![]() |
ok mal sam preuvelico :D
al uglavnom, kolko sam procito na beyond3du, nema teorije napojit 32 pipea na 110nm... sad kolko je to istina neznam... :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
ipak je to nvidia:D sve je moguće |
evo kad se ne postuje bas skroz NDA... onda ako imas srece, saznas ovakve stvari.
Izgleda da je detektiv Kolumbo opet u pravu :D ;) |
detektiv kolumbo je uvijek u pravu :D
|
"YOU DON'T USE DIAL UP!"
|
A da se neće možda ujedinit nVidia, AMD i Gigabyte pa ce napravti maticnu sa 3 graficke po 3 gpu-a po 3 ventilatora na svakom :D .
|
Japanci kolo vode...
Evo vam idealna prilika za naucit japanski :D
nVidia 7800GT review Po onom sto sam za sad nacuo, radi se o trojci 7600GT/7800GT i neka Quadro grafa, nesto sa 7200 chipom valjda.. ali ovo su vrlo neprovjerene informacije :D Anyway... Zanimljivo je da GT radi na 450MHz, a Ultra na 430... a vidit cemo tocnije za nekoliko sati :) I jos nesto... opet pretjeruju s cijenom... preporucena cijena 450$ za 7800GT? Mogli su bar stavit standardnu 399$. Ali OK, vjerojatno ce cijena past kroz tjedan-dva na "normalu"...... ko i uvijek. A onda se nadam da ce past i cijena starijih grafa..tipa 6600GT za 1000kn..ili manje :D ;) Anyway.. let the games begin :) |
ja sam očekivo nešto ... a ne ovo ... bah ... prrrrrr ....
http://www.nvidia.com/object/powerof3.html a pogotovo ne ovo http://surveys.nvidia.com/pow3/profiles.jsp |
Citiraj:
Citiraj:
Rated R for sexual content...:D |
Citiraj:
Idioti... tresla se brda, rodio se..ma sto rodio, rodila se buha :rambo: :grrr: :rolleyes: Kreteni... kad vec ne mogu kupit nesto od toga, bar ocu gledat review-ove na netu... da znam sta cu kupit za 5 godina :D Ubili su mi jedinu radost :D I ocito site-ovi bas i nisu nesto posebno bili zagrijani za 7800GT jer bas i nema previse review-ova po netu..a zasto i bi, lansirali su Ferrari s drugacijim felgama i papucicom gasa :D... nothing spectacular about that.... Anyway, bezveze |
7800GT radi na 400/1000 i ima preporucenu cijenu od $449 (na Guru3D pise $499,a ima ih kupiti po $419 :confused: ) .
Evo malo reviewa HardOCP VR-Zone Guru3D TechReport |
Ima i tu -
HEXUS |
dobra je dobra
|
A cujte... malo trosi, poprilicno je brza i ima razumnu cijenu. Daleko bolji bang for the buck u odnosu na 7800GTX.
Ja jos cekam 7600(ili kako se vec zove) seriju :) I Ati da se probudi..di su, propali u zemlju? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |