![]() |
aj, izvijesti nas sta je bilo
takodjer tits or gtfo vlasnice |
naravno da moras slikati kao dokaz :D
|
Citiraj:
Ma nisi, osim kaj se to zove utaja i dobivaš kaznenu prijavu :D Dalje je na županijskom DORH-u hoće li te gonit ili će podatke prosljedit oštećenoj stranki koja ima mogućnost podizanja privatne tužbe protiv tebe. Sretnom "nalazniku" savjet da još ne ubacuje SIM karticu unutra prije nego kaj proba kontaktirat vlasnika. Naravno ovo sve ovisi o tome da li je vlasnik prijavio gubitak, odnosno najčešće krađu. Edit: očito je nađena vlasnica :) |
Pošto sam u Splitu, ako treba "provjeriti" vlasnicu prije nudim se sve u humanitarnom tonu :D
|
evo, vratio sam mobitel. neka starija zena sa muzem i dvoje djece. dosli AUDI-em Q7. dobio 50€.
jbg, ocekivao sam 100€ :) |
Citiraj:
Bolje i to nek kaznena prijava i dosje :) |
svaka čast...
|
Ja ti skidam kapu, ti si ljudina. I onda kad mi pocnu srati kako nema dobrih ljudi, a tu ih je pun forum. Neki jesu malo tulavi, ali velika vecina je dobra i postena!
:chears: |
Svaka cast, Cesi ce si sigurno zapamtiti ovu situaciju i vjerujem da ce i iduce godine ljetovati kod nas :)
|
Svaka čast. Kako bi rekli, Like! :)
|
stara kuja dala 50 Eura a tanka q7 za 200 eura
|
Da 50E je nista jelda...
|
50€ je 50€. Napravio je pošteno djelo, dobio nagradu.
Cijeli ovaj thread je jako dobar psihološki opis karaktera ljudi, od bačene kartice, do dileme vratiti ili ne i preporuka za zadržati, ponuda za otkup, povratka i očekivanja nagrade pa (ne)zadovoljstva nagradom. |
Uglavnom,dobar osjecaj!
|
Ipak na kraju ovako kad citam, steta sto nije bila neka mladja plavusa :D
Btw bravo postenjacino.:goood: |
Ajde neka, valjda će se i tebi tako "vratiti" ako slučajno ikad išta izgubiš. Svaka čast.
|
svaka cast... to se zove volja...
|
Svaka čast , Karma is a bijač :) hehe
|
Citiraj:
tank tog slona je pola ili bar trecina vrijednosti tog mobitela a sad ajde realno, i objektivno, neka si vratio.Postoji prilicno velika mogucnost da bi cesi prijavili gubitak moba - em zbog same vrijednost (skoro najskuplji mobitel na trzistu), em zbog mogucih vrlo bitnih podataka koji su ostali na mobitelu. A onda bi nagrabusio, tj. po mojim saznanjima , nebi te nitko kazneno gonio to je glupost, pospotali te bi i naravno uzeli mob.. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |