![]() |
koje brutalno razvaljivanje nad danskom nejači :D
Mislim da nisam nikad gledo ovakva razvaljivanja naših, totalna dominacija :-) |
Goluza: "Melji do kraja" :D
Barem sam ja tako razumio. Susec kaze: "Mirno do kraja" :p 26-15 trenutno. Protiv evropskog prvaka. |
Trenutno izgledamo ko da bi i odma iza ovog mogli i kosarku igrat i pomest polovicu kosarkaskih momcadi na OI :D :zdero:
|
Kod mene je Ćosić, to je Sušec na Tv-Deželi? :p
Btw, neznam koliki je strucnjak, ali Goluza je nenormalno napaljen. Strasan motivator, ko da svaku tekmu igramo sa Srbima :D |
Cosic da, ne Susec. Uvijek ih mjenjam. :D
|
e kako smo ih "ubili"
|
68m i više bacila perković...
hebala im je sve, no još nije gotovo. |
ide sandra po zlatnu!!
bit ce berba zlatnih, rukomet,vaterpolo,sandra, bar jedna od seka zaninovic uf uf :) |
Ova igra je na razini one iz Atene. S tim da je ekipa iz Atene bila za nijansu raznovrsnija i kreativnija u napadu (Balić dosegao vrhunac koji je držao godinama nakon toga) ali i nešto slabija u obrani.
Odlično Sandra, ajmo po to zlato. |
69.11:)
|
Ova neda nikome blizu. :D
|
Citiraj:
|
ma naša nova heroina!
|
Mislim da je kineskinja jedina konkurencija, iako, može Sandra i preko 70.
|
ZLATO!!!
konačno smo bolji od slovenaca. |
I zlatna je, zlatna je!!!
Bravo Sandra, ovo bi mogao biti početak razdoblja dominacije kao kod Blanke. |
Svaka čast:chears:
|
svaka čast!!!
|
Kad je himna,u 22:40?
|
Bravo Sandra...bome dobro zafitilji tak disk :D
|
Mali OT (i argument više za sektu B.A.B.E. - morah se malo našalit, NHF :D):
Zanimljivo kako su u nas "bolje polovice" u zadnjih 10ak godina u pojedinačnim sportovima poprilično dominantne (ako ćemo gledat zlata i osvojena prvenstva) u usporedbi s lošijim polovicama :p. Janica, Blanka i Sandra imaju ukupno 5 zlatnih olimpijskih medalja, 9 osvojenih svjetskih prvenstava, 3 europska prvenstva, 3 velika globusa i 7 malih globusa. To bi bilo nekih 27 trofeja. khm...jel s druge strane samo Ivica il sam nekog previdio? :D |
Bravo Sandra, happy sam zbog nje ali i zbog Ivančića. :)
|
Ajmo po još 2 medalje pa da ovo budu najuspješnije igre dosad.
|
U-fuckin-sain Bolt.
Ono jučer je bio šlag, ja nemogu vjerovat da čovjek može imat tako loš start i takvu brzinu nakon toga :care: Čudo od čovjeka... |
Potopili Kazahstan 12:4 :D
|
Bravo za Sandru! :)
A sto se tice vaterpolista, vidit cemo ih iducu utakmicu protiv nadam se mađara ili sad-a :) Samo da se ne ponovi Peking. Dosad su, uz Spanjolsku (koju smo dobili neregularno :D) sve ovo bili laksi ili malo tezi treninzi. Dosad pokazanom igrom nisam odusevljen, mada rezultati drugacije govore :) |
Citiraj:
|
Ma ne da se cini, nego stvarno uspori, i ono kad je trcao 9.58 je pred kraj usporio :D E sad ne znam jeli mu to refleksna reakcija, da automatski usporova kad vidi da je prvi.
Steta sto nema jos bolje konkurencije, onda nebi usporavao :D Btw, odose komsije kuci u rukometu :D |
Da, odoše komšije. Mislim da je njihov plasman realni odraz mogućnosti i kvalitete te ekipe. U siječnju su odigrali iznad mogućnosti + domaći teren.
|
Bravo Sandra, bravo veslači :). Danas jedrenje, smiješi se medalja isto.
Jučer bravo za Usaina, i bravo za Milu za onu odjevnu kombinaciju :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:17. |