005. 11:55

Sto se tice Buga 99,00 to je bio san od casopisa. Stara postava, pogotvo Mladen Bobinac! Sad su se utopili u samodopadnosti, mladi nadobudni autori (ne svi :D ), "mi smo najbolji" stav.

Kaj se tice Mreze, pa nije Mreza za svakoga... jebiga nema Dziforce 34 test i FarCry 39 recenzija na 33 strane :rolleyes:

Nebelwerfer 22.08.2005. 00:23

VIDI redovito kupujem već 2,3,4 godine, neznam ni sam :D

Ribic 22.08.2005. 19:10

Čitam Bug i Mrežu, ali ih ne kupujem... radim u njima.

Zond 22.08.2005. 19:38

Hihi s kim imamo cast? :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:37.